انواع برندینگ

برندسازی فرآیند تولید نام و هویت منحصر به فرد برای یک محصول یا شرکت است. برندینگ باعث آگاهی و اعتبار برند می‌شود. وفاداری مشتری از جمله دیگر مزایای آن است. ساختن برند زمان می‌برد و منابع زیادی را در بر می‌گیرد. برندسازی، ابزار مهم بازاریابی برای تحریک شناخت است.

محصول، خدمات، شخص یا مکانی که دارای برند تجاری است به طور خودکار باعث ایجاد شخصیت و همچنین شهرت می‌شود. شرکت‌ها و اشخاص به این ترتیب می‌توانند از انواع مختلف برندهای تجاری موجود استفاده کنند.

بیایید نگاهی گذرا به چند نوع برند تجاری بیندازیم که مشاغل و افراد می‌توانند از آن استفاده کنند.

  1. برندسازی محصول(انواع برندینگ)

برند تجاری، رایج‌ترین و آسان‌ترین نوع برندینگ است. برندسازی محصول، نماد یا طرحی است که محصول را از سایر محصولات متمایز می‌کند.

تشخیص برند محصولات، هنگامی که به سوپرمارکتی پر از محصولات مختلف می‌روید، بسیار آسان است، زیرا بیشتر محصولات با رنگ، طراحی و آرم منحصر به فرد برند می‌شوند.

  1. برندسازی شخصی(انواع برندینگ)

این نوع برندینگ در بین سیاستمداران، ورزشکاران و افراد مشهور بسیار رایج است. برند شخصی باعث می‌شود که افراد مشهور بتوانند تصویر خوبی از خود را در معرض دید عموم قرار دهند.

به عنوان مثال، سیاستمداران از برندهای شخصی استفاده می‌کنند تا تصویر خوبی از خود ایجاد کنند و رأی‌دهندگان را ترغیب کنند که آنها برای منصب موردنظر، مناسب‌اند.

  1. برندسازی شرکت(انواع برندینگ)

این نوع برند تجاری توسط شرکت‌های علاقه مند به ایجاد و حفظ شهرت استفاده می‌شود. بنابراین، برندسازی یک شرکت کلیه خدمات، محصولات، کارمندان، فرهنگ سازمانی و همچنین مسئولیت اجتماعی سازمان را تحت تاثیر قرار می دهد.

هر فعالیتی که توسط سازمان انجام می‌شود، تأثیر مثبت یا منفی بر شهرت خود می‌گذارد. در واقع، یک تصمیم اشتباه می‌تواند تأثیر نامطلوبی بر برند شرکت بگذارد.

  1. برندسازی جغرافیایی(انواع برندینگ)

این نوع برند تجاری برای خدمات و محصولاتی که مختص منطقه‌ای خاص‌اند، استفاده می‌شود. از برند جغرافیایی معمولاً در صنعت گردشگری استفاده می‌شود.

کشورها و مناطق مختلف، سعی در برندسازی چیزهایی دارند که باعث می‌شود آنها از سایر مناطق متفاوت باشند. معمولاً منظره، غذاها، مراکز توریستی در یک منطقه محبوب تبلیغ می‌شوند و سرانجام با آن منطقه شناخته می‌شوند.

  1. برندسازی خرده‌فروشی(انواع برندینگ)

برندسازی خرده‌فروشی بیشتر توسط غول‌های صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد تا علاقه مصرف‌کنندگان افزایش یابد و فروش محصولات رقابتی بیشتر شود.

هزینه زیادی صرف تهیه تصاویر منحصر به فرد برند می‌شود تا مصرف‌کنندگان را ترغیب کنند برند آنها را به جای سایر برندها انتخاب کنند. با این وجود، برندسازی خرده‌فروشی به برنامه‌ریزی زیادی نیاز دارد. برای اطمینان از موفقیت آن باید استراتژی درست اتخاذ شود.

  1. برندسازی مشترک(انواع برندینگ)

برندسازی مشترک، نوعی برندسازی است که برندهای دو یا چند شرکت را با محصول یا خدمات خاص مرتبط می‌کند. همچنین می‌توان آن را نوعی مشارکت بازاریابی بین دو یا چند برند توصیف کرد، به گونه‌ای که موفقیت یک برند از سوی دیگر خنثی می‌شود. برندسازی مشترک در ایجاد شرکت‌ها، افزایش آگاهی و پیشروی در بازارهای جدید مؤثر است.

علاوه بر موارد ذکرشده، انواع مختلفی از برندسازی نیز وجود دارد که شرکت‌ها می‌توانند از آنها استفاده کنند. مهم‌ترین مسأله این است که اطمینان حاصل کنید رویکرد شما برای برندسازی، متناسب با اهداف تجاری‌تان است.

برندینگ به طور کلی دنیای وسیعی را شامل میشود که تبلیغات، بازاریابی، و فروش را تحت تاثیر قرار میدهد.

در شرکت های برندسازی مجموعه فعالیت ها پس از تحلیل و بررسی رقبا و وضع موجود بازار برنامه ریزی و اجرا میشود.

انواع برندینگ

انواع برندینگ

چه خدمات/محصولی ارائه می دهید؟ مشتریان چگونه شما را به خاطر می آورند؟

چنانچه برای کسب و کار خود نیاز به راه اندازی پروژه ها و کمپین های برندینگ دارید تا برندتان را در ذهن و قلب مخاطبین و مشتریان بالقوه و بالفعل خود ثبت کنید، اینجا کلیک کنید.

شما همراهان عزیز آران برای ارتباط با کارشناسان ما ، می توانید از طریق واتس اپ با تیم ما در ارتباط باشید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *