برای یک تبلیغ‌ کننده انتقال کمپین‌ های تبلیغاتی ‌اش از گوگل ادز به مایکروسافت ادز کار چندان سختی نیست.

در این بین، مهم ترین اشتباهی که تبلیغ‌ کنندگان مرتکب می ‌شوند، تلاش برای به حداکثر رساندن کارایی تبلیغات در مایکروسافت ادز، درست شبیه به فضای گوگل ادز است.

باید در نظر داشت که چند نوع تفاوت در این دو پلتفرم نسبت به یکدیگر وجود دارد. به عنوان تبلیغ ‌کننده‌ای که قصد بهینه سازی تبلیغات خود را دارد، مواردی هست که باید به خاطر داشته باشید.

شاید به نظر برسد که سیستم و نحوه جستجو در مایکروسافت و گوگل به هم شبیه باشند، اما یادآوری تفاوت‌ های این دو پلتفرم اهمیت بسیاری دارد.

در این مقاله سه تفاوت عمده بین گوگل و مایکروسافت که باید برای شروع کار آن‌ها را بدانید، برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت.

1. برنامه‌ریزی برای تبلیغات

یکی از راه هایی که کاربران با استفاده از آن‌ها می توانند تبلیغات مورد نظر خود را هدف قرار دهند با برنامه‌ریزی در این زمینه حاصل خواهد شد.

تبلیغ‌ کنندگان می توانند روز و هفته موردنظر خود برای درج آگهی ‌های تبلیغاتی را انتخاب کرده و اصلاحات مشخصی را درخصوص تنظیمات مبالغ مزایده اجرایی نمایند.

آنچه ممکن است تبلیغ‌ کننده‌ها را در حین انجام این کار مراقب و گوش به زنگ نگه دارد، توجه به تنظیمات برنامه ریزی تبلیغات در گوگل ادز و مایکروسافت ادز است.

این کانال ها با هم تفاوت هایی دارند، بنابراین باید بدانید که برنامه ریزی درباره آگهی و تبلیغات برای هر کانال چگونه باید باشد. فراموش نکنید که باید داده ها را بررسی کنید تا بفهمید بهترین عملکرد برای حساب تبلیغاتی شما در این نوع فضا های تبلیغاتی در بهترین حالت خود چگونه می تواند باشد.

در گوگل ادز، وقتی می خواهید برنامه تبلیغاتی خود را ویرایش کنید، به شما توسط سیستم یاد آوری می شود که حساب زمانی شما در چه ساعت مقرری قرار دارد، زیرا برنامه تبلیغ در گوگل بر اساس منطقه زمانی خواهد بود که هنگام ایجاد اکانت گوگل انتخاب کرده اید.

اگر هدف تان این است که هر منطقه زمانی را در همان ساعت محلی خود تنظیم کنید، به عنوان یک تبلیغ‌کننده، باید کمپین های (اکانت) تبلیغاتی جداگانه ای راه‌اندازی کنید.

اگر قرار به کمک گرفتن از مایکروسافت ادز باشد، بدانید برنامه ریزی تبلیغات در این پلتفرم متفاوت عمل می کند. می ‌توان برنامه زمان بندی تبلیغات مایکروسافت را بر اساس موقعیت مکانی شخصی که در حال تماشای تبلیغات است، برنامه‌ ریزی کرد.

2. امکانات هدف ‌گیری جستجوی شریک

هم گوگل ادز و هم مایکروسافت ادز، دارای شبکه ‌هایی برای جستجوی شریک است. این آپشن ‌ها همان سایت ‌هایی هستند که اجازه می دهد تا فرد بازاریاب بتواند دسترسی خود را به شبکه جستجوهای دیگری که به تبلیغ کنندگان امکان می دهد تا دسترسی خود را در شبکه جستجو تبلیغات فراتر از دامنه Google.com  و Bing.com برسانند.

در این بخش، چند تفاوت انگشت‌ شمار بین کانال ها وجود دارد. شبکه جستجوی شریک در مایکروسافت با گوگل متفاوت است و نحوه دستیابی به هدف مورد نظر در هر دو شبکه نیز به تبع متفاوت خواهد بود.

برای مثال بخش مربوط به جستجوی شریک در گوگل، در سطح کمپین قابل دستیابی و تنظیم شدن است. اما در مایکروسافت، این امکان وجود دارد که ما شبکه تبلیغاتی خود را در سطح گروه تبلیغاتی تنظیم کنیم.

شبکه جستجوی شریک در پلتفرم گوگل، شامل صدها وب سایت (به عنوان مثال ask.com) و همچنین سایر سایت‌ های موجود در خود گوگل، همچون یوتیوب است.

فرض کنید، گوگل به طور خودکار اکانت های تبلیغاتی شما را در قسمت مربوط به تنظیمات جستجوی شریک درج می کند. در این صورت اگر ببینید، نتایج برای جستجوی شریک یا پارتنر در هنگام دسته بندی یا گروه بندی داده های اکانت شما به صورت زیر مجموعه ای است، تنها به دو کلیک ماوس برای حذف شرکا و در ادامه  ذخیره تنظیمات جدید نیاز خواهید داشت.

متأسفانه، در گوگل، نشان کردن شریک، تنها به صورت دو آپشن یعنی «ماندن همه مخاطبین» یا «حذف شدن همه مخاطبین» امکان پذیر است. به عبارت دیگر گوگل بین مخاطبین بسته به اینکه از چه گروهی هستند تمایز قائل نمی شود.

هنگام تنظیم تنظیمات توزیع تبلیغات در مایکروسافت ادز، برای شما این امکان وجود خواهد داشت که در کنار Bing، تبلیغات شما در شبکه های AOL و Yahoo نیز نمایش داده خواهد شد.

البته شایان ذکر است که بر خلاف گوگل، در مایکروسافت، متاسفانه گزینه ای برای انجام تبلیغات در شبکه جستجوی bing.com وجود ندارد. حتی اگر قصد شما فقط سایت های شبکه جستجو باشد، باز هم باید گزینه های بینگ، AOL و یاهو را با هم انتخاب کنید.

توزیع آگهی‌های تبلیغاتی در مایکروسافت ادز، این است که در آن امکان جداسازی شرکا براساس حیطه فعالیت شما و سایر فعالیت‌ ها نهادینه شده است. شما می‌توانید از این طریق، از روش هدف ‌گذاری ویژه برای گروه‌ های تبلیغاتی ‌تان بهره‌ مند شوید.

3. مخاطبان خریدار بالقوه برای جستجو

اگر می خواهید با گروهی از کاربران که احتمالاً در یک دسته خاص از محصولات یا خدمات در حال جستجو و خرید هستند، تماس داشته باشید، گوگل ادز و مایکروسافت ادز هر دو توان کمک برای یافتن این مخاطبان بالقوه را دارا هستند.

این دو پلتفرم مخاطبان خریدار بالقوه را به  اکانت‌های شما خواهند افزود. بهتر است بدانید که در تنظیمات اکانت های تان در این دو پلتفرم، آپشن آگاهی از میزان ظرفیت مخاطبان (بنابر پیشنهاد مایکروسافت برای مثال) وجود داشته و قابل بهره مندی است.

در هر دو پلتفرم نیز می توان پیشنهادات خود را برای این دسته از مخاطبان تا 90٪ افزایش یا کاهش داد.

تفاوت عمده بین گوگل و مایکروسافت در بخش تنظیمات مربوط به وجود یا عدم وجود برخی گزینه هاست که باید حتماً آن ‌ها را مدنظر قرار داد.

به یاد داشته باشید که گوگل و مایکروسافت هر دو کانال ‌های مستقلی هستند.

امکان انتقال اطلاعات از یکی به دیگری بسیار راحت تر بوده و صرفه جویی در زمان به حساب می آید. اما به یاد داشته باشید که انتقال اطلاعات از گوگل به مایکروسافت برای مثال، به معنی کپی پیست کردن اطلاعات یکی در دیگری نیست.

ممکن است آن اندازه که در گوگل با ترافیک رو به رو بودید، در مایکروسافت رو به رو نباشید. یا ممکن است آنقدر که در گوگل به زحمت می افتید و کار می کنید در مایکروسافت به زحمت نیفتید.

اما برای رسیدن به مزایای بین پلتفرمی در این دو شبکه باید عمل بهینه سازی را در نظر بگیرید.

تیم آران با بررسی نوع کسب‌ و کار شما بهترین و نازل‌ ترین قیمت را برای تبلیغات گوگل به شما عزیزان ارائه می ‌دهد. اگر در رابطه با استفاده از این خدمات تردید دارید، می ‌توانید از مشاوره رایگان تیم آران بهره ببرید.

آیا می ‌خواهید از طریق بازاریابی آنلاین کسب ‌و کار خود را رونق دهید؟

آیا هنوز در انتخاب شیوه ‌های تبلیغاتی مناسب تردید دارید؟

شماره تلفن و یا ایمیل خود را در این صفحه وارد کنید، تا شرایطی ایده‌ آل برای کسب‌ و کار خود ایجاد کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *