اخیراً این سوال را زیاد از ما می‌پرسند که «چرا باید یک طراحی سایت اختصاصی داشته باشیم، وقتی شرکت دیگری می‌تواند یک سایت با قالب‌های آماده با هزینه‌ی کمتری در اختیار ما قرار دهد؟»

وظیفه‌ی ما این است که مناسب‌ترین راه‌حل را مطابق با نیازهای شرکت شما ارائه کنیم، حتی اگر این راه حل، یک وبسایت سفارشی ساخته‌شده با PHP  یا ASP نباشد. اگر راه‌حل صحیح را پیش‌روی شما قرار ندهیم، در واقع یک رابطه‌ی طولانی‌مدت را به خطر انداخته‌ایم.

مزایا و معایب وبسایت ‌های سفارشی در مقایسه با قالب ‌های آماده

طراحی سایت اختصاصی

1- طراحی منحصر به فرد

در وبسایت سفارشی، می ‌توانید فرهنگ و شخصیت برند خود را از طریق طراحی به نمایش بگذارید. می‌ توانید یک طرح منحصربه ‌فرد داشته باشید و پس از اینکه آن را به یک قالب سفارشی برای وب ‌سایت تبدیل کردید از همه‌ی شرکت ‌های رقیب‌ تان متمایز شوید.

مقیاس ‌پذیری، انعطاف ‌پذیری و قابلیت مدیریت

وبسایت سفارشی همیشه قابل ‌توسعه است. همیشه می‌ توانید با توسعه ‌دهنده‌ ی سایت خود تماس بگیرید و یک ایده‌ ی خام را مطرح کنید و معمولاً آنها راهی برای اجرای آن پیدا می ‌کنند.

می ‌توانید از ویژگی ‌های منحصربه ‌فرد خود شرکتتان استفاده کنید و از آنها برای ساخت وبسایت ایده بگیرید. اگر یک استارتاپ هستید و شرکت شما نمونه ‌ای در ایران ندارد به احتمال بسیار زیاد نیازمند یک وبسایت سفارشی هستید.

2- کد و سئوی بروز

شرکت‌ های خوب در زمینه‌ی طراحی وب، دائماً کدهای خود را بروز می ‌کنند و راههای جدیدی برای افزایش پایداری سایت ‌های طراحی ‌شده‌ ی خود پیدا می ‌کنند.آنها همیشه به دنبال شیوه‌ های جدید سئو هستند تا بتوانند سایت ‌ها را در نتایج اول گوگل نگه دارند.

موتورهای جستجو معمولا اعتبار خاصی برای سایت‌ های سفارشی قائل می‌ شوند. برنامه‌ نویسان خود را بروز نگه می ‌دارد و می ‌دانند باید از چه کدهایی استفاده کنند که امنیت و سرعت سایت بسیار بالا باشد.

3- پشتیبانی توسط توسعه ‌دهندگان حرفه ‌ای

وقتی یک آژانس تبلیغاتی معتبر وبسایت سفارشی شما را می ‌سازد، می ‌توانید از پشتیبانی توسعه‌ دهندگان حرفه‌ای که کدنویسی را از صفر تا صد انجام داده‌اند، استفاده کنید.

آنها می ‌توانند در کوتاه‌ ترین زمان ممکن باگ‌ ها را پیدا و رفع کنند (البته ممکن است این کار رایگان نباشد) و به ندرت پیش می ‌آید که از پس مشکلی بر نیایند.

توجه: سعی کنید با یک آژانس طراحی سایت کار کنید که توسعه‌ دهندگان آن از نیروهای استخدامی شرکت باشند و از فریلنسینگ یا برون‌ سپاری برای توسعه استفاده نکنند. همچنین می ‌توانید با یک آژانس تبلیغاتی معتبر کار کنید که به راحتی اعتبار خود را به خطر نمی ‌اندازد.

4- هزینه و زمان بیشتر برای توسعه

طراحی سایت اختصاصی مطابق با نیازهای مالک کسب ‌و کار انجام می ‌شود و قابلیت سازگاری با نیازهای شرکت را خواهند داشت. این وبسایت ‌ها معمولاً گران ‌تر هستند و ساخت آنها کمی بیشتر زمان لازم دارد.

اگر بودجه ‌ی شما کمتر از 15 میلیون است و می ‌خواهید با یک شرکت حرفه ‌ای کار کنید، احتمالاً در نهایت یک قالب نسبتاً سفارشی خواهید داشت که برند و اطلاعات شرکت شما در آن گنجانده شده است.

اگر بین 15 تا 30 میلیون تومان هزینه کنید، یک سایت سفارشی‌تر تحویل خواهید گرفت.

زمان موردنیاز برای ساخت سایت سفارشی تقریباً 12 هفته طول می ‌کشد که در این مدت مشتری و شرکت با هم در ارتباط خواهند بود.

با این حال، این کار در بلندمدت موجب صرفه‌جویی زیادی در زمان شما می‌شود، چراکه مدیریت سایت ساده‌تر خواهد بود و همان کاری را انجام می‌ دهد که از آن انتظار دارید.

قالب ‌های آماده ‌ی وبسایت

همان چیزی را که می ‌بینید نصیب‌ تان خواهد شد

در طراحی بیشتر قالب ‌های آماده، همان چیزی که می ‌بینید در اختیار شما قرار می‌ گیرد. می‌توانید رنگ‌ ها و شاید فونت ‌ها را تغییر دهید، اما طرح کلی تقریباً ثابت است.

اگر واقعاً طراحی و چیدمان را دوست دارید و نمی ‌خواهید آن را تغییر دهید، استفاده از قالب آماده می ‌تواند برای شما مناسب باشد. فقط در جریان باشید که ممکن است فرد دیگری هم سایتی کاملاً مشابه سایت شما داشته باشد.

هزینه و زمان کمتر برای توسعه

شرکت ‌های استارتاپی (برای معرفی خود) معمولاً وبسایتی می‌ خواهند که سریع ‌تر و با هزینه ‌ی کمتری آماده شود. قالب‌ ها و پلتفرم هایی مثل وردپرس، جوملا و Wix معمولاً راحت و سریع هستند.

هرچه توسعه کم ‌تر باشد هزینه هم پایین ‌تر خواهد آمد. شرکت‌ های توسعه‌ دهنده‌ ی وب غالباً امکان استفاده از قالبی که خودشان از قبل ساخته ‌اند را ارائه می ‌کنند.

اگر با یک شرکت حرفه ‌ای کار کنید، می ‌توانند به شما کمک کنند که قالب خود را بروز نگه دارید و در آینده با موانع و مشکلات کمتری روبرو شوید. این گزینه بهتر از آن است که یک قالب را از اینترنت دریافت و استفاده کنید.

سفارشی‌ سازی محدود

برای شرکت ‌هایی که فقط می‌خواهند اطلاعات شرکت‌ شان را به نمایش بگذارند و شاید هر چند وقت یک بار پستی را روی وبلاگ خود منتشر کنند، یک وبسایت با امکانات سفارشی کم ‌تر می ‌تواند کار راه ‌انداز باشد.

معمولاً طراح اصلی یک قالب آماده، هدف مشخصی برای آن در نظر می‌ گیرد و سفارشی ‌سازی آن می‌ تواند دشوار باشد.

به عنوان مثال، وقتی سایتی از ابتدا برای موبایل طراحی نشده باشد تبدیل ‌کردن آن به نسخه‌ ی مناسب برای موبایل تقریباً کار غیرممکنی خواهد بود. اگر با واکنشگرایی کم سایت مشکلی ندارید، قالب آماده می ‌تواند گزینه‌ ی مناسبی برای شما باشد.

 پشتیبانی خوب یا بدون پشتیبانی

اگر با شرکتی کار می‌کنید که قالبی را از قبل توسعه داده است و آن را با هزینه کمتری به دیگران می ‌فروشد، کار خوبی است چراکه می‌ توانید از پشتیبانی توسعه‌ دهندگان حرفه ‌ای آن استفاده کنید.

وقتی از قالب رایگان وردپرس که از اینترنت گرفته ‌اید استفاده می ‌کنید، احتمالاً هرگز به شخصی که آن را طراحی کرده‌ است دسترسی ندارید تا بتوانید سوالات خود را بپرسید یا درخواست پشتیبانی کنید.

در بعضی موارد هم که قالبی را به صورت آنلاین خریداری می‌ کنید، قالب ویژگی ‌هایی دارد که ممکن است به آنها نیاز نداشته باشید.

این ویژگی ‌های اضافی می ‌توانند برای سایت شما مشکل ایجاد کنند و سرعت آن را کاهش دهند. وقتی با شرکتی کار کنید که از قالب خود پشتیبانی می ‌کند، مواردی را که ممکن است باعث کند شدن سایت شما شوند حذف خواهند کرد.

 

نتیجه ‌گیری

انتخاب گزینه‌ ی مناسب برای یک شرکت می ‌تواند بر اساس مواردی همچون زمان، بودجه و نیاز انجام شود.

بسیار مهم است که ابتدا مزایا و معایب طراحی وبسایت سفارشی را در مقایسه با قالب‌ های آماده بسنجید و بعد بهترین گزینه را برای شرکت خود انتخاب کنید.

در صورتی که قصد طراحی سایت اختصاصی داشته باشید با یک شرکت معتبر، که پشتیبانی دائمی از سایت را تضمین کند، کار کنید.

اگر قصد دارید از خدمات طراحی سایت آژانس تبلیغاتی آران استفاده کنید وارد این صفحه شوید و با ما تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *