سئو سایت پزشکی برای افزایش مراجعه بیماران به مطب

شما می‌خواهید وب سایت پزشکی ‌تان در بالاترین نقطه نتایج جست و جوی گوگل باشد. چرا؟ زیرا ۷۳ درصد از بیماران هنگام جست و جو برای یافتن پزشک مناسب به موتورهای جست و جو مراجعه می‌کنند، و ۸۹ درصد از مصرف‌کنندگان مواد دارویی و بهداشتی نیز در زمان نیاز به رفع مشکلات سلامتی و بهداشتی شان به موتورهای جست و جو روی می‌آوردند.

از آن جایی که ۵۵ درصد از افراد تنها سه لینک بالایی و ابتدایی گوگل را باز می‌کنند، در نتیجه اگر مرکز درمانی یا بیمارستان شما جز سه گزینه اول نباشد به احتمال زیاد بیماران خود را از دست خواهید داد.

بدون اما و اگر…

پاسخ این جاست، سایت پزشکی شما نیازمند بهینه سازی برای موتور جست و جو یا سئو مدیکال است.

بیایید به صورت دقیق این مساله را بررسی کنیم:

چگونه می توان وب سایت پزشکی را به بالاترین سطح گوگل رساند؟

سئو پزشکی چیست؟

به عبارت ساده‌تر باید گفت سئو پزشکی در واقع فرایندی است که طی آن رتبه‌بندی موتور جست و جو برای وب سایت پزشکی شما افزایش می‌یابد و بر این اساس پزشکان و مراکز درمانی و مراقبتی شما می‌توانند شاهد تعداد بیشتر بیمارانی باشند که به دنبال سرویس دهی آنها هستند.

چرا باید روی سئو پزشکی سرمایه‌گذاری کرد؟

بیایید صادق باشیم. روش های قدیمی در انجام بسیاری از کارها در حال حاضر پاسخگوی نیازها نبوده و کار نمی‌کند.

به لطف تحولات دیجیتالی سرویس و خدمات مشتریان، اکثر بیماران به صورت آنلاین به دنبال یافتن پزشک، بیمارستان یا مرکز درمانی جدید هستند و اغلب نیز این کار را با استفاده از دستگاه‌های موبایل خود انجام می‌دهند.

از آن جایی که ۵۵ درصد از جست و جو کننده ها پایین‌تر از سه نتیجه بالایی و برتر جست و جوی گوگل نمی‌روند، در صورتی که شما روی سئو پزشکی سرمایه‌گذاری نکنید، شما در رقابت دریافت کلیک بیماران شکست خواهید خورد و شانس مراجعه بیماران را از دست خواهید داد.

وب سایت های پزشکی و دندان پزشکی و بازاریابی اینترنتی

برخی از پزشکان فکر می‌کنند تنها پرداخت هزینه به ازاء هر کلیک برای تبلیغات کافی است. این راهکار خوبی است خصوصاً برای آن دسته‌ از افرادی که زمان کافی نداشته و امکان داشتن صفحات محتوایی مورد نیاز سئو را ندارند.

اما این ایده کاملاً غلطی است و استفاده از تبلیغات به ازاء هر کلیک به جای سئو مانند این است که از یک باند کمک‌های اولیه برای درمان یک زخم عمیق استفاده کنید.

این راهکار شاید مشکلات را برای بازه زمانی کوتاه‌مدت حل کند، اما شما برای دستیابی به نتایج پایدار باید موارد دیگری را نیز در نظر بگیرید.

در صورتی که این کار را به درستی انجام داده و اصول را پیاده کنید، محتوای بازاریابی سه برابر بیشتر از تبلیغات پولی پرداخت به ازاء هر کلیک جذب مشتری خواهد داشت.

یک راهکار مطمئن می‌تواند شما را در بالاترین لیست نتایج جست و جوی گوگل قرار دهد.

نتایج جست و جوی خروجی گوگل بر اساس یک الگوریتم طراحی‌شده است تا به این طریق مرتبط‌ترین لینک ها را فراهم کرده و به سوالات پرسیده شده کاربران در نتایج جستجو پاسخ دهد.

چگونه می‌توانید از سئو پزشکی به نحوی استفاده کنید تا به این واسطه شرکت درمانی و مراقبتی خود را در بالاترین نتایج جست و جوی گوگل قرار دهید؟

در حالی که بیش از ۲۰۰ فاکتور رتبه‌بندی در این الگوریتم وجود داشته و اجرا می‌شود، به صورت کلی:

  • وب سایت پزشکی شما باید سریع، امن و سازگار با دستگاه‌های تلفن همراه باشد
  • شما به تعداد زیادی صفحه نیاز دارید که مقادیر بالایی از محتواهای باکیفیت که بر اساس سئو پزشکی بهینه‌شده باشند را شامل باشند
  • شما نیاز دارید از کلمات کلیدی درست پزشکی استفاده کنید
  • وب پیج پزشکی شما باید طرح و قالب پزشکی داشته باشد و دارای تگ های بهینه و توضیحات متای پزشکی و بهینه‌شده باشد
  • شما باید عکس و ویدئو های خود را بهینه کنید
  • شما به تعدادی لینک مرجع با اعتبار خارجی برای سایت تان نیاز دارید مانند سیگنال‌های اجتماعی، لینک‌های پشتیبانی با کیفیت و لیست فهرست قابل استناد.

۱. وب سایت پزشکی شما باید کاملاً سریع، امن و سازگار با دستگاه‌های تلفن همراه باشد

طراحی وب سایت پزشکی باید به صورت دوستانه و سازگار با موبایل باشد.

سرعت، امنیت و دوستانه بودن وب سایت با موبایل همگی جز فاکتورهای رتبه‌بندی محسوب می‌شوند.

اگر وب سایت شما بیشتر از ۳ ثانیه برای لود شدن زمان ببرد، بیشتر بازدیدکننده‌های وب ممکن است دکمه برگشت را بزنند و دیگر وارد سایت شما نشوند.

گوگل این نکته را به خوبی می‌داند و از آن جایی که هدفش ارائه بهترین منابع است، در نتیجه به هیچ عنوان وب سایت هایی با سرعت پایین را در بالای نتایج جست و جو قرار نخواهد داد.

در قدم اول وب سایت شما باید به اندازه کافی سریع باشد. اما تا چه حد سریع؟ گوگل این آستانه سرعت را در حد دو ثانیه تعیین کرده است اما هدفش رسیدن به زیر نیم ثانیه است.

در حالی که سرعت وب سایت جز حیاتی‌ترین و الزامی‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی محسوب نمی‌شود، اما در کنار امنیت وب جز موارد مهم محسوب می‌شود.

موضوع امنیت سایت جای فکر کردن ندارد. در صورتی که در حال حاضر وب سایت شرکت پزشکی و درمانی شما فاقد یک سایت ایمن و دارای HTTP است، مشکل شما چیزی فراتر از مساله سئو بوده و توصیه می‌کنم در این باره بیشتر مطالعه کنید.

وب سایت شما همچنین باید محیطی دوستانه و سازگار با موبایل نیز داشته باشد.

به عکس‌های زیر که در خصوص جست و جوهای اخیر انجام‌شده و در زمینه کلمات کلیدی پزشکی است نگاهی بیندازید.

 

” اورژانس نزدیک ”

local emergency

” کمک های اولیه ”

” آلرژی “

 

سئو مدیکال؛ نتایج جست و جو موبایل برای شرکت‌های مراقبتی درمانی

بالغ بر ۷۰ درصد نتایج حاصل از چنین جست و جوهایی در گوشی‌های تلفن همراه اتفاق می‌افتد.

نه تنها این مورد، بلکه ۶۲ درصد از دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند از دستگاه‌های موبایل خود برای دریافت و جست و جوی اطلاعات بهداشتی و سلامتی نیز استفاده می‌کنند و ۸۲ درصد از کاربران موبایل از یک موتور جست و جو در زمان گشتن به دنبال یک مرکز درمانی محلی یا امکانات درمانی استفاده می‌کنند.

بر اساس داده‌های گوگل، ۷۷ درصد از دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند در ۶ ماه گذشته از تلفن‌های همراه هوشمند خود برای یافتن سرویس‌های سلامتی محلی استفاده کرده‌اند و ۷۹ درصد از آنها به استفاده و بازدید مجدد سایت‌ها یا به اشتراک گذاری سایت‌ها از طریق موبایل تمایل دارند، البته در صورتی که استفاده و کاربرد آن برایشان آسان شده باشد.

۲. شما به محتوای بهینه‌شده با کیفیت برای سئو سایت پزشکی درمانی نیاز دارید

نه تنها وب سایت پزشکی شما باید سریع، امن و سازگار با فضای موبایل باشد، بلکه همچنین نیاز به داشتن صفحاتی دارد که حاوی محتواهای بهینه‌شده برای سئو باشند.

چه محتوایی به عنوان محتوای با کیفیت شناخته می‌شود؟
مهم‌تر از همه، محتوای با کیفیت محتوایی است که به صورت حقیقی به مخاطبان تان برای آسان و بهتر زندگی کردن کمک کند.

به عبارت کلی، شما به محتوایی نیاز دارید که نیازها و خواسته‌های بیماران را برآورده کند. شما باید محتواها را برای همه مراجعه‌کنندگان پزشکی سایت در هر لحظه بهینه کنید (شامل وبلاگ‌ها، صفحات بارگذاری شده، مطبوعات منتشرشده، خبرنامه های ایمیل، کتاب های الکترونیکی و بیشتر) و همچنین شما به یک برنامه توزیع محتوا نیاز خواهید داشت.

در اینجا تعریفی که گوگل از محتوای با کیفیت دارد ارائه شده است، این تعریف با دستورالعمل‌های جست و جوی آنها مطابقت دارد:

اصول و قواعد اساسی

  • در درجه اول اولویت پیج برای کاربران است نه برای موتورهای جست و جو.
  • کاربران تان را فریب ندهید.
  • از به کار بردن ترفند و حقه‌های موجود برای بهبود نتایج رتبه‌بندی موتور جست و جوی خود پرهیز کنید. یک قانون کلی این است که ببینید آیا از توضیح دادن کاری که برای یک وب سایت انجام داده اید نزد رقیبتان یا یکی از کارمندان گوگل احساس راحتی میکنید یا نه؟ یک راه مناسب دیگر نیز این است که از خودتان بپرسید واقعاً بدون در نظر گرفتن وجود موتورهای جست و جو آیا محتوای تولیدشده فایده‌ای برای کاربران دارد و می‌تواند مفید واقع شود یا خیر؟
  • در خصوص مواردی که می‌تواند وب سایت شما را منحصر به فرد و با ارزش کند و تعامل با وب سایت تان را افزایش دهد فکر کنید.
  • وب سایت تان را از انواع مشابهی که در زمینه کاری شما فعالیت دارند متمایز کنید.

دستورالعمل‌های ویژه

از دنبال کردن تکنیک های زیر پرهیز کنید:

  • تولید محتوای خودکار
  • حضور یافتن در قالب ها و طرح های پیوند
  • ایجاد صفحاتی با محتوای محدود و فاقد محتوای اصلی
  • در لفافه پیچیدن و پنهان کاری
  • تغییر مسیر های موذیانه
  • متن و لینک‌های مخفی
  • بارگذاری پیج هایی با کلمات کلیدی غیر مرتبط
  • ایجاد صفحاتی با رفتارهای مخرب، مانند نصب ویروس‌ها، تروجان ها یا دیگر بدافزارها
  • استفاده نادرست از ریچ اسنیپت
  • ارسال پرسش نامه های اتوماتیک به گوگل

روش ها و راهکار های خوبی مانند موارد زیر را دنبال کنید:

  • سایت خود را دائماً برای وجود هر نوع هک بررسی کنید و هر گونه محتوای هک شده ای را سریعاً از سایت خود پاک کنید
  • از ایجاد اسپم تولیدشده توسط کاربر در سایت تان جلوگیری کرده و سریع آن را حذف کنید

دلایل دیگری نیز برای اینکه شما روی کیفیت بالای محتواهای تان تمرکز کنید وجود دارد:

وب پیج‌های پزشکی آنهایی هستند که گوگل آنها را صفحه پول و زندگی شما می نامد. گوگل این صفحات را در دسته صفحاتی قرار می‌دهد که به صورت بالقوه می‌تواند شادی، سلامتی یا ثبات مالی کاربران را در آینده تامین کند.

استانداردهای موجود برای صفحات پزشکی بسیار بالاتر نیز هست چرا که کیفیت پایین پیج‌های پزشکی می‌تواند بسیار خطرناک  بوده و عواقب پزشکی و سلامتی بدی را به دنبال داشته باشد.

۳. شما باید کلمات کلیدی مناسب و درست با صنعت و کسب وکار تان را انتخاب کنید

به منظور بهینه سازی محتوای تان برای سئو، شما باید محتوایی را در زمینه کلمات کلیدی مرتبط با سلامتی و مراقبت در حوزه پزشکی انتخاب کنید.

هر تخصصی موارد متفاوتی را شامل می‌شود اما با در نظر گرفتن اینکه اکثر بیماران به دنبال سرویس‌های پزشکی محلی هستند، می‌توانید یک زیرساخت پایه‌ای را برای کلمات کلیدی سئو پزشکی بسازید (من از آلرژی به عنوان مثال استفاده کردم):

  • متخصص آلرژی + نام شهر شما
  • متخصصان آلرژی + نام کشور شما
  • متخصصان آلرژی + شهر شما
  • مرکز آلرژی و آسم + شهر شما
  • آلرژی + دکتر + نام شهر شما
  • آلرژی + درمان + شهر

و مواردی از این قبیل.

به هر حال، کلمات کلیدی بر اساس کار پزشکی و تخصص شما متفاوت است. یکی از بهترین ابزارهای خوب برای برنامه‌ریزی کلمات کلیدی، استفاده از برنامه ریز کلمات کلیدی گوگل است.

در زیر لیستی از توصیه‌های برنامه ریز کلمات کلیدی برای چهار نوع از خدمات پزشکی و تخصصی شامل، ”  امکانات بیمارستان، پزشک عمومی، رادیولوژیست و متخصص آلرژی ” بر اساس متوسط حجم جست و جو‌های صورت گرفته در ماه اخیر ارائه شده است:

سئوی پزشکی و کلمات کلیدی سئو مراقبت‌های سلامتی

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که سریعاً توسط گوگل تشخیص داده‌شده و برای آن تنبیه در نظر گرفته می‌شود، استفاده از هر واژه ای به عنوان کلمه کلیدی است، به این معنی که هر کلمه غیر مرتبطی را تحت عنوان کلمه کلیدی استفاده کنید.

۴. وب سایت پزشکی شما به طرح و قالب‌بندی پزشکی، برچسب‌های عنوان بهینه و توضیحات متا بهینه و مناسب نیاز دارد

یکی از سیگنال‌های رتبه‌بندی صفحات وب برچسب عنوان است. این در حالی است که توضیحات متا برای افزایش ارزش مورداستفاده قرار می‌گیرد، به علاوه اکنون این امکان وجود دارد که توضیحات متا به صورت خودکار بر اساس نوع محتوا اضافه شوند. با این وجود هنوز هم اجرا‌ی کامل هر  دو بخش موردنیاز است.

اگر که شما یک وب‌سایت پزشکی وردپرس دارید، شما می‌توانید یک پلاگین را برای ویرایش عنوان و توضیحات متا نصب کنید. ما از SEO Ultimate استفاده می‌کنیم، و این ابزار در پایین صفحه‌ای که شما در حال ویرایش آن هستید نمایان می‌شود:

شرکت‌های بازاریابی اینترنتی پزشکی

ما به شما توصیه می‌کنیم کلمات کلیدی را هم در برچسب عنوان تان و هم در توضیحات متای خود به کار ببرید، همچنین اسکیما را برای پزشکان اضافه کنید.

اسکیما نوعی کد است که ما آن را به وب سایت اضافه می‌کنیم و این کار به گوگل این اجازه را می‌دهد تا مفاهیم و اطلاعات بیشتری را در خصوص پیج شما به دست بیاورد.

در حالی که داشتن این مشخصه الزاماً به این معنی نیست که به صورت خودکار پیج شما در صدر نتایج جستجوی گوگل قرار می‌گیرد؛ این مورد کار موتور جست و جو را برای تفسیر و بررسی راحت‌تر می‌کند، و آن را برای حضور در لیست نتایج جست و جو مستعدتر می‌کند.

شرکت‌های اینترنتی پزشکی

در اینجا مواردی وجود دارد که می‌توانید آنها را با کمک اسکیما واضح‌تر کنید:

  • وضعیت پزشکی (اطلاعاتی در خصوص وضعیت خاص پزشکی)
  • دارو (اطلاعاتی در خصوص داروهای پزشکی)
  • دستورالعمل‌های پزشکی (یک دستورالعمل پزشکی)
  • وب پیج پزشکی (یک وب پیج با عنوان مجزا در خصوص سلامتی یا عنوان پزشکی)
  • مقالات پزشکی آکادمیک (صفحه‌ای محتوی متن کامل مقالات یا خلاصه مقالات علمی و آکادمیک منتشرشده پزشکی)

۵. شما باید عکس‌ها و ویدئوهای پزشکی را بهینه سازی کنید

یکی از حیاتی‌ترین راه‌های تولید محتوا استفاده از بازاریابی ویدئویی است. در نتیجه، وب پیج هایی که در آنها محتوی ویدئویی وجود دارد معمولاً ۱۵۷درصد افزایش ترافیک طبیعی را در نتایج ناشی از جست و جوی موتور جست و جو SERPs تجربه خواهند کرد.

علاوه بر این ویدئو‌ها تا ۵۰ برابر شانس بیشتری نسبت به وب پیج‌های سنتی برای نمایش در صفحه اول گوگل دارند.

به نتایج به دست آمده در خصوص جست و جو برای این سوال دقت کنید، ” در طول حمله قلبی چه اتفاقی می‌افتد ”

medical video

سئو برای بخش های سلامتی و بیمارستان ها

اولین نتایج به دست آمده زیر گراف علمی به ویدئو‌ها مربوط می‌شود. به هر حال، به این منظور که تصاویر شما تاثیر مثبت بر رتبه سئو داشته باشد و برای اینکه ویدئو نیز رتبه خوبی داشته باشند، باید آنها را بهینه کنید.

۳۹ درصد افراد در صورت کند بودن و سرعت بالا آمدن سایت و دیر باز شدن عکس‌ها یا باز نشدن آنها، همراهی و استفاده از وب سایت را متوقف خواهند کرد.

۶. شما باید بخشی شامل اسناد و مدارک رسمی را در سایت ایجاد نمایید

آیا می‌دانستید یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در رتبه‌بندی گوگل، وجود شاخص‌هایی با مرجع خارج سایت مانند پیوند به وب سایت شما است؟ گوگل هر نوع مرجع خارج از سایت را به عنوان نشان‌هایی برای تأیید مشاهده و بررسی می‌کند.

این “نشانه‌ها” می‌توانند به سایت شما، لیست فهرست‌ها و حتی پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی بازگردند (بله، رسانه‌های اجتماعی بر سئو تاثیر می‌گذارند).

در واقع، شبکه‌های اجتماعی باید به عنوان یکی از اولویت‌های سئو شما در نظر گرفته شوند: ۴۱ درصد از مصرف‌کنندگان می‌گویند که محتوای یافت شده در شبکه‌های اجتماعی بر نتیجه انتخاب بیمارستان یا مرکز درمانی تاثیر خواهد گذاشت، و ۴۲ درصد از افراد اطلاعات سلامتی خود را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کرده و تجربیات و مشاهدات سلامتی و مراقبتی مربوط به دیگر افراد را مشاهده می‌کنند.

۷. شما یک صفحه کامل کسب و کار من (GMB) در گوگل دارید

در حالی که ما در حال بحث در خصوص مدارک و اعتبار با مرجع خارج سایت هستیم، شما به یک صفحه کامل کسب و کار من در گوگل نیاز دارید.

بیماران امروز به دنبال یافتن سرویس‌های سلامتی هستند که در نزدیکی محل زندگی آنها قرار دارد، و استفاده از عبارت‌هایی مانند ” نزدیک من ” از سال ۲۰۱۵ دو برابر شده است.

اما برای اینکه بیماران محلی شما را پیدا کنند، شما نیاز به نمایش در بخش گروه‌های محلی گوگل دارید. اما گروه محلی چیست؟

گروه محلی در واقع لیستی از ۴ تا ۵ کسب و کار است که در بالای نتایج جست و جو قرار می‌گیرند. در موبایل، این تنها چیزی است که کاربران بدون پایین آوردن صفحه می بینند.

استراتژی بازاریابی مراقبت‌های سلامتی: گروه محلی گوگل

اطلاعات موجود در بخش گروه محلی گوگل از چندین مکان به دست آمده و در آن گنجانده‌شده است، اما در وهله نخست این اطلاعات از پیج گوگل کسب و کار من به دست آمده است.

یکی از اولین کارهایی که بعد از خواندن این مقاله باید در اولویت قرار دهید این است که لیست GMB خود را بررسی کرده و مطمئن شوید که تمامی موارد انجام‌شده است:

  • مشخصه و عملکرد شرکت شما (داشتن این جزئیات در پیج گوگل  کسب و کار من به افراد در جست و جوی راحت‌تر و دقیق‌تر هر آنچه که نیاز دارند کمک خواهد کرد)
  • شماره تلفن اصلی شما
  • توضیحات مرتبط با شرکت شما
  • مدت زمان کاری شما
  • آدرس یا محل خدمت شما

در تصویر زیر شما می‌توانید گوگل کسب و کار من متخصص آلرژی را ببینید.

allergy gmb

 اگر که شما به دنبال رتبه‌بندی بهتر گوگل هستید و به دنبال جذب بیماران بیش‌تری هستید، شما به یک استراتژی سئو پزشکی نیاز دارید.

برای تشخیص اینکه کلید قرار دادن مرکز درمانی یا پزشکی شما در بالاترین نقطه در لیست جست و جوی گوگل سئو سایت پزشکی شماست نیاز نیست انیشتین و نابغه باشید، چیزی که مهم است تعیین استراتژي درست و اصولی پس از بررسی نوع کسب و کار خود و فعالیت رقبای شماست.

به همین دلیل است که به شما توصیه می‌کنم فرایند سئوی خود را با آنالیزورهای رقابتی و دیجیتالی شروع کنید.

این ابزار به شما کمک خواهد کرد تا جایگاه و موقعیت شرکت خود را با شرکت‌های رقیب که بالاتر از شما هستند مقایسه کنید و شانس این را خواهید داشت تا ببینید چه فرصت‌هایی را از دست داده اید و اولویت‌های بازاریابی دیجیتال شما در چه نقاطی باید متمرکز شوند.

مشاوران و متخصصان سئو آران با داشتن تجربه کافی در زمینه طراحی سایت و سئو سایت پزشکی و ارائه کلیه خدمات دیجیتال مارکتینگ در این زمینه آماده خدمت رسانی به پزشکان عزیز میباشند.

جهت سئو سایت پزشکی خود و همچنین مشاوره رایگان در این زمینه توسط کارشناسان حرفه ای سئو، اینجا کلیک کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *