گوگل ادوردز و سئو

گوگل ادوردز و سئو:گاهی‌اوقات مبتدیان بازاریابی دیجیتال، جستجوی ارگانیک و علت اهمیت آن را در موفقیت طولانی‌مدت وبسایت به سختی درک می‌کنند. در واقع، اکثر مردم جستجوی ارگانیک را با جستجوی پولی اشتباه می‌گیرند و این درک مسائل موجود در این حوزه را برای‌شان پیچیده‌تر هم می‌کند.

هدف از این مقاله توضیح همه آن چیزهایی است که لازم است درباره جستجوی ارگانیک بدانید. با یک زبان ساده و قابل فهم برای مبتدیان و از بین بردن تصورات غلط.

جستجوی ارگانیک چیست؟

جستجوی ارگانیک به نتایج نشان داده شده در یک جستار جستجو اشاره دارد که شامل تبلیغات پولی نمی‌شود. نتایج جستجوی ارگانیک براساس تعدادی از فاکتورهای رتبه‌بندی ارگانیک که با جستار جستجوی کاربر مرتبط هستند، لینک‌های ورودی، اعتبار دامنه، دستگاه، موقعیت کاربر و بسیاری فاکتورهای دیگر مشخص می‌شوند.

زمانی که یک عبارت جستجو را در گوگل تایپ می‌کنید، مجموعه‌ای از نتایج به شما ارائه می‌شود. بخش بالایی ممکن است شامل نتایج پولی باشد (این موارد با نماد [AD] مشخص شده‌اند) و در ادامه آن نتایج جستجوی ارگانیک ظاهر می‌شوند.

علاوه‌بر گوگل، سایر موتورهای جستجوگر مانند بینگ و یاهو از همان شکل نمایش برای نتایج ارگانیک و پولی خود استفاده می‌کنند.

گوگل ادوردز و سئو

گوگل ادوردز و سئو

چرا جستجوی ارگانیک مهم است؟

جستجوی ارگانیک مهم است، زیرا باارزش‌ترین شکل ترافیک را با این شیوه می‌توانید به سوی وبسایت خود روانه کنید. ترافیک ارگانیک بسیار هدفمند و بیش از هر شکل دیگری از ترافیک قابل تبدیل‌شدن است.

علت اینکه ترافیک ارگانیک در مقایسه با ترافیک اجتماعی یا سایر انواع ترافیک هدفمندتر است با نیت کاربر مرتبط است. کاربرانی که یک جستار جستجو را در موتور جستجو تایپ می‌کنند به دنبال چیزی بسیار مشخص هستند و وبسایت‌هایی که بتوانند نیت‌ آن‌ها را برآورده کنند، می‌توانند آن کاربران را به مشتری، مشترکین یا بازدیدکننده تبدیل کنند.

برای اینکه بتوانید از مزیت جستجوی ارگانیک استفاده کنید، وبسایت شما باید در پنج جایگاه برتر از نتایج صفحات موتور جستجو با کلمات کلیدی مرتبط با وبسایت شما، ظاهر شود.

دلیل این امر این است که بخش عمده‌ای از کلیک‌های ارگانیک به وبسایت‌هایی می‌روند که در بخش بالای نتایج ظاهر می‌شوند.

رتبه‌بندی سئو و CTR (نرخ کلیک)

عمده ترافیک موتور جستجوگر به پنج نتیجه برتر منتهی می‌شود.

تفاوت بین جستجوی پولی و جستجوی ارگانیک چیست؟

تفاوت اصلی بین جستجوی پولی و جستجوی ارگانیک این است که بابت نتایج جستجوی پولی هزینه پرداخت شده و توسط یک سیستم مزایده جمع‌آوری شده است. در حالیکه نتایج جستجوی ارگانیک پولی نیستند و توسط الگوریتم‌های رتبه‌بندی موتور جستجوگر مشخص شده‌اند.

جستجوی پولی و ارگانیک هر دو بخشی از آنچه هستند که به عنوان بازاریابی موتور جستجو شناخته می‌شود (SEM).

جستجوی پولی – گوگل ادوردز و سئو

هنگامی که می‌خواهید تبلیغات شما بالای نتایج جستجو ظاهر شود، می‌توانید از گوگل‌ادز (برای گوگل) یا بینگ‌ادز (برای بینگ) برای نمایش تبلیغات در ارتباط با برای جستجوی مرتبط استفاده کنید.

جایگاهی که تبلیغات شما در آن ظاهر خواهد شد توسط یک نوع سیستم مزایده مشخص می‌شود. تعدادی از پارامترهایی که سیستم به کار می‌برد شامل زیر است:

موقعیت کاربر

دستگاه استفاده شده (موبایل، دسکتاپ، تبلت)

کلمات کلیدی که برای نمایش تنظیم شده

عنوان تبلیغ

مرتبط بودن صفحه فرود (صفحه‌ای که کاربر هنگام کلید روی تبلیغ می‌بیند)

حداکثر مبلغی که تبلیغ‌کننده مایل به پرداخت برای کلیک روی تبلیغات است

رقابت یعنی چندین تبلیغ‌کننده برای یک جایگاه برتر برای یک کلمه کلیدی خاص پیشنهاد می‌دهند.

تبلیغ‌کنندگان وقتی یک کاربر روی یک تبلیغ کلیک می‌کند و از وبسایت‌ آن‌ها بازدید می‌شود، پول پرداخت می‌کند.

تبلیغ‌کنندگان می‌توانند حداکثر مبلغی را که می‌خواهند به ازای هر کلیک و مبلغ کلی‌ای که قرار است برای کمپین‌های تبلیغات پولی خرج شود را معین کنند.

محبوب‌ترین پلتفرم‌های جستجوی پولی (همچنین به عنوان  PPC یا پرداخت به ازای هر کلیک شناخته می‌شوند) گوگل‌ادز و بینگ‌ادز هستند.

مزیت بزرگ جستجوی پولی این است که نتایج آن‌ها الزاماً به کاربر نشان داده می‌شوند. به محض راه‌اندازی یک کمپین تبلیغات شما در نتایج جستجو نشان داده شده و شروع به دریافت ترافیک موتور جستجوگر خواهید کرد.

اشکال بزرگ این است که باید هر بار که شخصی روی تبلیغات شما کلیک می‌کند پول بدهید و این هزینه سالیانه به خاطر رقابت افزایش می‌یابد. در بسیاری از موارد، این هزینه بسیار بالاست و کمپین را بی‌ثمر می‌کند.

برای اینکه جستجوی پولی موفق عمل کند، باید یک صفحه فرود بهینه‌شده، یک کمپین پرداخت به ازای هر کلیک بهینه شده و محصولاتی باارزش بالا داشته باشید.

جستجوی ارگانیک – گوگل ادوردز و سئو

همانطور که گفته شد، جستجوی ارگانیک به نتایج نشان داده شده در یک جستار جستجو اشاره دارد که شامل تبلیغات پولی نمی‌شود.

نتایج جستجوی ارگانیک توسط الگوریتم‌های جستجو مشخص می‌شود و می‌تواند با استفاده از بهترین روش‌های سئو بهینه‌سازی شود.

بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر یا سئو روش بهینه کردن یک وبسایت است. بنابراین وبسایت برای کلیدواژه‌های مرتبط در نتایج ارگانیک یا طبیعی بالاتر ظاهر می‌شود.

سئو دارای سه مولفه اولیه است (سئوی داخلی، سئوی فنی و سئوی خارجی) و هر مولفه یک سری قواعد دارد.

سئوی فنی و سئو

تفاوت بین سئو (SEO) و اس ای ام (SEM)

تفاوت بین سئو (SEO) و پی‌پی‌سی (PPC)

چگونگی ظاهر شدن در نتایج جستجوی ارگانیک – گوگل ادوردز و سئو

برای بیشتر دیده‌شدن وبسایت شما در نتایج ارگانیک موتورهای جستجوگر، شما باید بهترین روش‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو را دنبال کنید.

به عبارت دیگر شما باید قواعد مشخصی را دنبال کنید تا وبسایت شما برای موتورهای جستجوگر قابل دسترسی باشد و به آن‌ها کمک کند تا محتوای شما را درک کنند.

گوگل هنگام محاسبه جایگاه از بیش از ۲۵۵ فاکتور رتبه‌بندی موتور جستجوگر استفاده می‌کند که یک وبسایت در نتایج جستجو نشان داده شود.

مهمترین فاکتورهای سئوی ارگانیک برای اجرا و بهبود رتبه‌بندی جستجوی ارگانیک شما عبارتند از:

مطمئن شوید که محتوای شما قابل ایندکس شدن است.

مطمئن شوید که وبسایت شما روی همه دستگاه‌ها سریع و در دسترس است.

محتوایی منتشر کنید که نیت کاربر را برآورده می‌کند.

محتوای خود را برای موتورهای جستجوگر بهینه‌سازی کنید.

وبسایت خود را برای گرفتن لینک‌های بیشتر و ذکر برند تبلیغ کنید.

مطمئن شوید محتوای شما قابل ایندکس شدن است

برای داشتن هرگونه شانس ظاهرشدن در نتایج جستجوی ارگانیک، وبسایت شما باید بدون هیچ مشکلی توسط موتورهای جستجوگر ایندکس شود.

موتورهای جستجو در حین خزیدن و ایندکس کردن، وب را برای پیداکردن وبسایت‌ها برای افزودن به ایندکس خود اسکن می‌کنند.

اگر در طول این فرایند نتوانند وبسایت شما را بیابند یا به طور اتفاقی موتورهای جستجوگر را برای ایندکس‌‌کردن محتوای خود مسدود کرده باشید، وبسایت شما برای هیچ جستجویی ظاهر نخواهد شد.

بنابراین، اولین کاری که باید انجام بدهید چک کردن سئوی فنی است.

مطمئن شوید وبسایت شما روی همه دستگاه‌ها سریع و در دسترس است

قدم بعدی مطمئن شدن از این است که محتوای شما روی همه دستگاه‌ها بدون هیچ مشکلی در دسترس است. بیشتر جستجوها روی دستگاه‌های موبایل انجام می‌شوند. بنابراین باید مطمئن شوید وبسایت شما تلفن‌همراه‌پسند باشد.

تلفن‌همراه‌پسند بودن یعنی محتوا روی موبایل بدون نوار پیمایشی افقی نمایش داده می‌شود. متن به اندازه کافی درشت است و هر عنصر ناوبری با دکمه‌های CTA (فراخوان برای اقدام) به راحتی در دسترس است.

به علاوه، صفحات وب شما باید در سریع‌ترین زمان ممکن در همه دستگاه‌ها بارگیری شوند. سرعت فقط یک فاکتور رتبه‌بندی شناخته‌شده نیست بلکه فاکتور بزرگی برای کاربردی بودن است.

کاربران وبسایت‌های سریع را دوست دارند و شما باید همه تلاش خود را برای ارائه یک تجربه سریع برای آن‌ها بکنید.

محتوایی منتشر کنید که نیت‌های کاربر را برآورده می‌کند.

برای اینکه کاربران شما را در نتایج ارگانیک پیدا کنند، محتوای شما باید از مشخصات زیر پیروی کند:

باید حول محور کلمات کلیدی سئو باشد

کلمات کلیدی سئو عبارت‌های واقعی هستند که افراد برای جستجو در اینترنت در جعبه جستجو تایپ می‌کنند. اگر محتوایی منتشر کردید که کاربران نمی خواهند بخوانند، حتی اگر در نتایج ارگانیک ظاهر شدید، هیچ ترافیکی دریافت نمی‌کنید.

باید نیت‌های کاربر را برآورده کند

موتورهای جستجوگر در ارزیابی محتوا و درک اینکه این محتوا نیت‌های کاربر را برآورده می‌سازد یا نه بسیار خوب شده‌اند. آن‌ها از تعدادی فاکتور برای ارائه مرتبط‌‌ترین محتوا برای هر جستار استفاده می‌کنند. بنابراین اگر محتوای شما آنچه که مخاطب می‌خواهد بخواند را فراهم نمی‌کند، در بالای نتایج ظاهر نخواهد شد.

باید باکیفیت و بکر باشد

موتورهای جستجوگر می‌توانند به راحتی بین محتوای بکر و تکراری تفاوت بگذارند. هدف آن‌ها ارائه محتوای بکر و باکیفیت به کاربران است تا آن‌ها را راضی نگه‌دارند که باعث می‌شود آن‌ها برای جستجوی بیشتر بازگردند.

بنابراین، شما باید محتوایی بهتر از آنچه که در حال حاضر به صورت آنلاین منتشر شده است، ایجاد و منتشر کنید. محتوا باید کاملا دقیق، مبتنی بر واقعیت‌ها و بی‌طرفانه باشد و توسط متخصصان موضوع نوشته شود.

محتوای خود را برای موتورهای جستجوگر بهینه‌سازی کنید

قبل از انتشار محتوا در وب، باید آن را برای موتورهای جستجوگر بهینه‌سازی کنید. به معنای این است که افزودن سیگنال‌های مشخص به محتوای شما به موتورهای جستجو در درک چیستی محتوای شما کمک می‌کنند.

در دنیای سئو، این مسئله به عنوان سئوی داخلی شناخته می‌شود و مربوط به مواردی مانند عنوان صفحه شماست. استفاده از کلمات کلیدی در محتوای شما، بهینه‌سازی تصاویر خود، لینک‌سازی به سایر صفحات وبسایت خود و بسیاری فاکتورهای دیگر.

وبسایت خود را برای گرفتن لینک‌های بیشتر و نام بردن از برند، تبلیغ کنید

آخرین نکته که اهمیتش از بقیه کمتر نیست، برای اینکه در نتایج جستجوی ارگانیک ظاهر شوید، باید از وبسایت شما در بقیه وبسایت‌ها در اینترنت نام برده شود (بک‌ لینک).

لینک‌ها نقش مهمی در رتبه‌بندی ارگانیک دارند، زیرا توسط الگوریتم‌های موتور جستجوگر به عنوان رای اعتماد در نظر گرفته می‌شوند.

وبسایت‌هایی که از سایر وبسایت‌های معتبر لینک دارند نسبت به وبسایت‌هایی که لینک کمتری دارند، در نتایج جستجوی ارگانیک رتبه نسبتا بالاتری خواهند داشت.

در دنیای سئو، این فرایند تحت عنوان لینک‌سازی شناخته می‌شود که بخشی از سئوی خارجی است.

جستجوی ارگانیک بهترین نوع ترافیکی است که می‌توانید برای وبسایت یا وبلاگ خود بدست آورید. ترافیک ارگانیک هدفمند است و به معنای این است که کاربرانی که توسط موتور جستجوگر از سایت شما بازدید می‌کنند احتمالا تغییر کاربری می‌دهند.

برخلاف ترافیک جستجوی پولی، ترافیک ارگانیک، رایگان و مداوم است. به عبارت دیگر، اگر یکبار برای کلمات کلیدی مدنظر خود به رتبه بالا دست پیدا کنید، هر روز هفته و هر ساعت از شبانه روز از موتورهای جستجوگر ترافیک دریافت خواهید کرد.

بهینه‌سازی موتور جستجوگر (سئو) راهی برای دریافت بیشتر ترافیک جستجوی ارگانیک است.

ترافیک جستجوی پولی نیز هدفمند است اما باید برای آن پول بدهید. بسته به نوع کلمات کلیدی که می‌خواهید تبلیغات پولی شما نشان داده شوند، ممکن است به ازای هر کلیک از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان هزینه داشته باشد.

وقتی کمپین‌های پی‌پی‌سی را متوقف ‌کنید، ترافیک شما افت خواهد کرد و این طرح تجاری خوبی برای دنبال کردن نیست.

برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید کانال‌های ارگانیک و پولی را در نقشه بازاریابی دیجیتال خود قرار دهید.

کارشناسان و متخصصین آران ضمن بررسی و تحلیل اوضاع فعلی سایت شما و همچنین رقبایتان در بستر وب مناسب ترین کمپین تبلیغات کلیکی گوگل را برای شما برنامه ریزی می کنند.

همچنین می توانید با استفده از پکیج خدمات سئو آران سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل به صورت ارگانیک بالا بیاورید. کافیست ایمیل/شماره تماس خود را در این صفحه وارد کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *