طراحی اپلیکشن پیشرفته

طراحی اپ چیست؟ در این مقاله با مراحل ثانویه طراحی یک اپ، طراحی پیشرفته، توسعه اپلیکیشن، استقرار، پایش اپلیکیشن و اصلاح سایر ویژگی‌های اپ آشنا می‌شوید.

طراحی فنی سطح بالا و تصمیم‌گیری درباره جنبه‌های فنی

زمانی‌که طراحی اپ می‌­کنید برای کاربران  IOS است یا اندروید؟ برای طراحی اپ باید از جاوا استفاده کنید یا PHP؟

طراحی اپ فنی سطح بالا به نظر خیلی تجملی است، نه؟ در واقع به مرحله‌ای اشاره دارد که در آن شما با تیم خود درباره یک زبان برنامه‌نویسی، رویکرد توسعه و فن‌آوری‌های مناسب برای طراحی اپ خود تصمیم‌گیری می‌­کنید.

هر رویکرد مزایا و معایب خودش را دارد. در حالی که برخی ارزان‌تر هستند، که ممکن است برای پروژه‌های سریع و بی­‌کیفیت مناسب باشند، روش‌های دیگری وجود دارند که ممکن است گران‌تر باشند اما برای پروژه‌ای که شما در نظر دارید در بلندمدت رشد و گسترش دهید، مناسب‌تر هستند.

هر چه که انتخاب می‌کنید، اطمینان پیدا کنید که به دقت فکر کرده و مناسب‌ترین روش را انتخاب می­‌کنید، قبل از اینکه شیرجه بزنید و خودتان را در یک تکنولوژی که دوست ندارید با آن کار کنید گیر بیندازید.

یک تصور غلط وجود دارد که تمرکز باید به ­عنوان محصول نهایی بر روی فرانت اند باشد، اما کاربران هرچند غیرمستقیم با بک اند هم در ارتباط هستند.

آن‌ها با فرانت اند در ارتباطند که به نوبه خود با بک اند در تعامل است. بنابراین برای ارائه یک تجربه کاربری خوب، نیاز است توسعه­‌دهندگان فرانت اند و توسعه‌­دهندگان بک اند، هر دو به طور مشترک کار کنند.

توسعه فرانت اند

میلیون­‌ها رویکرد وجود دارد، اما من کار را برایتان آسان‌ می‌کنم. تنها یکی از سه رویکرد زیر را برای توسعه فرانت اند در طراحی اپلیکیشن خود انتخاب کنید.

گزینه 1: طراحی اپ نیتیو با پلتفرم خاص

اپلیکیشن­‌های نیتیو برای یک پلتفرم موبایل خاص کدنویسی می­شوند ویندوز، IOS یا اندروید. زبان برنامه‌نویسی مورد استفاده در نوشتن این اپلیکیشن­ها، فقط توسط سیستم‌ عامل همان پلتفرم­ پشتیبانی می‌شود.

یک اپلیکیشن نیتیو می‌تواند از سخت‌افزار و عملکرد دستگاه شما نهایت استفاده را ببرد، که منجر به ارتقاء تجربه کاربری می­شود. همچنین به این معنی است که می‌توانید از اجزا و الگوهای نیتیو گران ­قیمت استفاده کنید.

گزینه 2: طراحی اپ نیتیو چند پلتفرمی

اپلیکیشن­‌ها در این رویکرد، از SDKهای مشترک استفاده می­‌کنند (کیت توسعه نرم‌­افزار)، اما هنوز هم به صورت نیتیو اجرا می‌شوند. از جمله تکنولوژی‌های معمول که برای برنامه­‌نویسی اپلیکیشن­‌های نیتیو چند پلتفرمی استفاده می‌شوند عبارتند از: زامارین، ری‌اکت نیتیو و نیتیو اسکریپت.

اگرچه برخی از مزایای نیتیو را از دست می‌دهید، اما اگر بودجه محدودی دارید و هنوز هم یک اپلیکیشن می­خواهید که برای بیش از یک نوع دستگاه، طراحی و بهینه‌­سازی شود، این رویکرد مقرون‌به‌صرفه‌ترین است.

گزینه 3: طراحی اپ هایبرید

یک اپلیکیشن هایبرید با همه دستگاه‌ها و سیستم‌عامل­‌ها سازگار است. مقرون‌به‌صرفه بودن، قابلیت حمل و انتقال سریع سه محرک اصلی محبوبیت رویکرد توسعه اپلیکیشن موبایل هایبرید هستند.

با این حال، به یاد داشته باشید که شما مزایای اجزای نیتیو و الگوهای تعاملی نیتیو را نخواهید داشت، بنابراین باید بخشی از تجربه کاربری اپلیکیشن را فدا کنید.

با این اوصاف، اگر از این رویکرد برای توسعه برنامه استفاده کنید، نیازی نیست که یک کدبیس جدا برای هر پلتفرم بنویسید. در عوض می‌توانید یک کدبیس نوشته و از آن در تمام پلتفرم‌­ها استفاده کنید.

این کار با استفاده از فناوری‌های پایه­‌ای وب انجام می‌شود که احتمالاً با آن آشنا هستید، مثل HTML برای ترکیب­‌بندی، CSS برای سبک‌­سازی، و جاوا اسکریپت برای تعاملات.

توسعه بک اند اپلیکیشن موبایل

حالا که فرانت اند شما آماده است، به اطلاعاتی برای نمایش نیاز دارید. داده‌ها در یک سرور در بک اند قرار دارند. برای ایجاد سروری که به طور مؤثر با فرانت اند در ارتباط باشد، باید بک اند را هوشیارانه توسعه دهید. پیش از کدنویسی، عوامل زیر را در نظر بگیرید:

مرحله 1: انتخاب یک زبان برنامه‌نویسی

برای ساختن API (رابط برنامه­‌نویسی اپلیکیشن) اپلیکیشن خود، می‌توانید یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی معمول را انتخاب کنید، مثل C#، جاوا، پایتون، .NET، PHP و غیره.

اگر مثل من تنبل هستید، از شنیدن این خوشحال خواهید شد که بسیاری از زبان‌ها دارای چارچوبی با مدارک گسترده هستند، بنابراین شروع کار با آن­‌ها راحت خواهد بود.

مرحله 2: پایگاه داده و ساختمان داده

پایگاه‌های داده‌ای که معمولاً استفاده می­‌شوند عبارتند از MySQL، MongoDB، وPostgreSQL . برای این مورد، ما کار را ساده نگه می‌داریم و از پایگاه‌داده امتحان شده و راحت MySQL استفاده می­کنیم.

مرحله 3: هاستینگ

در این مرحله، شما تصمیم می‌گیرید که براساس بودجه و هزینه‌ای که برای هاستینگ دارید و نیز عملکرد و اعتبار مورد انتظارتان، از چه خدمات هاستینگی استفاده کنید.

علاوه بر آن، داشتن برنامه­‌ای برای مقیاس­‌پذیری سیستم خود در مقابل رشد پایگاه کاربری، کار هوشمندانه­‌ای است. ترجیحاً، از راه‌حل‌های مبتنی بر کلود/ابر استفاده کنید که مقیاس آن با توجه به پایگاه کاربری شما تغییر می­کند. همچنین در زمینه بک‌آپ‌گیری، به­‌روزرسانی سیستم‌ عامل و آپ‌تایم­‌های سرور کمک می‌کند.

توسعه اپلیکیشن موبایل ــ به صورت گام به گام

زمانی که استراتژی موردنظرتان را انتخاب کرده و طرح خود را آماده دارید، حالا زمان آن رسیده است تا اپلیکیشن را توسعه دهید. دوباره تکرار می­‌کنم، همانطور که ممکن است تا الان حدس زده باشید، توسعه اپلیکیشن موبایل یک روند تک مرحله‌­ای نیست، بلکه یک فرآیند مکرر حاوی تعداد زیادی مرحله است.

بهترین رویکرد مورد استفاده برای توسعه اپلیکیشن­ موبایل در طراحی اپ، روش اسپرینت است که در آن همه تلاش‌ها برای توسعه به وظایف و نقاط عطف کوچک‌تری تقسیم می‌شوند. فرآیند توسعه، تکرار یک سری از مراحل شامل برنامه‌ریزی، توسعه، تست و مرور است.

مراحل توسعه اپلیکیشن موبایل

مرحله 1: برنامه‌ریزی (دو بار اندازه بگیر و یک بار ببُر)

قبل از شروع به توسعه اپلیکیشن، باید همه چیز را در جای خود قرار دهید، و این همان کاری است که در مرحله برنامه‌ریزی انجام می‌دهیم. فرآیند برنامه‌ریزی با تجزیه و تقسیم وظایف به بخش‌های قابل‌کنترل­ و کوچک‌تر شروع می‌شود. سپس الزامات هر مدول کوچک که به توسعه‌دهندگان ارجاع داده شده، تعیین می‌شوند.

زمانی که الزامات تعیین و درک می‌شوند، توسعه‌دهندگان شروع به برنامه‌ریزی رویکرد خود برای تکمیل وظایف محوله می‌کنند.

مرحله 2: توسعه

در طول مرحله توسعه، توسعه­‌دهندگان شروع به اجرای عملکرد اپلیکیشن می‌کنند. پس از آن، اپلیکیشن برای بازبینی، دوباره به مدیر پروژه یا بازرس تضمین کیفیت، ارجاع داده می‌شود.

مرحله 3: آزمایش

هنگامی که اولین اسپرینت تکمیل شد، اپلیکیشن را در سناریوهای مختلف در دنیای واقعی مورد آزمایش قرار می دهند، از جمله موارد غیرمعمولی که به عنوان موارد مرزی شناخته می‌شوند.

این مرحله به شناسایی و اصلاح هرگونه نقص فنی و جلوگیری از انباشته شدن اشتباهات فنی کمک می‌کند. خوب است که برنامه را زود و زیاد آزمایش کنید، به این ترتیب هزینه‌های نهایی را به حداقل خواهید رساند. هرچه بیشتر در مرحله توسعه پیش بروید، اصلاح نواقص و اشتباهات سخت‌تر و هزینه‌­برتر خواهد بود.

بیایید نگاهی به برخی سناریوهای معمول برای آزمایش بیندازیم:

الف) تست عملکردی

تست عملکردی برای اطمینان از این است که اپلیکیشن آنچه را که برای انجام آن طراحی شده ‌است، انجام می‌دهد. تیم تضمین کیفیت (QA) یک مورد آزمایش را آماده می‌کند برای حصول اطمینان از عملکرد ویژگی‌های اپلیکیشن موبایل، همانطور که در مشخصات عملکردی شرح‌ داده شده ‌است.

ب) تست اجرایی

تست اجرایی موبایل تنها در مورد این نیست که چگونه یک کاربر تعامل موفقیت‌آمیزی با آن داشته باشد، بلکه همچنین بررسی می­‌کند که اجزا تحت استرس چقدر عملکرد موثری دارند.

درواقع به شما می‌گوید که آیا اپلیکیشن شما راه‌­اندازی و پاسخگویی سریعی دارد؟ اگر نه، لازم است چند قدم به عقب برگردید و ببینید چطور باید عوامل اضافی آن را کاهش دهید تا اجرای بهتری داشته باشد.

پ) تست موارد حاشیه‌ای

تست موارد مرزی معمولا در سناریوهای موارد مرزی استفاده می‌شود که تحت شرایط عملکردی شدید رخ می‌دهد. شامل: رگرسیون عملکردی، تست واحد، و فعالیت‌های تست اجرایی.

ت) تست ویژه دستگاه

با وجود هزاران سیستم‌عامل و دستگاه موجود، اطمینان از عملکرد درست طراحی اپ در همه پلتفرم­‌ها امری ضروری است. در انجام تست اپلیکیشن خود، تمام اندازه‌های مختلف صفحه و نسخه‌های سیستم‌عامل مناسب را امتحان کنید.

ث) تست قابلیت استفاده (UT) و تست پذیرش کاربر (UAT)

این دو ممکن است مشابه به نظر برسند اما درواقع دو فرآیند متمایز بوده و هر دو به یک اندازه مهم هستند. با UAT تیم QA تضمین می‌کند که ویژگی­‌های اپلیکیشن، الزامات عملکردی را برآورده می‌کنند.

از طرف دیگر، UT به شما این امکان را می­دهد که اطمینان حاصل کنید ویژگی­‌های اپلیکیشن، الزامات لازم از دیدگاه کاربر نهایی را برآورده می­کنند.

مرحله 4: بازبینی

در پایان مرحله تست، زمان بازبینی اپلیکیشن فرا می­رسد. اگر هنوز برخی مسائل جزئی وجود داشته باشد (باور کنید که اینطور خواهد بود) اشکالی ندارد. باید به جلو حرکت کنید، تا بتوانید آن‌ها را در اسپرینت­‌های بعدی اصلاح کنید.

هنگامی که بازبینی انجام شد، برنامه‌ریزی برای اسپرینت­‌های بعدی را آغاز کرده و این فرآیند را تا زمانی که برنامه به طور کامل آماده شود، ادامه دهید.

استقرار

زمانی که توسعه و تست اپلیکیشن به طور کامل انجام شد، زمان استقرار است. استقرار یک اپلیکیشن به معنای برنامه‌ریزی مناسب برای اطمینان از حفاظت یکپارچگی محیط زنده و ارائه اجزای صحیح است.

این مرحله بسیار متراکم بوده و بخش‌های زیادی را شامل می­‌شود. برای این مرحله توضیح مختصری می­دهم. این یک چک لیست سریع از چیزهایی است که باید به آن توجه داشته باشید:

بهترین روال استقرار اپلیکیشن

مرحله 1: چرخه‌­های انتشار

باید یک برنامه چرخه انتشار را به خوبی تعریف کنید تا از استقرار بدون دغدغه اپلیکیشن موبایل خود اطمینان حاصل کنید. اطلاعات بیشتر درباره چرخه‌های انتشار.

مرحله 2: استقرار پیوسته

با استفاده از استقرار مداوم به عنوان بخشی از انتشار، مدت ازکارافتادگی را به حداقل رسانده و از دانلود فایل­‌های بزرگ جلوگیری کنید. اطلاعات بیشتر درباره استقرار پیوسته.

مرحله 3: مجوزهای توسعه‌­دهنده

پیش از انتشار اپلیکیشن خود در هر یک از اپ‌استورهای تجاری، مطمئن شوید که مجوزهای توسعه‌­دهنده به روز هستند.

مرحله 4: اتوماسیون

شما می‌توانید با اتوماتیک کردن چیزهایی مانند پیکربندی و قوانین، طبق سیاست‌های موجود، در زمان صرفه‌جویی کنید. این کار در واقع منجر به کاهش چشمگیر هزینه‌ها نیز خواهد شد.

مرحله 5: محیط هاستینگ

تعریف توسعه، تولید و تست محیط هاستینگ نیز برای استقرار، امری حیاتی است.

مرحله 6: ویژگی‌­های اپلیکیشن

در نهایت اطمینان حاصل کنید که تمام ویژگی‌های اپلیکیشن شما مانند امضا، نسخه، سازگاری و غیره قبل از استقرار، به‌روز‌رسانی شده باشند تا از تاخیر جلوگیری شود.

دو روش عالی برای انتشار اپلیکیشن موبایل شما وجود دارد. می‌توانید یا سرور وب خود (API) را در یک محیط تولید مقیاس‌­پذیر و قابل ارتقاء مستقر کنید و یا از گوگل پلی استور و اپ استور اپل برای انتشار اپلیکیشن خود استفاده کنید.

مرحله 7: API وب (سرور)

اکثر اپلیکیشن­‌های موبایل برای کار کردن به بک اند سرور نیاز دارند. این امر انتقال داده در اپلیکیشن را ممکن می‌ سازد و به این معنی است که اگر سرور بیش از حد کار کند یا متوقف شود، اپلیکیشن شما نیز کار نخواهد کرد.

یک سرور درست پیکربندی شده انتخاب کنید که بتواند حداقل کاربر احتمالی را بدون هزینه غیرضروری ایجاد کند.

مرحله 8- الف: اپ استور اپل

پیش از ارائه اپلیکیشن به یک اپ استور، مطمئن شوید که اپلیکیشن­‌های شما برای انتشار کاملاً درست پیکربندی شده‌اند. ممکن است مجبور باشید فرم‌هایی را پر کنید، مواد و عکس صفحات و توضیحات بازاریابی خود را ارائه دهید.

علاوه بر این، اپل برای تایید تمام اپلیکیشن­‌های ارائه ‌شده در اپ استور، یک فرآیند بازبینی دستی دارد. از این رو، شما ممکن است نیاز باشد برای تطابق بهتر با سیستم آن­‌ها، تغییراتی را در اپلیکیشن خود ایجاد کنید.

مرحله 8- ب: گوگل پلی استور

گوگل پلی هم مانند اپل، روش بررسی و تایید اپلیکیشن مخصوص خودش را دارد. فرآیند عرضه اپلیکیشن گوگل پلی تقریبا شبیه به اپ استور اپل است. فقط باید اطلاعاتی از اپلیکیشن خود را ارائه کنید مانند آیکون اپلیکیشن، عکس صفحات و توضیحات.

اگرچه در گوگل پلی، برای تجزیه و تحلیل تمام برنامه‌های ارسال‌شده، از یک الگوریتم خودکار توسط گوگل استفاده می­شود. زمانی که برنامه شما فرآیند غربالگری را طی کند، یک تیم بازبینی به طور دستی برنامه شما را قبل از انتشار تست خواهد کرد.

فرآیند بازبینی گوگل با وجود استفاده از هردو روش ارزیابی به کمک ماشین و مرور دستی، بسیار سریع‌تر از اپ استور است.

زمانی که اپلیکیشن تایید می‌شود، در گوگل یا اپ استور قرار داده خواهد شد. اما به خاطر داشته باشید، فرآیند به اینجا ختم نمی‌شود.

پس از استقرار، اپلیکیشن در دست کاربران خواهد بود، بازخوردهایی از آن دریافت خواهد شد و شما باید آن بازخوردها را برای نسخه‌های بعدی اپلیکیشن خود در نظر بگیرید.

شما باید برای تضمین موفقیت اپلیکیشن خود، به طور پیوسته مسائل را اصلاح کرده و پیشرفت ایجاد کنید.

پایش اپلیکیشن موبایل

فرآیند توسعه اپلیکیشن موبایل با استقرار خاتمه نمی‌یابد. روند اپلیکیشن شما از طریق بهبود عملکرد، تغییرات و افزودن ویژگی‌های جدید ادامه می­یابد. نظارت بر اپلیکیشن به شما تصویری کامل از تجربه کاربری و به­‌روزرسانی­‌های مورد نیاز می­دهد.

چیزهایی که باید در مرحله پایش از طراحی اپ بر آن‌­ها نظارت داشت:

مرحله 1: زمان آغاز و ادامه

سنجش هر دو زمان راه­‌اندازی و ادامه عملکرد اپلیکیشن، از آنجا که بر تجربه کاربری تاثیر می‌گذارد، امری ضروری است. بهتر است بدانید، باز کردن یک اپلیکیشن نسبت به ادامه کار با آن زمانی که در بک گراند سیستم باز است، مدت زمان بیشتری طول می­‌کشد.

مرحله 2: کرش­‌ها

کرش­‌ها می‌توانند کاربران را فراری دهند، بنابراین پیدا کردن و حل آن­‌ها بسیار مهم است. شما باید اقدامات کاربری را که منجر به کرش شده، نوع دستگاه مورد استفاده قرار گرفته و سایر اطلاعات فنی که ممکن است به شما در حل مساله کمک کند را شناسایی کنید.

مرحله 3: زمان واکنش رابط کاربری/UI

همچنین مهم است بر نحوه پاسخگویی اپلیکیشن­‌تان به کاربران نیز نظارت داشته باشید. زمان واکنش، نشان‌دهنده سرعت واکنش اپلیکیشن به ورودی‌های کاربر است. برای مثال، این که اپلیکیشن با چه سرعتی نتیجه جستجو را نمایش می‌دهد یا چقدر سریع یک تبادل را کامل می‌کند و غیره.

زمان واکنش رابط کاربری را می‌­توان با درخواست شبکه یا با استفاده از دستگاه یا سیستم‌عامل اندازه‌گیری کرد. یک پلتفرم را در یک زمان خاص در نظر بگیرید و مشکلات عملکردی را با تخصیص تضمین کیفیت و منابع در حال توسعه بر اساس آن کنترل کنید.

مرحله 4: تجزیه و تحلیل

شما می‌توانید با تجزیه و تحلیل، کاربرانی که از اپلیکیشن شما استفاده می‌کنند و نحوه استفاده آن‌ها را پیگیری کنید. حتی می‌توانید درباره برخی از آمارها اطلاعات کسب کنید، برای مثال اینکه در یک صفحه کدام دکمه بیشتر از بقیه انتخاب شده است. تمام این اطلاعات ارزشمند به شما در درک این موضوع که در کجا به پیشرفت‌های بیشتری نیاز دارید، کمک خواهد کرد.

مرحله 5: اجرای فنی

برای آگاهی از سرعت عملکرد اپلیکیشن خود، نیاز به یک سیستم قوی نظارت بر عملکرد خواهید داشت. این کار به شما کمک خواهد کرد تا فضاهایی را که باید بهینه شوند شناسایی کنید. برای مثال، باید ببینید که آیا عملکردی وجود دارد که بیش از حد انتظار زمان ببرد.

مرحله 6: مدیریت اپ استور

نظارت منظم بر رتبه­‌ها و نظراتی که در اپ استور دریافت می­‌کنید، برای اپلیکیشن تازه توسعه‌­یافته شما حیاتی است. سعی کنید با منتقدین ارتباط برقرار کرده و به افراد ناراضی کمک کنید، این عمل کمک بسیاری به افزایش محبوبیت آنلاین شما خواهد کرد.

مرحله 7: میزان مصرف باتری

اپلیکیشنی که باتری را خیلی سریع خالی می‌کند، مطمئنا برای کاربر به شدت عذاب­‌آور خواهد بود. به همین دلیل، باید حتما مصرف باتری اپلیکیشن­تان را اندازه‌ بگیرید. عوامل زیادی وجود دارند که باعث تخلیه باتری می‌شوند.

اگر اپلیکیشن شما مصرف باتری بالایی دارد، نحوه ساخت آن را دوباره بررسی کرده و بهترین راه برای حل این مشکل را پیدا کنید. تغییرات لازم را برای به حداقل رساندن مصرف باتری اپلیکیشن انجام دهید تا میزان رضایت کاربران در بالاترین حد ممکن باقی بماند.

مرحله 8: میزان مصرف داده‌های سلولی

علاوه بر میزان مصرف باتری، عامل دیگری که ممکن است باعث آزردگی کاربر شود، میزان مصرف داده‌های سلولی است. خود شما از اینکه یک اپلیکیشن، تمام پلان داده­‌های شما را ببلعد، اذیت نمی‌­شوید؟ البته که آزاردهنده است.

بنابراین شناسایی کنید که کدام اقدامات کاربری، بیش‌ترین داده‌ را مصرف می‌کند و تعداد کیلوبایت داده‌های مصرف‌شده در هر دقیقه استفاده را اندازه‌ بگیرید.

تنها چند ثانیه طول می‌کشد تا کاربران به برنامه شما یک رای 5 ستاره و یا یک 0 ستاره بدهند. در کنار یک فرآیند توسعه اپلیکیشن خوب، نظارت بر اپلیکیشن نیز می‌تواند به شما کمک کند به آراء 5 ستاره‌­ای نزدیک­تر شوید.

بهبود بیشتر اپلیکیشن

حالا که با کمک این پست و ابزار تجزیه و تحلیل مرغوب خود، تمام این معیارها را کنترل کرده‌­اید، بیایید از اطلاعات به دست آمده به خوبی استفاده کنیم. ارتقای اپلیکیشن با این بینش‌های جدید، نه تنها قابلیت دیده شدن آن را افزایش می‌دهد، بلکه باعث افزایش میزان دانلود آن نیز خواهد شد.

شما باید اپلیکیشن خود را به‌­روز نگه دارید تا هم انتظارات در حال تحول کاربری را برآورده کند و هم با تغییرات مداوم دستورالعمل‌های پلتفرم­‌های مختلف مطابقت همگام شود.

اطلاعاتی را که از نظارت پلتفرم­ها و کاربران کسب کرده­اید را در نظر گرفته و قسمت‌هایی از فرآیند توسعه اپلیکیشن را دوباره تکرار کنید. درواقع شما به طور مکرر براساس بازخوردهای کاربران، ویژگی‌های اپلیکیشن خود را بهبود می­بخشید و در نتیجه آن، میزان آراء مثبت، تعداد نصب­‌ها و سود شما افزایش خواهد یافت.

افزودن ویژگی‌های جدید

ببینید من می‌دانم که شما تمام تلاش و زمان خود را برای توسعه این برنامه صرف کرده‌اید، اما همیشه جایی برای پیشرفت وجود دارد. دیدگاه­های کاربری و بررسی رقبا می‌تواند به شما در ایده‌­پردازی ویژگی‌های جدید کمک کرده و اپلیکیشن شما را جدید و به‌­روز نگه دارد.

مرحله 1: مقیاس‌­پذیری اپلیکیشن

مقیاس‌­پذیری، بر نحوه واکنش برنامه به نوع ترافیکی که دریافت می‌کند تاثیر می‌گذارد. مقیاس‌­پذیری اپلیکیشن شما، ملزم این است که با رشد اپلیکیشن، منابع مورد نیاز مناسب را به آن تخصیص دهید. تخصیص منابع باعث بهبود عملکرد اپلیکیشن در کنترل ترافیک عظیم تولید شده در زمان موفقیت اپلیکیشن شما خواهد شد.

شما خبر ندارید که آیا اپلیکیشن شما به بازدید بالا می­رسد یا اصلا چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد، بنابراین همواره با در نظر گرفتن توزیع داده در مقیاس بالا، آن را ارتقاء دهید.

مرحله 2: تدابیر امنیتی در طراحی اپ

عامل دیگری که باید نظارت شود و بهبود یابد، امنیت اپلیکیشن است. اطمینان حاصل کنید که ترافیک شبکه بین برنامه و سرور کدنویسی شده باشد و در هنگام دسترسی به اطلاعات حساس، درخواست شناسه کاربری و اجازه کاربر داده شود.

 

از چه اپلیکیشن هایی بیشتر استفاده می کنید؟

آیا برای کسب و کار خود نیاز به طراحی اپلیکیشن دارید؟

چه انتظاراتی از اپلیکیشن مد نظرتان دارید؟

در طراحی اپلیکیشن با چه چالش هایی مواجه شده اید؟

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات و بهره مندی از نطرات شما هستند.

همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل/شماره تماس خود در این صفحه از خدمات طراحی سایت و اپلیکیشن آران بهره مند شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *