طبق بررسی ها و آمار بیشتر شرکت ها برای اینکه بتوانند در کسب و کار خود پیشرفت کنند، یک سایت مناسب و حرفه ای برای کسب و کارشان راه اندازی می کنند. وب سایت شرکتی یک روش مناسب برای ارتباط با مشتری ها می باشد و به نوعی بازاریابی اینترنتی است.

در این مقاله تمامی نکات و فرآیندهای مربوط به راه اندازی سایت شرکتی را شرح می دهیم. با مطالعه این نکات و فرآیندها شما می توانید برای شرکت خود و یا دیگر شرکت ها یک سایت مناسب طراحی کنید. پس این مطلب مهم را از دست ندهید و همراه با ما تا انتهای مقاله باشید.

طراحی سایت شرکتی چه مزایایی دارد؟

پیش از اینکه بخواهید با تمامی مراحل و بخش های طراحی سایت برای شرکت ها آشنا شوید، بهتر است که از مزایای تأسیس سایت شرکتی آگاه باشید. زیرا بدون آگاهی از این مزایا نمی توان شرکت ها را تشویق به راه اندازی یک سایت حرفه ای کرد.

 

افزایش اعتبار شرکت

یک شرکت حرفه ای از یک سایت مناسب برای ارائه خدمات و محصولات خود استفاده می کند. در صورتی که مشتری ها در گوگل محصولات و خدمات شما را سرچ کنند و نتوانند شما را پیدا کنند، از اعتبار شرکت کم می شود.

پس هر شرکتی علاوه بر بازاریابی های حضوری باید به صورت آنلاین نیز بازاریابی کند. حضور در شبکه های اجتماعی موجب برقراری ارتباط بهتر با مشتری شده و اعتبار شرکت را افزایش می دهد.

ارائه محصولات و خدمات شرکت

مهم ترین هدف در طراحی سایت برای شرکت ها، ارائه محصولات و خدمات آنها می باشد. در واقع سایت تبدیل به یک فروشگاه شبانه روزی می شود که افراد در هر لحظه ای که بخواهند، می توانند از آن بازدید کنند. بنابراین یک سایت شرکتی بسیار بیشتر از خود شرکت در دسترس است.

برقراری ارتباط آسان از طریق سایت شرکتی

از طریق وب سایت، مشتری ها و مخاطبان به راحتی می توانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنند. شما نیز در کمترین زمان می توانید پاسخگوی نیازهای مشتری ها باشید. وب سایت شرکتی فرآیند برقراری ارتباط را بسیار آسان کرده و باعث بهبود روابط بین کارفرما و مشتری می شود.

جذب مشتری ها از طریق موتورهای جستجو

اگر وب سایت شرکتی به خوبی تمامی قوانین سئو را رعایت کرده باشد، بازدید سایت شرکتی افزایش پیدا می کند. در واقع وقتی مشتری اسم خدمات یا محصولات شما را در سرچ گوگل وارد می کند، سایت شما را پیدا می کند. بنابراین وب سایت های شرکت یک شیوه مناسب برای جذب مشتری هستند.

 

طراحی سایت شرکتی بسیار به صرفه است

بسیاری از شرکت ها تنها بر پایه یک وب سایت بنا شده اند! وب سایت می تواند در سودآوری شرکت تأثیر بسیاری داشته باشد. شرکت ها می توانند با پرداخت هزینه کمی، یک سایت مناسب برای خود راه اندازی کنند و سپس نتایج مثبت آن را مشاهده می کنند.

مراحل طراحی سایت شرکتی

در این بخش قدم به قدم مراحل طراحی سایت شرکتی را شرح می دهیم. با توجه به اینکه توضیح تمامی بخش ها طولانی است، توضیحات هر بخش را به زبان ساده و کوتاه عنوان می کنیم.

انتخاب دامنه

اولین گام در طراحی سایت برای شرکت ها، ثبت یک دامنه است. که در ادامه اصول انتخاب دامنه را عنوان می کنیم؛

نام دامنه باید آسان باشد

کمتر کاربری حاضر به نوشتن نام های طولانی و سخت می شود. سعی کنید در نام دامنه از به کار بردن حروفی مثلP , Z , X   تا حد امکان خودداری کنید. نام دامنه باید به صورتی باشد، که در همان ابتدا در ذهن مخاطب باقی بماند.

رعایت حقوق کپی رایت

باید همیشه مطمئن شوید که نام سایت شما حقوق کپی رایت را نقض نکرده باشد. به همین سبب قبل از خرید دامنه در وب سایت زیر از رعایت حقوق کپی رایت آن آگاه شوید.

www.copyright.gov

  • دامنه منحصر به فرد باشد.

داشتن یک وب سایت که با یک وب سایت محبوب دیگر اشتباه گرفته شود یک فاجعه بزرگ است. بنابراین سعی کنید دامنه خاص و منحصر به فردی را برای سایت خود انتخاب نمایید.

  • دامنه دات کام را انتخاب کنید.

اگر تصمیم دارید که یک سایت همیشگی داشته باشید، باید دامنه مناسب انتخاب کنید. همیشه هدایت سایت به دات کام ایده آل است.

  • از خط تیره و اعداد استفاده نکنید

تایپ و به خاطر سپردن اعداد و اشکال برای مخاطب معمولاً کار سختی است. به همین سبب از دامنه های ساده تر استفاده کنید.

  • نام دامنه باید با هدف سایت مرتبط باشد

دقت کنید نام دامنه باید به صورتی باشد که فرد پس از مشاهده آن، محتویات سایت شما را حدس بزند.

خرید هاست 

قدم دوم جهت طراحی سایت برای شرکت ها، خرید هاست مناسب است. اگر شرکت مورد نظرتان، بودجه کافی ندارد می توانید از یک هاست اشتراکی با قیمت پایین تر استفاده کنید و پس از پیشرفت سایت از یک هاست اختصاصی استفاده نمایید.

اما اگر شرکت از همان ابتدا بودجه کافی برای سایت گذاشت، بهتر است که از هاست اختصاصی با کیفیت بالا بهره ببرید، تا بعداً مجبور به تعویض آن نشوید. البته این به این معنا نیست که هاست های اشتراکی عملکرد مناسبی ندارد. بعضی از آنها تا سال ها می توانند نیازهای سایت را به خوبی برطرف کنند.

 

انتخاب قالب مناسب برای وب سایت شرکتی

پس از خرید هاست و دامنه، باید یک قالب مناسب برای سایت انتخاب کنید. این مرحله یکی از مهم ترین بخش های طراحی سایت برای شرکت ها می باشد و باید به بهترین شکل انجام شود. 

ویژگی های یک قالب مناسب 

سادگی

هر قدر قالب ساده تر باشد، محتوای سایت را بهتر نشان می دهد. البته این به این معنا نیست که هیچ رنگی را برای آن به کار نبرید، فقط نباید بیش از اندازه شلوغ باشد.

زبان قالب

زبان قالب باید مطابق با زبان مادری شما باشد.

قابلیت نظرسنجی 

اگر سایت قابلیت نظرسنجی را داشته باشد، به مرور زمان مخاطب با آن بیشتر هماهنگ شده و نظرات خود را به اشتراک می گذارد. این نظرسنجی ها و امتیازات نقش مؤثری در رتبه سایت شرکتی خواهند داشت.

سازگار با انواع مرورگرها

شما هرگز نمی توانید کاربران را مجبور به استفاده از یک نوع مرورگر کنید! پس یک قالب سازگار با همه مرورگر ها را انتخاب نمایید.

قابلیت پشتیبانی از افزونه ها

بدون وجود افزونه ها تنها یک وبلاگ در وردپرس داریم. به همین سبب قالب باید از افزونه ها پشتیبانی کند تا یک سایت شرکتی مناسب داشته باشیم.

طبق اصول سئو و الگوریتم های گوگل

این یکی از مهم ترین ویژگی های یک قالب است که باید در طراحی سایت برای شرکت ها به آن توجه نمود. سازگاری سئو با قالب، امکان موفقیت سایت شرکتی را افزایش می دهد و باعث افزایش مخاطب می شود.

 

سئو و افزایش فروش سایت

پس از گذراندن مراحل قبلی، اکنون باید منوها، مطالب، خدمات و محصولات را در سایت شرکتی قرار داد. در این مرحله سایت آماده است و باید بر اساس سئو و قوانین گوگل، میزان بازدید آن را افزایش داد. برای افزایش بازدید سایت شرکتی دو راه وجود دارد:

  • الف) خود افراد بر روی سئو وب سایت کار کنند.
  • ب) پروژه سئو وب سایت را به دست متخصص بسپارند.

قطعاً گزینه (ب) نتایج مثبت بیشتری برای وب سایت خواهد داشت، به همین سبب ما به همه پیشنهاد می کنیم که برای ارتقاء سایت خود از افراد متخصص در این زمینه بهره بگیرند.

در ادامه مهم ترین نکات در رابطه با طراحی سایت برای شرکت ها را شرح می دهیم. بهتر است که قبل از شروع طراحی با تمامی این نکات آشنا شوید، تا سایتی بهتر و حرفه ای تر ارائه دهید:

نکات طلایی طراحی سایت برای شرکت ها

  1. بیش از اندازه در سایت تبلیغات نکنید. 
  2. از منوهای پیچیده و شلوغ استفاده نکنید.
  3. سعی کنید فونتی ساده و روان به کار ببرید.
  4. پشتیبانی فضای هاست را از شرکت های معتبر تهیه کنید.
  5. هدف مشخصی برای راه اندازی سایت داشته باشید. 
  6. امکان اشتراک گذاری برای مطالب سایت را بگذارید.
  7. از عکس های با کیفیت ولی با حجم کم استفاده کنید. 
  8. از کلیدواژه های مناسب برای محتوای سایت استفاده می کنید.
  9. مخاطبان سایت را ارزیابی کنید و بر اساس آنها محتوا تولید کنید.
  10. پیش از شروع کار طراحی، نقشه و فلوچارت سایت را ترسیم کنید.
  11. بهتر است که طرح ساده تری را برای پس زمینه سایت به کار ببرید.
  12. با کاربران ارتباط خوبی برقرار کنید و اعتمادشان را به خود جلب نمایید.
  13. در طراحی صفحات از دکمه های جذاب و با استایل جدید استفاده نمایید. 
  14. هر روز آمار بازدید سایت را بررسی نمایید و آن را به دقت تجزیه و تحلیل کنید.
  15. برای انتخاب دامنه، نامی را انتخاب کنید که کاربران بتوانند به راحتی آن را حفظ کنند.
  16. با توجه به روانشناسی رنگ ها، طرح و رنگ مناسبی برای سایت انتخاب کنید، چراکه بیشترین تاثیر را دارد.

نتیجه گیری

این روزها با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در همه حوزه ها، شرکت ها بیشتر تمایل دارند که از طریق یک وب سایت حرفه ای به کسب و کار خود رونق دهند.

با توجه به این مسئله به شما پیشنهاد می کنیم که از تمامی مطالب این صفحه به خوبی استفاده کنید و در طراحی سایت برای شرکت ها خبره شوید.

طراحی سایت برای شرکت ها، آینده مطلوبی را برای شرکت به وجود می آورد، علاوه بر این طراح نیز با طراحی یک سایت حرفه ای می تواند به درآمد ایده آلی برسد. 

چنانچه قصد دارید وبسایت خود را راه اندازی کنید یا در حال حاضر سایت خود را راه اندازی نموده اید اما چندان از وضعیت کارکرد و بازدهی آن رضایت ندارید، می توانید با مراجعه به این صفحه و ثبت اطلاعات و مشخصات تماس و وبسایت خود، از مشاوره رایگان کارشناسان آران در اسرع وقت برخوردار شوید. 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *