راهنمای سئو انواع سایت

راهنمای سئو انواع سایت:شما یک ایده کسب و کاری عالی داشته‌اید، نام دامنه خود را انتخاب و ثبت کرده و شروع به ساختن وب سایت خود کرده‌اید. از کجا می‌توان مطمئن شد که پیداشدن وب‌سایت شما برای گوگل و سایر موتور های جستجو کار آسانی است؟

سئو یک فرایند درازمدت است و نتایج آن به ندرت در کوتاه‌مدت مشاهده می‌شود، اما قدم‌های اولیه شما برای نگهداری از یک سایت تازه ‌راه‌ اندازی ‌شده می‌تواند تاثیر بسزایی بر احتمال رتبه بندی وب سایت شما توسط گوگل داشته باشد؛ به‌واسطه اقدامات سئوی مناسب، با جستجوی کلمات کلیدی هدف، وبسایت رتبه خوبی می‌گیرد، ترافیک بالایی به دست می‌آورد و جذب مشتری می‌کند تا در نهایت به فروش منجر شود.

قدم‌های اولیه سئو جهت نگهداری از وبسایت تازه‌راه‌اندازی‌شده شما

با داشتن یک چشم‌انداز سئوی مناسب در ذهن، بایستی قدم‌های ابتدایی را به درستی بردارید و کار درست انجام دهید تا بتوانید در وقت و زمان فعالیت خود صرفه‌جویی کنید؛ در نهایت براساس قوانین سئو، وبسایتی که از ابتدا بر اساس سئو ساخته نشده بود را اصلاح خواهید کرد.

در ادامه هفت قدم ابتدایی و مهمی را که باید در صورت راه‌اندازی یک وبسایت جدید به کار بگیرید تا مطمئن شوید وبسایت شما از مراحل ابتدایی بر اساس قوانین سئو راه اندازی شده و می‌تواند بر اساس کلمات کلیدی هدف رتبه بالایی را به دست آورده و تا جای ممکن ترافیک بالایی را جذب کند، ارائه میدهیم.

  1. ساختار وبسایت خود را بر اساس کلمات کلیدی هدف شکل دهید. – راهنمای سئو انواع سایت

داشتن یک ساختار و پیکره‌بندی مناسب، تاثیر بالایی بر توانایی رتبه‌بندی وب‌سایت شما خواهد گذاشت. به منظور رتبه بندی موثر بر اساس کلمات کلیدی هدف، شما به یک پیکره‌بندی مناسب برای وبسایت‌تان نیاز دارید تا به این ترتیب هر صفحه از آن نمایانگر فهرستی از کلمات کلیدی هدف و مرتبط باشد.

برای مثال، اگر شما وبسایتی برای یک فروشگاه کفش مردانه راه‌اندازی کرده‌ باشید، در آن به فروش طیف گسترده‌ای از کفش‌های مردانه متفاوت، از کفش‌های چرم مردانه تا بوت و کفش‌های ورزشی مردانه خواهید پرداخت.

تمایل دارید تا هرکدام از دسته کفش‌های‌تان برای کلمات کلیدی هدف و مرتبط با آن‌ها رتبه‌بندی‌ شود تا به این طریق افرادی که در جستجوی نوع به خصوصی از کفش هستند را به خود جذب کنید.

معنایش این است که شما می‌خواهید ساختار و پیکره وبسایت خود را بر اساس کفش‌های مختلف دسته‌بندی کنید تا هر دسته به یک کلمه کلیدی بخصوص برای جستجو اختصاص پیدا کند.

  • ایجاد ساختار مناسب برای وبسایت‌تان اهمیت زیادی دارد. در وهله اول این کار برای هر صفحه از وبسایت تم مشخص و کلمات کلیدی به خصوصی را ایجاد می‌کند.
  • این کار به شما این امکان را می‌دهد تا به صورت هدفمند هر کلمه کلیدی را با بیش‌ترین ارتباط با هر صفحه انتخاب کنید.
  • همچنین می‌توانید در ادامه هر دسته را به زیر دسته‌ها تقسیم‌بندی کنید.

برای مثال، درصورتی‌که وبسایت موردنظر شما انواع مختلفی از کفش‌های چرم مردانه را می‌فروشد، می‌توانید این صفحه را به زیر دسته‌های بیش‌تری با کلمات کلیدی هدفمند و مرتبط با هر زیر دسته تقسیم کنید.

این ساختار اجازه می‌دهد تا هر صفحه در کنار مجموعه‌ای از کلمات کلیدی ثانویه بتواند، کلمه کلیدی اصلی موردنظر خود را نیز داشته باشد. یک ساختار وبسایت این‌چنینی، که هر صفحه از آن به یک سری کلمات کلیدی اختصاص یافته است، سطح ارتباط محتوایی هر صفحه را بالاتر برده و موجب بهبود قابلیت نمایش آن در جستجوی ارگانیک گوگل می‌شود.

نکات کلیدی:

  • اطمینان حاصل کنید که هر صفحه از وبسایت شما کلمه کلیدی در اولویت خود و تعدادی از کلمات کلیدی ثانویه را هدف قرار داده باشد.
  • تا جای ممکن وب سایت خود را به نحوی پیکربندی کنید تا هر صفحه مرتبط‌ترین و خاص‌ترین کلمات کلیدی را داشته باشد.
  • از بهینه‌سازی یک صفحه برای تعداد زیادی از کلمات کلیدی خودداری نمایید. بهتر است چندین صفحه داشته باشیم که هر یک بیش‌ترین ارتباط معنایی ممکن را داشته باشند تا این که یک صفحه داشته باشیم که تمامی موارد را به صورت ضعیف پوشش می‌دهد.

2. مطمئن شوید که هر صفحه از سایت‌تان محتوایی عالی و سازگار با گوگل در اختیار داشته باشد. – راهنمای سئو انواع سایت

در دنیای سئو، محتوا یکی از مهم‌ترین عوامل مهم سئوی داخلی برای کمک به رتبه گرفتن وبسایت‌تان محسوب می‌شود. پیش از شروع هرگونه تلاش فعالانه برای سئو، چیزی که اهمیت بسیار بالایی دارد این است که مطمئن شوید وبسایت شما محتوایی دارد که میتواند کاربران را به مشارکت وادارد و به آن‌ها کمک کند.

اطلاعات پژوهشی نشان می‌دهد صفحات با محتواهای بیشتر از دو هزار کلمه به نسبت صفحاتی با محتواهای کوتاه‌تر و کمتر معمولاً رتبه بالاتری را در فهرست جستجوی گوگل به دست می‌آورند. وارد جزئیات شدن احتمالاً بیشتر زمان می‌برد، اما بر توانایی وبسایت شما برای رتبه‌بندی و بالا آمدن در نتایج جستجوی طبیعی برای اساس کلمات کلیدی هدف تاثیر بسیار مثبتی می‌گذارد.

همچنین تحقیقات نشان می‌دهد که صفحات طولانی‌تر و دارای جزئیات بیشتر، امکان دریافت لینک‌های بیشتری را دارد. به همان نسبت که شاید تولید محتوای طولانی‌تر و با جزئیات بیشتر برای هر صفحه در زمان ساخت وبسایت زمان بیشتری از شما می‌گیرد، انجامش برای‌ هر یک از صفحات وبسایت‌تان لینک‌های داخلی بیشتری ایجاد می‌کند.

یکی از بهترین راه‌ها برای فکر کردن در خصوص محتوایی که ارائه می‌دهید این است: شما باید از منظر فردی که برای مسئله‌ای به دنبال یافتن یک راه حل است، به محتوای ارائه‌شده در وب سایت تان نگاه کنید. اگر شما قادر به رفع یک نیاز اساسی باشید، محتوای ارائه‌شده در صفحه شما می‌تواند تعداد لینک‌های ارزشمند بیشتری را جذب کند.

یکی از موارد مهم در خصوص رعایت سئو و بهینه‌سازی محتواها بر اساس سئو، وارد کردن پراکنده و گاه به گاه کلمات کلیدی در طول متن است، اما توجه داشته باشید که این کار را زیاد انجام ندهید.

الگوریتم گوگل به قدر کافی هوشمند است و می‌تواند این سوءاستفاده از کلمات کلیدی را تشخیص دهد؛ انجامش در مواقعی حتی می‌تواند باعث شود وبسایت شما در خصوص رتبه‌بندی بر اساس کلمات کلیدی توسط گوگل جریمه شود.

به جای این‌که محتوای خود را با کلمات کلیدی پر کنید و از آن بیش از حد استفاده کنید، سعی کنید تا از کلمه کلیدی موجود در متن‌تان به صورت استراتژیک استفاده کنید.

از کلمه کلیدی در تیترهای یک و دو استفاده کنید. کلمات کلیدی طولانی‌تر را به زیر متن‌های تیتر سه و چهار اضافه کنید. به محض اتمام نوشتن هر صفحه، مجدداً آن‌ها را چک کرده و مطمئن شوید کلمات کلیدی شما به صورت مناسب و طبیعی در متن درج شده باشند.

نکات کلیدی:

  • سعی کنید برای هر صفحه حداقل محتوایی 2000 کلمه‌ای بنویسید؛ از کلمات کلیدی مرتبط به صورت درست و بدون سوءاستفاده از آن یا پر کردن محتوا با آن استفاده کنید.
  • از تیترهای یک، دو، سه و چهار برای اشاره به کلمات کلیدی در اولویت خود و کلمات کلیدی ثانویه استفاده کنید.
  • تنها به این دلیل که می‌خواهید چیزی نوشته باشید، متن خود را ننویسید –سعی کنید سوالات کاربران خود را پاسخ دهید تا به این طریق شاید بتوانید مسائل و مشکلات آن‌ها را با کمک محتوای ارائه شده در صفحه‌تان برطرف کنید.
  1. برای هر یک از کلمات کلیدی اصلی‌تان برچسب‌های عنوان‌تان را بهینه کنید – راهنمای سئو انواع سایت

برچسب عنوان شما متنی است که گوگل آن را به عنوان نام عنوان صفحه شما در فهرست نتایج جستجو نشان خواهد داد تا به همان نسبت نیز در صورت ورود کاربران به وبسایت شما، متن مورد نظر برای آن‌ها به نمایش در بیاید.

نکته‌ای که بسیار اهمیت دارد این است که همه صفحه‌های شما دارای برچسب های عنوانی باشند که بر اساس کلمات کلیدی سئو هدف شما بهینه شده باشند.

یک برچسب عنوان خوب به صورت صحیح و واضح محتوای موجود در صفحه شما را نمایش خواهد داد، درحالی‌که به کلمات کلیدی اصلی که شما به منظور سئو آن‌ها را هدف قرار داده‌اید اشاره می‌کند.

برای مثال، صفحه مربوط به چرم مردانه نوین‌چرم  از برچسب عنوانی مانند «چرم مردانه نوین‌چرم — بررسی کفش‌ها و خرید آنلاین» بهره می‌برد.

این عنوان به صورت دقیق محتوای صفحه مورد نظر را توصیف میکند (بعد از این همه این صفحه فهرستی از کفش‌های چرم مردانه نوین‌چرم را نمایش می‌دهد) و به کاربران نشان می‌دهد.

در صورت کلیک روی این صفحه در فهرست نتایج جستجوی گوگل می‌توانند انتظار چه چیزی را داشته باشند. این عنوان همچنین کلمه کلیدی هدف را نیز در بخش ابتدایی عنوان شامل می‌شود.

شما می‌توانید ببینید که کلمه کلیدی دقیقاً در شروع عنوان قرار گرفته است، به این ترتیب توجه کاربران را به خود جلب کرده و به گوگل نشان می‌دهد که صفحه ما بسیار مرتبط است.

چون سایت ما متناسب با هر صفحه‌ای که کلمه کلیدی خاصی را هدف قرار داده است، ساختاردهی شده، «چرم مردانه نوین‌چرم» در URL پررنگ شده است.

گوگل درصورتیکه برچسب عنوان شما بیش از 60 کاراکتر باشد، آن را کوتاه خواهد کرد، بنابراین مطمئن شوید عنوان صفحه شما تا حد امکان ساده و خلاصه باشد.

بمنظور بهینه‌ترین حالت سئو، بهتر است که کلمه کلیدی هدف خود را تا جای ممکن نزدیک به شروع برچسب عنوان‌تان استفاده کنید.

نکات کلیدی:

  • برچسب عنوان‌تان را با کلمات کلیدی هدف‌تان انتخاب کنید، بعد از آن توضیح دهید که کاربران در صورت ورود به وبسایت شما باید انتظار چه چیزی را داشته باشند.
  • از پر کردن برچسب عنوان با کلمه کلیدی‌تان پرهیز کنید. کلمه کلیدی اصلی خود را تنها یک بار به کار ببرید، سپس اطلاعات مرتبط را در خصوص صفحه‌تان در ادامه اضافه کنید.
  • برچسب عنوان خود را در کمتر از 60 کاراکتر نگه دارید (معمولاً 55 کاراکتر توصیه می‌شود) تا گوگل به دلیل طولانی بودن آن را کوتاه نکند.
  1. توضیحات متای جذاب و همراه‌کننده داشته باشید. – راهنمای سئو انواع سایت

توضیحات متا در واقع اطلاعات مختصر و کوتاهی است که در پایین عنوان وب سایت و URL شما در لیست نتایج جستجوی مرورگر گوگل نمایش داده می‌شود. با وجود اینکه توضیحات متا به عنوان یک فاکتور رتبه بندی در نظر گرفته نمی شود، اختصاص یک توضیح متای مرتبط و متمرکز بر کلمه کلیدی در هر یک از صفحات وب سایت شما اهمیت زیادی دارد.

یکی از دلایل اصلیش این است که توضیحات متا می تواند تاثیر بسزایی بر نرخ کلیک صفحه شما داشته باشد. یک توضیح متای دارای جزئیات، کاربران را تشویق خواهد کرد تا به جای وب سایت رقیب بر لینک صفحه شما در فهرست نتایج کلیک کنند و میزان سهم شما از نتایج جستجو افزایش خواهد یافت.

در زیر، می‌بینید که توضیحات متا در مثال صفحه چرم مردانه نوین‌چرم اضافه شده است.

 

راهنمای سئو انواع سایت

راهنمای سئو انواع سایت

شما اکنون می توانید شاهد این باشید که لیست کنونی جزئیات بیشتری را در خصوص هر آن چه که کاربران می توانند توقع داشته باشند در صفحه ببینید ارائه می دهد. همچنین به آن‌ها یک دلیل قانع کننده می‌دهد تا روی صفحه کلیک کنند.

 

هر یک از صفحات وب سایت شما باید توضیح متای به خصوص خود را داشته باشد چون جزئیات بیش تری را در خصوص پیج مورد نظر ارائه داده و دلیلی قانع کننده به کاربران برای کلیک روی این پیج دهد. در صورتی که از وردپرس استفاده می کنید،  می توانید به سرعت توضیحات متای منحصر به فرد مد نظرتان را با استفاده از پلاگین‌هایی مانند Yoast SEO یا SEO Ultimate اضافه کنید.

به منظور وارد کردن برچسب عنوان و توضیحات متای مورد نظرتان ، کافیست به پایین باکس محتوای صفحه خود بروید و در آن جا  قسمت تنظیمات سئو را پیدا کنید. عنوان و توضیحات متا را در باکس های ورودی که در پایین نشان داده شده، وارد کنید:

نکات کلیدی:

  • مطمئن شوید هر یک از صفحات وب سایت شما توضیح متای مختص به خود را داشته باشد، چرا که این امر می تواند در نتایج جست و جوی طبیعی شما و نرخ کلیک روی صفحه‌تان تفاوت زیادی را ایجاد کند.
  • از کلمه کلیدی تان در توضیحات متا استفاده کنید، اما در این کار زیاده روی نکنید و به صورت غیر طبیعی آن را با کلمات کلیدی پر نکنید. گوگل می تواند سوءاستفاده شما را تشخیص داده و در این خصوص وب سایت شما را مورد جریمه قرار دهد.
  • روی تشویق کاربران برای کلیک روی پیج متمرکز شوید، چرا که هدف توضیحات متا فروش و ارائه محتوای وب سایت شما به مخاطبان هدف است.
  1. گوگل آنالیتکیس را فعال کنید و وب سایت خود را به گوگل سرچ کنسول متصل کنید – راهنمای سئو انواع سایت

به محض این که وب سایت خود را ساختید، محتوای خود را توسعه داده و برای هر پیج برچسب عنوان و توضیح متای منحصر به فرد آن پیج را ایجاد کردید، زمان آن رسیده است تا گوگل آنالتکیس را نصب کنید. گوگل آنالتکیس یک نرم افزار رهگیری رایگان است که به شما اجازه می دهد تا بررسی کنید افراد چگونه از وب سایت شما استفاده می کنند و به همان نسبت چگونه وب سایت شما را پیدا خواهند کرد.

از نقطه نظر سئو، گوگل آنالتکیس یک ابزار عالی برای ردیابی فرصت های موجود به منظور بهینه سازی بیش تر وب سایت شما برای کلمات کلیدی خاص است. راه‌اندازی گوگل آنالتکیس در همان ابتدای راه اندازی وب سایت شما داده های حقیقی را در اختیار شما قرار می دهد که میتوانید در ادامه از آن ها برای بهینه سازی بیش تر سایت استفاده کنید.

نصب گوگل آنالتکیس کار بسیار ساده ای است. تنها باید بخش Google.com/Analytics را مشاهده کنید و حساب کاربری گوگل خود را وارد کنید. به محض این که شما وب سایت خود را در بخش گوگل آنالتکیس وارد کرده و شناسایی شد، شما باید کد منحصر به فرد بررسی‌کننده گوگل آنالتکیس خود را در وب سایت تان وارد کنید.

اگر از وردپرس استفاده می کنید، می توانید با استفاده از پلاگین Yoast کد استفاده از گوگل آنالیتکیس را اضافه کنید. اگر  یک وب سایت HTML استاتیک دارید، می توانید کد رهگیری آنالیتیک را با کمک دستورالعمل ها و دستورات گوگل به هر صفحه اضافه کنید.

بعد از افزودن و تنظیم کردن گوگل آنالتکیس، زمان آن رسیده تا وب سایت خود را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید.

سرچ کنسول، پلتفرم گوگل برای وبمسترهاست. این بخش به شما امکان دسترسی به داده های ارزشمندی را فراهم می‌کند. داده هایی که به شما در خصوص چگونگی عملکردتان در نتایج جست و جوی طبیعی، کلمات کلیدی و میزان کلیک بر اساس کلیه کلمات کلیدی موجود و سایر معیار های ارزشمند به شما داده های ارزشمندی ارائه می دهد.

به منظور افزودن وب سایت تان به کنسول جست و جوی گوگل، Google.com/Webmasters را مشاهده کنید. در صورتی که سایت شما به بخش گوگل آنالیتکیس وصل شده باشد، شما می توانید به راحتی و بدون هر گونه فرایند شناسایی اضافی شروع به استفاده از کنسول جستجو گوگل کنید.

دو مورد اشاره شده در بالا شاید در نگاه اول زیاد مهم به نظر نرسند، اما به محض این که وب سایت شما کار خود را آغاز کرد و شروع به رتبه بندی بر اساس کلمات کلیدی هدف کرد و میزان ترافیک سایت شما بالا رفت، این ابزار ها اهمیت ویژه ای پیدا خواهند کرد.

نکات کلیدی:

  • افزودن و استفاده از ابزار های گوگل آنالتکیس و سرچ کنسول به شما اطلاعات مفید اضافی را در خصوص چگونگی عملکرد وب سایت تان ارائه خواهد کرد، بنابراین استفاده از آن ها در اسرع وقت ارزشمند خواهد بود.
  • کنسول جست و جو شما را به روز نگه خواهد داشت تا به واسطه فرصت های جدید وب سایت خود را برای جست و جو بهینه کنید، بنابراین هر هفته یا هر دوهفته یک بار آن را بررسی کنید.
  1. برای لینک‌سازی با دوستان و اینفلوئنسرها در ارتباط باشید. – راهنمای سئو انواع سایت

تبریک می گویم، با به کار گیری گوگل آنالتکیس و سرچ کنسول، برچسب های عنوان و توضیحات متای بهینه شده و محتوای عالی در هر یک از پیج های وب سایت تان، شما مراقب تمامی موارد به منظور بهینه سازی صفحات نتایج جست و جو بوده اید.

اکنون زمان آن رسیده تا به مرحله بعدی فرایندهای سئو بروید: لینک سازی. یکی از بهترین راه ها برای شروع لینک سازی به وب سایت شما این است که به یک شبکه شخصی دسترسی پیدا کنید، مانند دوستان، اینفلوئنسرها و همکاران، و از آن ها در خصوص تبلیغ وب سایت تان کمک بخواهید.

اگر شما با بلاگر هایی دوست هستید که محتواهای آن ها برای وب سایت شما مناسب بوده و با آن مرتبط است، با آن ها ارتباط برقرار کنید و در خصوص تمایل آن ها برای همکاری با شما و نوشتن محتوا برای وب سایت تان از آن ها سوال بپرسید.

در صورتی که وب سایت شما دارای اخبار ارزشمندی باشد، می توانید با یک نشریه محلی ارتباط برقرار کرده و از آن ها برای تهیه گزارش در خصوص شما تقاضا داشته باشید.

آیا برای جلب توجه بلاگر ها و صاحبان وب سایت ها در تقلا هستید؟ Quick Sprout دارای یک سری قالب ایمیلی است، چون زیاد عالی نیستند اما می توانند برای کمپین های لینک سازی شما بسیار کاربردی و مفید واقع شوند.

لینک سازی جز فرایند های آهسته و تدریجی است، اما معمولا شروع آن در روز های اولیه راه اندازی وب سایت تان به کمک استفاده از شبکه های شخصی کار آسانی خواهد بود. داشتن یک دوست یا دو نفر که به وب سایت شما لینک می زنند تمام چیزی است که نیاز دارید تا به واسطه آن در رادار گوگل قرار گرفته و بر اساس کلمات کلیدی تان بازدید بهینه ای داشته باشید.

یکی از راه های عالی برای شروع  لینک سازی استفاده از پست های مهمان است. راهنمای ما در خصوص پست های مهمان پر از نکات کلیدی و کاربردی است که به شما در خصوص چگونگی دسترسی به بلاگر ها و یافتن فرصتی جهت نوشتن برای آن ها و همچنین ساختن لینک های با ارزش برای وب سایت تان در این فرایند به شما کمک می کند.

نکات کلیدی:

  • اگر با بلاگر ها یا صاحبان وب سایت ها ارتباطات به خصوصی دارید، از آن ها برای تبلیغ وب سایت تازه راه اندازی شده خود استفاده کنید.
  • در این مرحله زیاد نگران فاکتورهای بهینه سازی مانند انکر تکست‌ها نباشید، چرا که هدف حقیقی شما در این مرحله تثبیت یک بک‌لینک با پروفایل قوی است.
  • اگر شما به دنبال جذب لینک های با کیفیت از وب سایت های عالی هستید، از راهنمای ما برای پست های مهمان استفاده کنید تا بلاگ ها و محتواهای عالی را کشف کرده و بتوانید با تیم تحریریه آن ها تماس برقرار کنید.
  1. برای تولید نتایج دائمی سئو، یک استراتژی بلند مدت داشته باشید.

سئو یک فرایند طولانی مدت است، و به ندرت این اتفاق می افتد که شما یک وب سایت را راه اندازی کرده و به سرعت شاهد نتایج فوق العاده مانند جذب مشتری، کسب سرمایه و فروش باشید.

در نتیجه اگر به دنبال رتبه بندی بر اساس کلمات کلیدی رقابتی هستید، باید یک استراتژی طولانی مدت سئو را همراه با اهداف مشخص و تعریف شده راه اندازی کنید.

این استراتژی باید محتوای بازاریابی را در بر داشته باشد یا این که به صورت ساده تر در بردارنده مشخصاتی باشد که نظر صاحبان وب سایت ها را برای لینک سازی جلب کند.

تنها یک راه درست برای سئو وجود ندارد — از آن جایی که هر وب سایتی متفاوت است، استراتژی سئو هر فرد نیز منحصر به خود او است.

آیا شما آماده اید تا وب سایت خود را برای جست و جو بهینه کنید؟

در صورتی که شما وب سایت خود را ایجاد کرده و هفت مرحله ای که در بالا به آن اشاره شد را در خصوص وب سایت خود پیاده کرده باشید، به خوبی در مسیر موفقیت سئو قرار گرفته اید.

به محض این که توانستید ترافیک مورد نظر خود را ایجاد کنید، با معیار های اساسی سئو که با وب سایت شما مطابقت داشته سایت‌تان را بروز کنید و معیار های سئو را برای آن خود به کار ببرید.

در صورت نیاز به خدمات سئو انواع سایت و همچنین تعیین استراتژی و مشاوره با کارشناسان آران کافیست ایمیل/شماره تماس خود را در این صفحه وارد نمایید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *