معرفی شبکه ­های اجتماعی

شبکه­‌های اجتماعی تکنولوژی‌ای برای تعامل افراد هستند، که می‌شود به وسیله‌ی آن­ها ایده، عکس، ویدئو و … را به اشتراک گذاشت. از طریق این شبکه­‌ها می­‌توانیم به صورت تلفنی، تصویری و نوشتاری با دیگران ارتباط برقرار کنیم یا افراد را دنبال کنیم و در گروه‌ها اظهار نظر کنیم. در این مقاله به معرفی شبکه های اجتماعی می‌پردازیم.

شبکه‌های اجتماعی دنیای ارتباطات را دگرگون کرده‌اند. این شبکه ­های اجتماعی هم­چون اینستاگرام، تلگرام، توییتر،  ، لینکدین و … طرف­داران بسیاری در سراسر جهان دارند. به واسطه­ آن­ها بسیاری از کسب­‌وکارها پررونق شده‌است و حیات مشاغل بسیاری به آن­ها وابسته است.

با استفاده درست و اصولی از این شبکه­‌ها شما می­‌توانید شرایط بهتری برای خودتان و کارتان رقم بزنید. بنابراین هیچ­گاه قدرت شبکه­‌های اجتماعی را نادیده نگیرید.

معرفی شبکه­ های اجتماعی

میزان محبوبیت و فراگیری شبکه‌های اجتماعی در کشورهای مختلف متفاوت است. این تفاوت علاوه بر فرهنگ عمومی وابسته به قوانین و محدودیت‌های اعمال‌شده در کشورهاست.

مثلا اگرچه در تمام دنیا فیسبوک از دیگر رسانه‌ها محبوب‌تر است در ایران به خاطر فیلتر بودن این شبکه وضعیت فرق می‌کند. به نظر می‌رسد ایرانی‌ها بیشترین حضور را در تلگرام و اینستاگرام دارند.

برای حضور موفق در شبکه‌های اجتماعی لازم است برنامه داشته باشید. نوع و کارایی آنها را خوب بشناسید، مشتریان و مخاطبان‌تان را پیدا کنید و راهی برای ارتباط با آن­ها ایجاد کنید؛ به نحوی که از هر شبکه اجتماعی ورودی‌های زیادی داشته باشید.

در عین‌حال با یافتن مخاطبین، می‌توانید افراد یا مشتریان وفادار به دست بیاورید. هشتاد درصد فروش از بیست درصد مشتریان وفادار است.

  • فیسبوک

فیسبوک بزرگ­ترین شبکه اجتماعی در دنیای مجازی و آن­لاین در جهان است. فیسبوک را مارک زاکربرگ در سال ۲۰۰۴ تأسیس کرد. اکنون با گذشت بیش از ۱5 سال حدود 2 میلیارد کاربر در جهان دارد.

بنابراین فیسبوک یکی از مهم‌ترین شبکه‌ها برای ارتباط با مردم جهان است. حدود یک میلیون کسب و کار کوچک از طریق فیسبوک ایجاد شده است.

اگر کسب‌وکارتان بین‌المللی است فیسبوک را جدی بگیرید. اگر صفحه شما در فیسبوک پربازدید شود خواهید توانست از طریق تبلیغات فیسبوکی یا فروش محصولات در فیسبوک به درآمد خوبی دست پیدا کنید.

در ابتدا ممکن است فکر کنید که محدود شدن پست‌های شما به 280 کاراکتر دست و بال شما را می‌بندد، اما اگر بدانید این شبکه اجتماعی روزانه بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر فعال دارد، شوکه خواهید شد.

اگچه این شبکه‌ی اجتماعی در ایران فیلتر است اما کماکان جزو پرطرفدارترین وبگاه‌های مخاطبان ایرانی محسوب می‌شود. بسیاری از افراد در توییتر افکار خود و اتفاقات روزمره‌شان را می­‌نویسند؛ بسیاری هم اخبار یا جمله­‌های انتقادی. به همین سبب فضای توییتر بسیار پربازدید و جذاب است.

  • یوتیوب

یوتیوب بزرگ­ترین و محبوب­ترین وب­سایت اجتماعی ویدئو محور است. یوتیوب در سال ۲۰۰۵ در کالیفرنیا تأسیس شد و در سال ۲۰۰۶ توسط گوگل به مبلغ ۱.۶۵ میلیارد دلار خریداری شد.

بیشتر کاربران یوتیوب افراد معمولی هستند اما بیشتر شبکه­‌های خبری جهانی هم عضو یوتیوب هستند. استفاده از یوتیوب راحت است و افراد می­ توانند تا ۱۵ دقیقه ویدئو خود را آپلود کنند.

یوتیوب در ایران فیلتر است و سایت‌هایی شبیه آپارات، تماشا و نماشا این خلأ را پر می‌کنند.

  • اینستاگرام

اینستاگرام مانند پینترست یک رسانه اجتماعی عکس‌محور است. این سایت که در تاریخ 6 اکتبر 2010 راه اندازی شده، بیش از 400 میلیون کاربر فعال دارد. و متعلق به فیسبوک است.

کاربران در اینستاگرام تصاویری در رابطه با سفر، مد، غذا، هنر و موارد مشابه پست می‌کنند.

  • واتسَپ

شبکه‌ی اجتماعی واتسپ یک سرویس پیام رسانی است که در موبایل، کامپیوترهای شخصی و تبلت‌ها استفاده می­‌شود. این برنامه برای ارسال تصاویر، متن، فایل، صدا و تصویر به کاربران دیگر مورد استفاده قرار می­ گیرد.

امروزه بیش از یک میلیارد نفر در جهان از این سرویس برای ارتباط با دوستان، عزیزان و حتی مشتریان خود استفاده می­ کنند.

  • تلگرام

تلگرام یک شبکه معروف در جهان است اما نه به اندازه‌ی دیگر شبکه‌ها. قابل نصب بر روی لپ­تاپ، موبایل و تبلت است از مزایای آن امنیت بالای این شبکه اجتماعی است.

مدیران تلگرام تاکنون حاضر به فاش کردن اطلاعات کاربران خود نشده­‌اند و امنیت آن­ها را حفظ کرده‌اند. هرچند که در این راه جریمه­‌های زیادی هم پرداخت کرده‌اند.

در آخر

در این مقاله به معرفی شبکه های اجتماعی پرداختیم اما شبکه­‌های اجتماعی زیادی در جهان وجود دارد که برخی از آنها به این شهرت و معروفیت رسیده‌اند.

البته معروفیت آنهادر کشورهای مختلف هم متفاوت است. در بعضی از کشورها، شبکه‌هایی هم­چون وایبر طرف­دار دارند و در برخی دیگر تلگرام و واتس آپ.

علاوه بر این بسته به نوع افراد، دانش­، فیلترینگ و … شبکه‌­های اجتماعی تعداد بازدیدکننده‌ی متفاوتی­ دارند. در ایران زمانی فیسبوک مورد استفاده بسیاری از کابران بود اما کاربران پس از ورود به اینستاگرام و تلگرام، کمتر به فیسبوک سر می­‌زنند.

از دیگر شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار در ایران تلگرام، واتس آپ، توییتر، یوتیوپ و ایمو است. با رعایت یک­ سری تکنیک و مهارت می­‌توانید، مخاطبین بسیاری در این شبکه­‌ها به دست آورید.

اگر کسب‌وکاری داشته باشید و در این شبکه‌ها صفحه داشته باشید، مخاطبین بیشتر برابر با سود بیشتر است. اگر سؤالی درباره این شبکه‌ها دارید زیر این پست مطرح کنید تا کارشناسان آران به شما پاسخ دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *