لینک سازی سئو چیست و چگونه می‌تواند به نفع کسب‌وکار باشد؟

لینک سازی سئو چیست؟

اینکه فرآیند لینک سازی برای برند شما مقوله ای جدید است یا اینکه پیش از این لینک سازی داشته اید مهم نیست، در هر صورت مطالبی مفید و کاربردی را در این مقاله راهنما پیدا خواهید کرد.

جریانات سئو و لینک سازی همیشه در حال تغییر است و امروزه اهمیت ساختن لینک با کیفیت بیش از هر زمانی مطرح است.

نیاز برای درک و پیاده‌سازی کمپین‌هایی با کیفیت بالا امری الزامی است خصوصاً اگر می‌خواهید در بازار کسب ‌و کار آنلاین رقابت کرده و پیشرفت کنید، این موضوع نیز امری نیست که به همین زودی‌ها تغییر کند.

این راهنما طوری طراحی‌شده است که شما بتوانید به‌سرعت در مسیر درست حرکت کرده و به هدفتان برسید. محتویات بسیار زیادی برای ارائه و استفاده وجود دارد.

اما ما سعی کرده‌ایم همه موارد را به بخش های ساده تقسیم کنیم تا تبدیل به مطالبی قابل هضم شوند، همچنین به همراه آن‌ها مثال‌های زیادی ارائه شده است.

امیدواریم از خواندن راهنمای شروع لینک سازی لذت ببرید.

لینک سازی چیست و چرا حائز اهمیت است؟

  1. تعریف لینک سازی
  2. چرا لینک سازی برای سئو اهمیت دارد؟
  3. لینک‌ها برای موتورهای جست‌وجو چه معنایی دارند؟
  4. وزن دسته‌بندی‌های موضوعی فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل
  5. مواردی که باید در خصوص نوفالو بدانید
  6. چگونه لینک سازی می‌تواند به نفع کسب‌وکار شما باشد؟
لینک سازی سئو چیست

لینک سازی سئو چیست

1. تعریف لینک سازی

لینک سازی در واقع فرایند دستیابی به لینک‌های مرتبط از وب‌سایت‌های دیگر در صفحات مختلف وبسایت خود شما است.

یک هایپرلینک (که معمولاً همان لینک نامیده می‌شود) راهی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا از این طریق در اینترنت صفحات مختلف را پیدا کنند.

موتورهای جستجو از لینک‌ها برای کراول وب استفاده می‌کنند؛ آن‌ها لینک‌های بین صفحات مجزای وبسایت‌تان را کراول می‌کنند؛ و نیز لینک‌های بین کل وب‌سایت‌ها را.

تکنیک‌هایی بسیار زیادی برای لینک سازی وجود دارد، از آنجایی که اکثر آن‌ها از لحاظ میزان دشواری دستیابی به آن ها تنوع بالایی دارند، سئو کارها تمایل دارند بر این موضوع توافق کنند که لینک سازی یکی از سخت‌ترین بخش‌های مرتبط با شغل و حرفه آن‌ها است.

بسیاری از متخصصان سئو زمان‌های بسیاری را صرف لینک سازی به بهترین شکل ممکن می‌کنند.

به همین دلیل، اگر بتوانید بر ساختن بهترین و باکیفیت‌ترین لینک‌ها مسلط شوید، این امر می‌تواند حقیقتاً شما را در رأس سئوکاران و رقبایتان قرار دهد.

2. چرا لینک سازی برای سئو حائز اهمیت است؟

آناتومی و ساختار یک هایپر لینک – لینک سازی سئو چیست

به منظور درک اهمیت لینک سازی، این موضوع اهمیت دارد که در ابتدا بفهمیم یک لینک چه ماهیتی داشته و اساساً چگونه ساخته می‌شود، چگونه دیده شدن لینک‌ها توسط موتورهای جست‌وجو به چه شکل است و چگونه این لینک‌ها برای موتورهای جست‌وجو تعریف و تفسیر می‌شوند.

شروع برچسب لینک: که برچسب لنگر نیز نامیده می‌شود  (“a”) این یک برچسب لینک را باز کرده و به موتور جست‌وجو می‌گوید چه چیزی را دنبال کند.

مکان ارجاع لینک: ” href” مخفف «مکان ارجاع لینک» است و متنی که درون گیومه وجود دارد URL را نشان می‌دهد که لینک موردنظر به آن اشاره دارد.

این بخش لازم نیست که همیشه به یک صفحه وب اشاره داشته باشد. ممکن است همچنین به یک عکس یا فایلی برای دانلود نیز اشاره داشته باشد.

در مواردی ممکن است شما چیزی را ببینید که از URL متفاوت بوده و در شروع آن از نشانه # استفاده‌شده است. این موارد لینک‌های محلی هستند، که شما را به بخش متفاوتی از صفحه‌ای که در حال حاضر در آن حضور دارید، هدایت خواهد کرد.

متن قابل‌مشاهده/لنگر لینک: این بخش حاوی url صفحه ای است که کاربر آن را در صورت کلیک کردن روی لینک خواهد دید.

بر همین اساس نیز کاربر با مشاهده و خواندن همین متن خلاصه شده کوتاه در صورت مناسب بودن متن روی آن کلیک خواهد کرد.

قالب‌بندی این متن معمولاً به گونه‌ای است که بتواند متن موردنظر را احاطه کرده و رنگ آن آبی و دارای آندرلاین است تا به کاربر نشان دهد که این متن در واقع یک لینک قابل کلیک است.

پایان یافتن و بسته شدن برچسب لینک: این بخش به موتور جست‌وجو نشان می‌دهد که برچسب لینک موردنظر به پایان رسیده است.

۳. لینک‌ها برای موتورهای جست‌وجو چه معنایی دارند- لینک سازی سئو چیست

دو مسیر اساسی وجود دارد که از طریق آن‌ها موتورهای جست‌وجو از لینک‌ها استفاده می‌کنند:

برای جست‌وجو و یافتن صفحات جدید وب

برای تعیین اینکه یک صفحه چگونه باید در خصوص نتایج جست‌وجو رتبه‌بندی شود موتورهای جست‌وجو در این زمینه کمک می‌کنند، برای این منظور نیز زمانی که موتورهای جست‌وجو صفحات موجود در وب را بررسی کرده و در آن وارد شدند، آن‌ها می‌توانند محتویات موجود در این صفحه‌ها را استخراج کرده و آن‌ها را به دسته‌بندی‌ها و فهرست‌های خود اضافه کنند.

در نتیجه از این طریق، موتورهای جست‌وجو می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا محتوای وب‌سایت مربوطه با توجه به کلمات کلیدی مربوطه تا چه اندازه مفید و با کیفیت بوده تا بر همین اساس نیز آن را رتبه‌بندی کنند (گوگل برای توضیح این فرایند ویدئوهای کوتاهی را ارائه و در دسترس قرار داده است).

زمانی که آن‌ها در حال تصمیم‌گیری دراین‌باره هستند، موتور جست‌وجو تنها محتوای موجود در صفحه را در نظر نمی‌گیرد؛

همچنین آن‌ها تعداد لینک‌هایی که از وب‌سایت‌های خارجی به این مطلب و این صفحه اشاره کرده‌اند را نیز بررسی کرده و در نظر می‌گیرند، همچنین کیفیت این وب‌سایت‌های خارجی نیز حائز اهمیت بوده و موتور جست‌وجو آن‌ها را نیز مدنظر قرار می‌دهد.

به‌صورت کلی، هر چه تعداد وب‌سایت‌های باکیفیت‌تری به صفحه شما لینک بدهند، امکان رتبه‌بندی هر چه‌بهتر شما در نتایج موتورهای جست‌وجو نیز افزایش می‌یابد.

همین قابلیت استفاده از لینک‌ها به‌عنوان فاکتوری برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها توسط موتورهای جست‌وجو عاملی است که از اواخر دهه ۱۹۹۰ گوگل را به مسلط‌ترین بخش بر بازار موتورهای جست‌وجو تبدیل کرده است و کاملاً بر این مشخصه غالب است.

یکی از مؤسسان گوگل، Larry Page، رتبه‌بندی صفحه‌ها را اختراع کرد، که بر این اساس گوگل شروع به رتبه‌بندی صفحات وب و بررسی کیفیت وب‌سایت بر اساس میزان لینک‌های با کیفیتی که به آن اشاره می‌کنند کرده است.

این معیار بعدها به‌عنوان بخشی از یک الگوریتم کلی رتبه‌بندی استفاده شد و به یک سیگنال قدرتمند تبدیل شد چرا که راه بسیار خوبی برای تعیین کیفیت یک صفحه محسوب می‌شود.

این کار بسیار کارآمد بود، چرا که این فرآیند بر اساس این ایده بود که یک لینک می‌تواند به‌عنوان یک رای اعتماد برای یک صفحه مشاهده شده و در نظر گرفته شود؛ به این معنی که درصورتی‌که شایستگی لازم را نداشت نمی‌توانست به این پیوندها دست یابد.

تئوری موجود به این شکل است زمانی که فردی به یک وب‌سایت دیگر لینک می‌زند، آن‌ها قاطعانه می‌گویند که این صفحه و وب‌سایت منبع بسیار خوب و کارآمدی است.

در غیر این صورت، آن‌ها به وب‌سایت موردنظر لینک نمی‌زدند، درست مانند این موضوع که شما به‌هیچ‌عنوان مشتری ثابت یک رستوران بد نخواهید ماند و آن را به کسی توصیه نخواهید کرد.

بااین‌حال، متخصصان سئو کشف کرده‌اند که چگونه می‌توانند رتبه صفحه موردنظر و نتایج جست‌وجو را بر اساس کلمات کلیدی انتخابی دستکاری کنند.

گوگل فعالانه در حال بررسی و پیگیری وب‌سایت‌هایی است که نتایج جست‌وجو را دستکاری می‌کنند، در نتیجه به‌صورت منظم در حال غربال‌گری و به‌روزرسانی است تا بر این اساس با فیلتر کردن وب‌سایت‌هایی که شایستگی لازم را ندارند و لایق رتبه کنونی‌شان نیستند به هدف خود دست یابند.

این موضوع باعث شد تا گوگل تعدادی از تکنیک‌های لینک‌سازی که عملکرد خوب آن‌ها از قبل ثابت‌شده بود را شامل تخفیف قرار دهد، برای مثال، ارسال وب‌سایت شما برای یک سازنده وب و در نهایت نیز یک لینک برای شما ساخته‌شده و ارسال می‌شود.

این تکنیکی بود که در مقطع به‌خصوصی توسط گوگل ارائه می‌شد، اما متخصصان سئو بعد از آن شروع به سوءاستفاده و استفاده بیش‌ازحد از این تکنیک کردند، بنابراین گوگل از ارزش‌دهی به همان اندازه به این نوع لینک‌ها دست کشید.

در همین اواخر نیز گوگل فعالانه شروع به تنبیه و مجازات رتبه‌بندی وب‌سایت‌هایی کرد که به‌صورت غیرمجاز از این تکنیک‌ها برای لینک‌سازی وب‌سایت‌هایشان سوءاستفاده می‌کردند که بعضی‌اوقات تحت عنوان بهینه‌سازی بیش‌ازحد مطرح می‌شد.

برای مثال گوگل به‌صورت منظم رتبه‌بندی‌های خود را به‌روزرسانی می‌کند که به آن به‌روزرسانی پنگوئنی نیز گفته می‌شود.

دانستن انواع تکنیک‌های لینک سازی به منظور پرهیز از مجازات گوگل و در چارچوب دستورالعمل‌های آن پیش رفتن امر بسیار مهمی است که در ادامه این راهنما در خصوص آن‌ها بحث خواهیم کرد.

ما به‌صورت دقیق الگوریتمی که گوگل برای تعیین نتایج جست‌وجوی خود به کار می‌برد را نمی‌دانیم این جز چاشنی مخفی کار شرکت به حساب می‌آید.

بر خلاف این واقعیت، اجماع عمومی بین جامعه سئوکاران (بر اساس تحقیق و پرسشنامه فاکتورهای رتبه‌بندی MOZ که در سال ۲۰۱۵ انجام شد) تعیین شد که این لینک‌ها هنوز هم نقش مهمی را در این الگوریتم‌ها ایفا می‌کند.

این موارد دو بخش بزرگ و اصلی پای چارت زیر را تشکیل می‌دهند.

  1. ارزش‌گذاری گروه‌بندی موضوعی فاکتورهای رتبه‌بندی در گوگل
  2. مشخصات سطح دامنه لینک (برای مثال، تعداد لینک‌های موجود در این دامنه، اعتبار و کیفیت لینک‌های موجود در این دامنه، رتبه پیج سطح دامنه).
  3. مشخصات سطح و ارزش پیج مربوط به لینک (رتبه پیج، درجه اعتبار و اعتماد پیج، تعداد لینک‌های پیوند خورده به پیج، میزان توزیع انکر تکست‌ها، کیفیت منابع لینک).
  4. مشخصات ارزش محتوایی و کلمه کلیدی صفحه (نمره‌های مدل‌سازی عناوین، ارتباط موضوعی و کمیت محتواها).
  5. مشخصات سطح پیج و مشخصات کلیدواژه‌های آگنوستیک (طول محتوا، قابل خوانش بودن محتوا، منحصربه‌فرد بودن آن، سرعت لود شدن محتوا).
  6. مشخصات سطح دامنه برند (استفاده آفلاین از برند یا نام دامنه، میزان ذکر و اشاره به برند یا دامنه در اخبار، رسانه‌ها، مطبوعات، انجمن‌ها و انواع این موارد).
  7. اطلاعات کاربران، سطح استفاده و ترافیک جستار (سیگنال‌های استفاده و ترافیک از مرورگرها، تولبارها، میزان کلیک و کیفیت و تنوع کلیک یا همان CTR)
  8. معیارهای اجتماعی (کیفیت و کمیت لینک‌های توییت‌شده، اشتراک‌گذاری در فیس‌بوک و گوگل پلاس).
  9. استفاده از کلیدواژه سطح دامنه (برای مثال تطابق کامل و دقیق با کلیدواژه دامنه، تطابق نسبی با کلیدواژه).
  10. مشخصات کلیدواژه آگنوستیک سطح دامنه (طول نام دامنه، گستردگی، زمان پاسخ HTTP دامنه).

معمولاً به‌صورت کلی این‌طور پذیرفته‌شده است که اگر همه فاکتورها یکسان باشند، حجم و کیفیت لینک‌هایی که به یک پیج اشاره دارند در رتبه‌بندی آن‌ها تفاوت ایجاد خواهند کرد.

با گفتن این موضوع، با حرکت اخیر گوگل، شامل ارائه به‌روزرسانی‌های پنگوئنی و فشار آن از طریق گوگل پلاس، گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که تأثیر لینک‌ها کاهش خواهد یافت و با سیگنال‌های اجتماعی مانند توییتر و گوگل پلاس جایگزین خواهد شد.

بااین‌حال اکنون کمی شک و تردید وجود دارد که اگر شما لینک‌های باکیفیت بالایی را برای وب سایتتان به دست بیاورید، به شما برای رتبه‌بندی بهتر و داشتن ترافیک بالاتر کمک خواهد کرد (در خصوص مواردی که باعث نمی‌شوند یک لینک کیفیت بهتری داشته باشد در فصل ۲ به تفصیل بحث خواهیم کرد).

ما به کیفیت بالا بارها اشاره کرده‌ایم و دلیل خوبی برای آن داریم:

تمرکز بر کیفیت لینک‌ها از جایی بیشتر حائز اهمیت است که گوگل میزان سخت‌گیری خود برای فیلتر کردن لینک‌هایی با کیفیت پایین‌تر را بیشتر کرده است.

این امر به‌صورت مستقیم سئو کاران را تحت تأثیر قرار می‌دهد، از آن جایی که آن‌ها باید اطمینان حاصل کنند که تکنیک لینک سازی مورداستفاده آن‌ها در درجه اول روی کیفیت موردنظر گوگل تمرکز دارد.

۴. چیزهایی که شما باید در خصوص نوفالو بدانید

صفتی وجود دارد که در برخی مواقع ممکن است به برخی از لینک‌ها اعمال شده و نام آن نیز نوفالو است. در صورت اضافه شدن این صفت، اگر که شما به‌عنوان یک کاربر به لینک مربوطه نگاه کنید متوجه هیچ تفاوتی نخواهید شد.

اما، اگر که شما به کد مربوط به لینک نگاه کنید، این لینک کمی متفاوت به نظر خواهد آمد:

<a href=”http://www.example.com” rel=”nofollow”>Example</a>

به بخش اضافه‌شده rel = “ nofollow” توجه کنید.  این مشخصه به گوگل می‌گوید که هیچ رتبه پیجی را از طریق این لینک به URL هدف منتقل نکند.

به همان نسبت نیز شما به گوگل می‌گویید که به این لینک اعتماد نکرده و آن را جز آمار لینک‌های موجود به حساب نیاورد. در نتیجه این لینک نمی‌تواند به URL موردنظر برای ارتقا رتبه و بهتر شدن رتبه کمکی کند.

دلیل اصلی استفاده یک سایت از لینک‌های نوفالو مربوط به سناریوهایی می‌شود که در آن سایت موردنظر کنترل کلی خود را روی لینک‌هایی که به پیج‌های آن سایت اضافه می‌شوند را از دست داده است.

به‌عبارت‌دیگر، این سایت نمی‌خواهد خواهد در حالتی که اعتماد کامل وجود ندارد، این لینک‌ها را به‌صورت قابل‌اعتماد به گوگل معرفی کند.

این حالت بیشتر از چیزی که شما توقع دارید رواج دارد؛ در اینجا چند نمونه مثال در این زمینه را ارائه می‌دهیم:

  • کامنت های وبلاگ
  • پست‌های انجمن‌ها
  • بخش ثبت نظرات کاربران
  • پیج‌های قابل ویرایش و تغییرپذیر ویکی‌پدیا
  • پاسخ‌های یاهو
  • امضاهای پست مهمان

کاربران می‌توانند آزادانه به هر جایی که می‌خواهند لینک‌ها را اضافه کنند، و به دلیل سایزهای آن‌ها، اندازه‌گیری و بررسی کامل تک‌تک این لینک‌ها عملی نیست.

بنابراین، به منظور متوقف کردن اسپم‌کننده‌های لینک برای گرفتن مزایای رتبه پیج، سایت‌ها اغلب اوقات از پسوندهای نوفالو برای همه لینک‌های ارسالی توسط دیگر کاربران استفاده می‌کنند.

دیگر کاربرد صفت نوفالو برای تبلیغ‌کننده‌هایی است که از آن برای لینک‌هایی که برای آن پول پرداخت کرده‌اند استفاده می‌کنند.

بنابراین اگر که شما یک بنر تبلیغاتی را در یک وب‌سایت خریداری می‌کنید که به شما لینک زده می‌شود، گوگل می‌گوید که صفت نوفالو نیز باید به آن لینک اضافه شود، در نتیجه آن‌ها می‌دانند که به لینک موردنظر هیچ رتبه پیجی تعلق نمی‌گیرد.

ایده موجود در این زمینه به این صورت است که می‌گوید شما نباید با خرید لینک‌های تبلیغاتی از دیگر وب‌سایت‌ها نفعی از نتایج طبیعی و حقیقی رتبه‌بندی پیج‌ها ببرید.

همین اواخر، گوگل این مفهوم را گسترش داده ‌است تا به این طریق این مشخصه جهت بهینه‌سازی لینک‌ها برای مطبوعات، مقالات و تبلیغات منتشرشده مورداستفاده قرار بگیرد. این موارد همگی نمونه‌هایی است که فایده استفاده از صفت نوفالو را اثبات می‌کند.

در خصوص کسب‌وکار شما، شما باید این نکته را در نظر بگیرید که لینک‌های حاوی صفت نوفالو نمی‌توانند به‌صورت مستقیم به بهبود رتبه‌بندی جست‌وجوی طبیعی شما  به‌عنوان لینک‌هایی که آن‌ها را فالو می‌کنید کمکی کند. البته این امر به این معنی نیست که این دسته از لینک‌ها فاقد ارزش هستند.

بعد از همه این‌ها، کاربران عادی معمولاً به این نکته که آیا لینک موردنظر صفت نوفالو دارد یا خیر، توجهی نمی‌کنند، و معمولاً بدون توجه به وجود چنین لینک‌هایی وارد سایت شما شده و روی آن‌ها کلیک می‌کنند.

همین است بعد از همه مواردی که گفته شد، نکته در خصوص خرید تبلیغات آنلاین است. همان‌طور که گفته شد، به منظور لینک سازی، شما نیاز دارید که اغلب لینک‌های شما فالو باشد تا به‌این‌ترتیب به گوگل آن‌ها را شمارش کند.

در نتیجه به دنبال راهی هستید که بتوانید لینک‌های فالو را از نوفالو در یک وب‌سایت تشخیص دهید؟ شما می‌توانید از موزبار برای مشخص کردن تمامی لینک‌های نوفالو موجود در هر سایتی استفاده کنید.

۵. چگونه لینک‌سازی می‌تواند به نفع کسب‌وکار شما باشد؟

همان‌طور که ما پیش از این نیز بحث کردیم، لینک‌ها سیگنال‌های بسیار مهمی هستند که موتورهای جست‌وجو از آن‌ها برای تعیین رتبه‌بندی سایت‌ها استفاده می‌کند.

بنابراین، ما می‌دانیم که افزایش تعداد لینک‌های با کیفیتی که به سایت شما اشاره داشته و مربوط می‌شوند به‌صورت مشخص و ویژه‌ای می‌توانند شانس شما را برای رتبه‌بندی بهتر افزایش دهند.

مزایای بسیار زیاد دیگری نیز برای لینک‌سازی وجود دارد که شاید در نگاه اول به چشم بیایند اما هنوز هم مؤثر بوده و قابل لحاظ هستند.

ایجاد روابط

لینک‌سازی راهی است که در برخی مواقع سبب می‌شود شما به وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های دیگر فعال در صنعت و کسب‌وکارتان دسترسی پیدا کنید.

این دسترسی‌ها عموماً مربوط به تبلیغ چیزی است که توسط شما ایجاد می‌شود، مانند بخشی از یک محتوا یا یک اینفوگرافیک مانند هرگونه چارت و عکس و نموداری که حاوی یک سری اطلاعات است.

هدف مشترک این دسترسی و برقراری ارتباط داشتن یک لینک است، اما موارد بیشتری نیز در این برقراری ارتباط وجود دارد: این دسترسی و برقراری ارتباط می‌تواند به شما برای ساختن روابط درازمدت با اینفلونسر های تأثیرگذار و کلیدی در کسب‌وکارتان کمک کند، و این نوع از ارتباطات می‌تواند به این معنی باشد که کسب‌وکار شما در درجات بالایی از اعتبار و اعتماد قرار گرفته است.

این امر به نوبه خود بسیار ارزشمند است، حتی اگر ما برای چند لحظه لینک سازی را فراموش کنیم، چرا که ما در حال ساخت مبدلین و مدافعین واقعی کسب‌وکار خود هستیم.

افزایش ترافیک سایت

ما در خصوص تأثیر لینک‌ها روی رتبه‌بندی بحث کردیم، اما در خصوص تأثیر لینک‌ها روی ترافیک مرجع چه چیزی وجود دارد؟ یک لینک خوب از یک وب‌سایت پربازدید می‌تواند منجر به افزایش ترافیک نیز شود.

اگر که این یک وب‌سایت مرتبط باشد، ترافیک ایجادشده در سایت نیز با کارکرد آن مرتبط بوده و همین امر به نوبه خود می‌تواند باعث افزایش فروش شود.

دوباره، در این موقعیت ارزش یک لینک تنها در خصوص سئو نیست – در خصوص مشتریان است. مثال خوبی که دراین‌باره وجود دارد پست مهمانی است که توسط Michael Ellsberg در وبلاگ Tim Ferriss نوشته‌شده است.

او همچنین در سایت فوربس نیز یک مقاله کیس استادی (CASE STUDY) را نوشته بود که در خصوص اهمیت پست‌های مهمان در آن توضیح داده بود.

به گفته او تفاوت بزرگی میان قرارگیری در معرض جمع بزرگی از مخاطبان و قرار داشتن در جمعیت‌های کوچک‌تر (اما باز هم بزرگ) که به طرز عجیبی احساساتی و مشتاق هستند، وجود دارد.

به‌عبارت‌دیگر، طرفداران مشتاق یک وبلاگ خاص یا منحصر به فرد بیش‌تر به توصیه‌هایی که توسط بلاگر موردنظر ارائه می‌شود عمل می‌کنند تا برای مثال بینندگانی که مطالبی را در CNN مشاهده کرده و دنبال می‌کرده‌اند، حتی اگر جمعیت گروه دوم از گروه قبلی بیشتر هم باشد.

برند سازی

لینک سازی می‌تواند به شما برای ساختن برند مخصوص خودتان کمک کند و به شما این امکان را بدهد تا در بخش کاری خودتان اعتبار و جایگاه موردنظرتان را به دست بیاورید.

تکنیک‌های لینک سازی زیادی وجود دارد، مانند تولید محتوا، که می‌تواند به مردم تخصص و توانایی شرکت شما را نشان دهد، این امر می‌تواند در برندسازی کسب‌وکار شما موفق جلوه کند.

به‌عنوان‌مثال اگر شما بخشی از یک محتوا را بر اساس داده‌های موجود برای یک صنعت تولید کرده و منتشر ساختید، شما این شانس را دارید که به واسطه انتشار این محتوا در حوزه صنعت و کسب‌وکارتان شهرت یافته و شناخته شوید.

زمانی که شما ارتباطات لازم را در این زمینه برقرار کردید و برای دستیابی به لینک‌های مربوط به محتوا تلاش کنید، در حال به نمایش گذاشتن تخصص و تبحرتان هستید و از دیگر افراد حاضر در صنعتتان تقاضا می‌کنید که به گسترش و انتشار حرف شما کمک کرده و آن را به دیگران نشان دهند.

یک نکته مهم: مقایسه بک لینک سازی و بک لینک گیری

قبل از لینک سازی، شما به چیزی با ارزش برای لینک سازی نیاز دارید. گاهی اوقات این مورد، صفحه اصلی وب‌سایت شما است.

بیشتر مواقع شما لینک‌هایی را ایجاد می‌کنید که به منابع خاصی مانند یک پست وبلاگ، ابزار، مطالعه تحقیقاتی یا گرافیکی مربوط می‌شود.

گاهی اوقات این موارد مدت‌ها قبل از اینکه شما شروع به ایجاد کمپین لینک سازی خود کنید وجود داشته‌اند. در دیگر مواقع، شما منحصراً این منابع را با داشتن هدف ساختن لینک در ذهنتان ایجاد می‌کنید.

این موارد مفاهیمی مرتبط با دستیابی به لینک و ارزش‌گذاری و اهمیت رتبه را بیان می‌کند. همه کمپین‌های لینک سازی باید با چیزی با ارزش شروع به ساختن لینک کنند.

ساختن لینک‌ها برای صفحات بی‌ارزش وب‌ها کار سختی است، اما زمانی که شما با چیزی واقعاً با ارزش شروع کنید که توسط دیگر افراد مفید و ارزشمند تلقی شود و آن را به اشتراک بگذارند، لینک‌سازی تبدیل به فرایندی به مراتب آسان‌تر می‌شود.

چنانچه پیشتر تجربیات شخصی در خصوص لینک سازی یا ایجاد کمپین های بک لینک گیری داشته اید یا اینکه قصد دارید کمپین های بک لینک گیری حرفه ای را ایجاد کنید و یا اینکه قصد دارید کمپین های سئوی خود راه اندازی کنید می توانید اطلاعات خود را در این صفحه وارد کنید.با تیم آران در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *