رتبه بندی شبکه های اجتماعی

با وجود اینکه عضویت در شبکه های اجتماعی برای حیات سازمان ها امری ضروری است، اما بسیار هنوز وارد این شبکه ها نشده اند و کسب و کارشان را به صورت سنتی پیش می برند. شاید تا سال ها بتوانید با روش سنتی خود، سود خوبی به دست آورید، اما با پیشرفت علم و تکنولوژی افراد بیشتر تمایل به خرید و فروش به صورت آنلاین را دارند.

پس بهتر است در کنار مغازه خود، اکانتی در شبکه های اجتماعی نیز ایجاد کنید. در ادامه برخی از مزایای شبکه های اجتماعی را بیان می کنیم؛

رتبه بندی شبکه های اجتماعی

رتبه بندی شبکه های اجتماعی

  • آگاهی از برند ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

شاید پیش از ورود شما به شبکه های اجتماعی، افراد کمی، از محصولات و نام برند شما اطلاع داشتند. شما با ورود به شبکه های اجتماعی و تبلیغ کردن محصولات خود، برندتان را معرفی می کنید.

  • شهرت برند ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

شما می توانید با ارائه محصولات با کیفیت و با قیمت مناسب به عنوان یک متخصص در زمینه کاری خودتان به شهرت برسید. برای مثال در صورتی که شما محصولات سفارش داده شده را در بسته بندی قرار دهید و در زمان معین به دست مشتری برسانید، افراد به شما و به برندتان اعتماد بیشتری می کنند و در نتیجه شما را به دیگران نیز معرفی می نمایند.

  • مقرون به صرفه است ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

راه اندازی کسب و کار در شبکه های اجتماعی بسیار ارزان تر از روش های سنتی می باشد. بسیاری از هزینه های عملیاتی و هزینه های ثابت برای شما حذف می شوند. در شبکه های اجتماعی شما می توانید برای تبلیغات هزینه کنید که این هزینه ها در مقایسه با هزینه روش های سنتی بسیار ناچیز به نظر می رسد.

  • ترافیک وب سایت ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

در صورتی که اصول و قوانین سئو را رعایت کنید و محتوای مناسبی در وب سایت خود قرار دهید، به آسانی توسط موتورهای جستجو یافت می شوید. در نتیجه ترافیک سایت شما افزایش پیدا می کند.

همانطور که می دانید نتیجه ترافیک سایت چیزی جزء افزایش فروش و سودآوری برای کسب و کار شما نمی باشد. بنابراین اگر تاکنون وب سایتی برای کارتان نداشتید، به فکر راه اندازی آن باشید.

  • ارزیابی وضعیت خود ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

در شبکه های اجتماعی به آسانی می توانید وضعیت فروش و بازدید کاربران شبکه اجتماعی را بررسی کنید. همچنین بازخوردهای افراد را بهتر دریافت می کنید. در آخر با توجه به اطلاعاتی که به دست آوردید، می توانید تصمیم گیری بهتری برای کسب و کارتان بکنید و سازمان­ تان را ارتقاء دهید.

  • تعامل با مشتری ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

با استفاده از شبکه های اجتماعی شما می توانید با طیف گسترده ای از افراد و مشتری ها ارتباط برقرار کنید. هم چنین می توانید گروه هایی برای ارتباط بیشتر با مشتری هایتان ایجاد نمایید و محصولات تان را در آنها قرار دهید.

  • مخاطبان اصلی خود را پیدا می کنید. ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

با توجه به نوع مخاطبان شما، می توانید انتخاب کنید که در کدام یک از شبکه های اجتماعی عضو شوید. برای مثال اگر مخاطبان شما جوان هستند می توانید در اسنپ چت عضو شوید و یا اگر به دنبال مشتری های تجاری هستید، بهتر است که در لینکدین وارد شوید.

در رابطه با وب سایت، بایستی بر اساس نوع مخاطبان خود آن را طراحی کنید، برای مثال اگر مخاطبان تان، دختران جوان هستند می توانید از طیف رنگ صورتی در طراحی آن به کار ببرید.

  • مشتری های وفادار به دست می آورید. ( رتبه بندی شبکه های اجتماعی )

وقتی هر روز با مخاطبان و مشتری های خود در شبکه اجتماعی تعامل برقرار می کنید، کم کم رابطه تان نزدیک تر می شود و آنها به شما اعتماد می کنند. در نهایت مشتری های شما به مشتری های وفادار تبدیل شده و پیوسته از برند شما خریداری می کنند. داشتن مشتری وفادار امتیازی عالی برای هر کسب و کاری  است.

جهت استفاده از خدمات شبکه های اجتماعی و همچنین مشاوره رایگان در زمینه تولید محتوا و مدیریت شبکه های اجتماعی آران ایمیل/شماره تماس خود را در این صفحه وارد نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *