شبکه های اجتماعی هنری

محبوبیت شبکه های اجتماعی به سرعت در حال افزایش است و روزانه افراد زیادی وارد این شبکه ها می شوند. در سال 2017 تعداد کاربران عضو در رسانه های اجتماعی حدود 2.46 میلیارد برآورد شده است و پیش بینی می شود که این عدد در سال 2019 به 2.77 میلیارد برسد.

امروزه صاحبین کسب و کار از محبوبیت شبکه های اجتماعی استفاده کرده و کسب و کار خود را در آن به نمایش می گذارند. همچنین بسیاری از آنها سهم اصلی سودشان از طریق فروش به صورت آنلاین به دست می آورند.

شبکه های اجتماعی با توجه به نوع ساختارشان، گزینه ها و شرایط بسیار خوبی برای به دست آوردن شهرت دارند و با استفاده صحیح از آنها می توانید در کوتاه مدت به شهرت برسید. در ادامه به برخی از راه های رسیدن به شهرت اشاره می کنیم؛

شبکه های اجتماعی هنری

شبکه های اجتماعی هنری

در ابتدا بایستی یک نام و یک نوع شبکه اجتماعی برای خودتان انتخاب کنید

تمام شبکه های اجتماعی حول محور ارتباطات هستند. با توجه به نوع کسب و کار یا هدف تان ابتدا بایستی نوع شبکه اجتماعی و سپس نام پروفایل تان را انتخاب کنید. برای اینکار ابتدا به سوالات زیر پاسخ دهید؛

  • نقاط قوت شما چیست؟
  • به چه چیزی علاقه دارید؟
  • آیا شما در چیزی متخصص هستید؟
  • چه چیزی برای شما الهام بخش می باشد؟
  • با کدام یک از اینها ارتباط برقرار می کنید؟ متن، فیلم و عکس
  • دوستان شما اغلب شما را بر اساس کدام ویژگی تان می شناسند؟ برای مثال آنها شما را فردی شوخ طبع یا خلاق می دانند.

با پاسخ به این سؤال ها، شما بهتر می توانید شبکه اجتماعی و نام پروفایل خود را انتخاب کنید. همچنین می توانید با توجه به نوع کسب و کارتان، در چند شبکه عضو شوید و همزمان با هم فعالیت کنید.

محتوای با کیفیت تولید کنید ( شبکه های اجتماعی هنری)

پس از اینکه در شبکه اجتماعی مورد نظرتان عضو شدید، تلاش کنید که محتوای مناسبی تولید کنید. وقتی کاربران مطالب شما را بپسندند، از صفحه شما بیشتر استقبال می کنند.

همچنین وقتی افراد مطالب شما را دوست داشته باشند، آنها را به اشتراک می گذارند و در نتیجه کاربران زیادی با شما آشنا می شوند. سعی کنید در کنار محتوای متنی، عکس هم پست کنید. کاربران معمولاً ارتباط خوبی با عکس ها برقرار می کنند.

social media,seo,instagram,facebook,شبکه اجتماعی,اینستاگرام,فیسبوک,whatsapp,youtube,gmail,snapchat

با کاربران ارتباط برقرار کنید ( شبکه های اجتماعی هنری)

 

پست هایی که کاربران از آنها استقبال کرده اند را به خاطر بسپارید و تلاش کنید که با توجه به سلیقه آنها پست بگذارید. همچنین با گذر زمان متوجه می شوید که کاربران بیشتر در چه زمان هایی حضور دارند. پس از اینکه متوجه این مسئله شدید، در زمان های مشخص برای کاربران پست بگذارید.

با مخاطبان صحبت کنید( شبکه های اجتماعی هنری)

همیشه پاسخ مخاطبان تان را بدهید. از آنها بخواهید که نظرات و پیشنهادات شان را با شما در میان بگذارند. سعی کنید به جای تعاملات کاری با کاربران ارتباط صمیمی و مناسبی برقرار کنید. با این روش کاربران به شما احساس نزدیکی می کنند و اعتبارتان نزد آنها افزایش پیدا می کند.

پست های تان را ارتقاء دهید( شبکه های اجتماعی هنری)

مهم نیست که محتوای پست شما چقدر خوب باشد، اگر کسی آن پست را نبیند، شما نمی توانید به اهداف خود برسید. بنابراین بایستی بازدید از شبکه اجتماعی تان را به نحوی بالا ببرید.

برای مثال اگر وب سایتی دارید، می توانید لینک آن را در دیگر شبکه های اجتماعی (توییتر، فیس بوک و …) قرار دهید تا توسط افراد دیگری نیز دیده شود. همچنین می توانید به وسیله اکانت های معروف تبلیغ اکانت خود را بکنید. با انجام این روش ها به مخاطبین هدف خود نزدیک تر می شوید.

روابط معناداری با کاربران ایجاد کنید

برخی از کاربران را دنبال کنید و با آنها صحبت کنید. سعی کنید با افرادی که می توانند باعث پیشرفت شما بشوند ارتباط بهتری برقرار کنید. همچنین در خارج از فضای مجازی نیز، می توانید اعتبار خود را افزایش داده و با افراد بیشتری آشنا شوید. پس از آشنایی با چنین افرادی، آنها را به صفحات مجازی خود هدایت کنید.

روش های زیادی برای ایجاد شهرت در فضای مجازی وجود دارد، که در اینجا به برخی از مهم ترین روش ها اشاره کردیم. شما با به کارگیری این روش ها و با مدیریت منظم می توانید به شهرت رسیده و به اهداف تان دست یابید.

براي مشاوره و کسب اطلاع بیشتر در رابطه با شبکه های اجتماعی، می توانید با واحد ديجيتال ماركتينگ به شماره 02188334053 تماس بگيريد و یا ایمیل خود را در این صفحه وارد نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *