طراحی سایت در برندینگ 

امروزه جهت پیشی گرفتن از رقبا، برندسازی هوشمندانه کسب ‌و‌کار از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است. باید متمایز باشید وگرنه در دریایی از شرکت‌ های فعال در صنعت‌ تان غرق می‌ شوید.

علاوه بر این، برند شما نیاز دارد تا مشتریان درست را هدف قرار دهد و روی مخاطبی سرمایه ‌گذاری کند که بیش‌ ترین سود را از محصولات یا خدمات شما می ‌برد.

درنهایت، پیام شما باید به این دسته از افراد خاص، کاملاً واضح ارسال شود. آن‌ ها کسانی هستند که وقتی باور کنند شما می ‌توانید بهترین راه‌حل را به ایشان ارائه کنید، دست به اقدام می ‌زنند.

موفقیت برندسازی در بازاریابی و فروش در سه حوزه زیر شما را به برتری و مزیت می ‌رساند:

* جلو زدن از رقبا

* هدف قرار دادن مخاطب درست

* ارتباط گرفتن مستمر با داستان شما

عملکرد شما در این موضوعات چگونه است؟ آیا زمان بررسی برند تان فرارسیده است؟

پیش از ارزیابی، اجازه دهید تا نگاهی به تعریف برندسازی کسب‌ وکار بیندازیم.

برندسازی برای کسب‌ و‌کار به چه معناست؟

به طور خلاصه، برندسازی کسب ‌و‌کار درباره ایجاد پیغامی جامع برای شرکت و محصول یا خدمات، با استفاده از نام‌ ها، لوگو ها، شعارها و دیگر موارد این چنینی است. یک استراتژی برند می ‌تواند تفاوت، قابل اعتماد بودن، ماندگاری و احتمالاً دوست‌داشتنی بودنتان از نگاه مشتری­ ایده­آلتان را به شما نشان دهد.

هویت برند باید در سرتاسر کانال‌هایی که وجود دارد به طور مستمر اعمال شود. این شامل طراحی وب‌ سایت، محتوا، تبلیغات، چاپ یا بسته ‌بندی و… می‌ شود.

میانگین افزایش درآمد اختصاص یافته به یک برند برای نمایش استمرار آن: 23% است.

درواقع: ارائه مستمر برند در همه پلتفرم‌ ها می ‌تواند درآمد را تا 23% افزایش دهد.

اگر به دنبال چگونگی ساخت هویت برندی مطابق با سلیقه مخاطبان‌ تان هستید، تا پایان این مطلب با ما همراه شوید تا بایدها و نبایدهای استراتژی‌ های برندسازی کسب‌ و‌کار کوچک را بیاموزید.

بهترین ایده‌ های برندسازی کسب ‌و‌کار

وقتی قرار است با استراتژی ‌های برندسازی برای طرح کسب ‌و‌ کار برندسازی­تان، سر و کله بزنید، ساده عمل کنید. برندسازی کسب‌ و ‌کار دانش عجیبی نیست اما نیاز به تفکری خلاقانه و استراتژیک دارد.

گاهی اوقات، شما تنها باید قلق مشتریان‌ تان را پیدا کنید.

دیگر اوقات، باید حسابی روی آن کار کنید تا لحن درست برندتان مشخص شود.

مهم نیست چه اتفاقی بیفتد، این حقیقت که اکنون قرار است پروسه ساخت برند را تحت بررسی قرار دهید، مسئله مثبتی است. ما معتقدیم که آینده هر کسب ‌و‌ کاری، به برند می انجامد. این بزرگ ‌ترین سرمایه‌ شرکت شما است –و البته باارزش ‌ترین آن.

در ادامه برخی از بهترین ایده ‌های برندسازی کسب ‌و ‌کار برای شروع، شرح داده شده است:

  1. باید: از دیگر برندها الهام بگیرید.

زمان بگذارید و ببینید رقبایتان چه کار می ‌کنند. بفهمید چه کاری را درست انجام می ‌دهند و چه کاری را ممکن است به اشتباه انجام دهند.

در این زمینه‌ ها نگاه دقیق ‌تری به رقبایتان بیندازید:

ممکن است انجام تجزیه و تحلیل SWOT را برای برندسازی کسب‌ وکارتان با داشتن تحقیقاتی درباره رقبا، در نظر داشته باشید.

تجزیه و تحلیل SWOT برای برندسازی کسب‌ وکارهای کوچک

شاید بتوانید از اقدامات رقیبتان در استفاده از تصاویر برای برندسازی، الهام بگیرید. آیا از کار او «کیفیت» می‌ بارد؟ آیا تعداد لایک ‌ها، کامنت ‌ها و به ‌اشتراک‌ گذاری ‌های زیادی دریافت کرده است؟ آیا خیلی منحصر به فردتر از جاهای دیگر است؟

اگر یک فروشگاه آنلاین دارید، رابط کاربری فروشگاه آنلاین آن‌ ها به چه شکلی است؟

درباره این ‌که چرا فکر می‌ کنید رقیب شما عملکرد خوبی دارد، بنویسید. سپس روی این‌ که برند شما چگونه می ‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد، تمرکز کنید.

از طرف دیگر، ممکن است بفهمید که پیغام رقیب ‌تان واضح یا مستقیم نیست. در زمان روایت داستان برند خود، حواستان به این شکاف باشد. این باعث می ‌شود مشتریان، شما را در حین تصمیم ‌گیری راحت ‌تر انتخاب کنند.

نباید: از برندهای دیگر ندزدید.

الهام گرفتن یک چیز است اما سرقت ادبی چیز دیگری است. شما نمی ‌توانید از هویت برند کسب ‌و‌کار دیگر استفاده کنید یا آن را بدزدید. ممکن است عادی به نظر برسد اما همیشه این‌طور نیست. تعجب می ‌کنید بدانید افراد زیادی از لوگویی استفاده می ‌کنند که به کارشان هیچ ربطی ندارد.

تاکتیک ضعیف دیگر این است که افراد را با شبیه ساختن برندسازی کسب ‌و‌کار کوچکتان به دیگر برندها، گیج کنید. این کار را نکنید.

اگر نام کافی ‌شاپ خود را باکستار کافی با رنگ سبز و سفید در برندسازی­تان قرار دهید، یعنی دارید از استارباکس می ‌دزدید. این اتفاق عجیبی نیست و همیشه رخ می ‌دهد.

  1. باید: مشتریان خود را بشناسید

یکی از سخت‌ ترین چیزها در توسعه برندسازی کسب‌ و‌کار، هدف‌ گذاری مخاطبان است. بسیار مهم است بدانید مشتریان ایده‌ آل شما در میان مخاطبانتان چه شکلی هستند.

ما چنین چیزی را پرسونای خریدار می ‌نامیم. این یک مشتری خیالی اما مبتنی بر داده ‌های واقعی درباره مشتریان موجودی است که در تحقیقات بازار جای می ‌گیرند.

اکنون، اگر شرکت جدیدی هستید که داده ‌های فروش ندارید یا میزان‌ شان بسیار کم است، تماشای رقبا و حدس و گمانه ‌زنی به شما کمک خواهد کرد.

اگر کسب ‌و‌کاری با سابقه هستید، بسیار مهم است که به فهمی از این ‌که به چه کسانی با خدمات یا محصولاتتان کمک می ‌کنید، برسید. این‌ که کسب‌ و‌کار شما دقیقاً چه مشکلاتی از افراد را حل می ‌کند؟

پرسونای خریدارتان اسم خواهد داشت. آن ‌ها، شخصیت، سبک زندگی، انگیزه‌ ها و ترس ‌هایی خواهند داشت (این همان جایی است که برند می ‌تواند آن ‌ها را راهنمایی کند!). ایجاد تصویری کامل این اطمینان را به شما می ‌دهد که می ‌توانید ایده ‌های برندسازی کسب ‌و‌کار را تا حدی توسعه دهید که دقیقاً با نیازهایشان متناسب باشد.

نباید: سعی کنید همه ‌چیزِ همه کس باشید.

برند شما نمی ‌تواند برای همه، همه ‌چیز باشد. بدون جزئیات، شما برای دیگران هیچ‌ چیز نخواهید بود.

در ادامه روش ‌هایی برای رسیدن به مشتری ایده ‌آل برایتان آورده شده است:

  • ابتدا، آن‌ هایی که مخاطب ‌تان نیستند را حذف کنید.
  • اگر وب ‌سایتی دارید، سراغ گوگل آنالیتیکس بروید.
  • نظرسنجی ‌ای برای مشتریان موجود بفرستید.
  • نظرسنجی ‌ای در شبکه‌ های اجتماعی بگذارید.
  • مکالمه ‌ای واقعی با مشتری داشته باشید.
  1. باید: یک لوگوی طراحی‌شده حرفه ‌ای داشته باشید.

مهم نیست ابعاد کسب ‌وکارتان چقدر است، کسب ‌وکارتان لایق یک طراحی هویت حرفه ‌ای است. یک طراح گرافیک آزاد یا آژانس برندسازی برای کسب ‌و کارهای کوچک می ‌تواند لوگوی برند طراحی کند.

آژانس‌ های خلاقیت بزرگی که با برندهای بسیار خوب کار می ‌کنند، میلیون‌ ها و گاهی میلیاردها تومان برای توسعه جامع برند پول می‌ گیرند.

برای کسب ‌و‌کاری کوچک یا استارتاپ، نگران نباشید –شرکت ‌های برندسازی برای کسب‌ وکارهای کوچک گزینه ‌هایی دارند. انتظارش را داشته باشید که برای یک لوگوی بسیار خوب، راهنمایی در انتخاب سبک و مشاوره درخصوص آن، از شما میلیون‌ ها تومان هزینه دریافت کنند.

گاهی اوقات، می ‌توانید طراح گرافیک ارزان‌ تری را به صورت آنلاین پیدا کنید اما حواستان به چیزی که از او می‌ خواهید باشد. شما به اندازه پولی که می ‌دهید، گیرتان می ‌آید. ارزشش را دارد که در ابتدا روی یک لوگوی حرفه‌ ای سرمایه ‌گذاری کنید.

وقتی شک داشتید، یاد گفته پاول رند بیفتید:

«طراحی، سفیر خاموش برند شما است»

پس آن را استثنایی بسازید.

همان ‌طور که به دنبال کسی برای طراحی لوگو هستید، مطمئن شوید این موارد را در انتها به شما تحویل دهد:

  • لوگو در فرمت وکتور (EPS)
  • پالت رنگ و فونت­ها
  • راهنمای سبک برند

همچنین برخی آژانس‌ ها موارد اضافه ‌ای به همراه طراحی لوگو به شما ارائه می‌ کنند مثل کارت ویزیت کسب ‌و‌کار، تصاویر پروفایل شبکه ‌های اجتماعی و دیگر موارد.

نباید: زیاد به لوگو فکر کنید.

معمولاً، نصف صاحبان کسب‌ و‌کار، تصویری از لوگویشان دارند. نصف دیگر آغوش خود را نسبت به ایده ‌های خلاقانه باز می‌کنند – می ‌دانند چه چیزی دوست دارند ببینند. در هر دو شرایط، طراحی لوگو نباید پیچیده، دم دستی یا خیلی شیک باشد.

حین مشاهده طرح‌ های اولیه یک طراح، از خودتان بپرسید که آیا موارد زیر در طراحی او رعایت شده است یا خیر:

  • سادگی
  • به یاد ماندنی بودن
  • بی ‌زمان بودن
  • تطبیق ‌پذیری
  • تناسب
  1. باید: برای خود یک شعار برند بسازید.

شعار، عبارت کوتاهی است که جوهره برند، شخصیت و موقعیتی که در آن قرار می‌ گیرد را نشانه می ‌رود. لزوماً می ‌تواند ربط مستقیمی به محصولات شما نداشته باشد.

برای مثال، یکی از مشهورترین شعارهای برندسازی کسب ‌و‌کار متعلق به برند نایک است «فقط انجامش بده» این 3 کلمه هیچ ربط مستقیمی به کفش ندارند اما شعار نایک، به یاد ماندنی است و جوهره برند را انتقال می ‌دهد. انگیزه‌ بخش است.

احتمالاً لوگوهای برند بسیاری را تاکنون دیده ‌اید. اما آیا همه شعارهایی که داشتند، متناسب بودند؟ سعی کنید شعار یک برند را روی برند دیگری بگذارید. خوب از آب در نمی ‌آید، این ‌طور نیست؟

وقتی یک شعار برند طراحی می ‌کنید، باید این نکات را در ذهن داشته باشید:

  • انتقال مثبت نگری
  • استفاده متفاوت از آن
  • توضیح یک سودمندی کلیدی
  • خاطره ‌انگیزسازی آن

ژنرال الکتریک تاکنون از سال 1912، 10 شعار داشته است و در طی آن برندش به تکامل رسیده است. برای آن ‌هایی که دهه 1980 را به خاطر دارند، شعار برند «ما چیزهای خوب را احیا می ‌کنیم» بود و در سال 2003، شعار آن ‌ها به «الهام گرفتن در محل کار» تغییر کرد.

این شعار بهبود یافته و جدید به عنوان ادای احترامی به بنیان‌ گذار و مخترع ژنرال الکتریک، توماس ادیسون استفاده می ‌شود. و همچنین از همه مشارکت ‌های فعلی کارمندان نیز در جهت پیشرفت صنعتی شرکت، حمایت می ‌کند.

نباید: شعار خود را خیلی بلند بسازید.

همان‌ طور که می ‌بینید، شعار برندی زیبا است که خیلی کوتاه باشد، مثل شعار سه ‌کلمه ‌ای نایک. تصور کنید اگر نایک می ‌خواست خودش را با شعارش بیشتر توضیح دهد.

کدام بهتر به نظر می ‌رسید؟

فقط انجامش بده.

یا

فقط با کفش ‌های ورزشی باکیفیت ما انجامش بده.

عبارتی الهام‌ بخش برای مشتری ناگهان به چیزی تبدیل می‌ شود که همه ‌اش به کسب ‌و‌کار مربوط است.

  1. باید: ترندهای کنونی را بررسی کنید.

وقتی مشغول ساخت برند جدیدی هستید، باید تحقیقات بازار انجام دهید ببینید چه چیزی در صنعت شما دارد اتفاق می‌ افتد. و چه چیزی برای بازار هدف شما جذاب است.

و درواقع، انجام این کار حتی وقتی کسب ‌و‌کاری عرضه شده باشید هم بسیار مهم است به طوری که می ‌توانید با برندسازی ‌تان جلو بیفتید.

قرار ما این است:

اطلاعات حیرت ‌انگیزی در اینترنت وجود دارد. علاوه بر گزارش ‌های تحقیقی خریدها (که اگر بودجه دارید، باید حتماً سراغش بروید)، به راحتی می ‌توانید سراغ گوگل بروید.

در قسمت جستجو، چیزی مثل «تحقیقات بازار مکمل ‌های تغذیه» یا «داده‌ های مشتری در خصوص صنعت سلامت و بهداشت» را بنویسید.

مثال بالا را با محصول، خدمت یا صنعتی به خصوص جایگزین کنید.

دیگر مثال سریع می ‌تواند «تحقیقات بازار صاحبان حیوان خانگی» باشد (45.500.000 نتیجه می ‌آورد).

همه نتایج مرتبط را گلچین کنید و شروع به خواندن آن ‌ها کنید. ممکن است نیاز شود کمی عمیق ‌تر بررسی کنید اما این همان جایی است که اطلاعاتی به ارزش الماس خواهید یافت.

در اینجا قادر خواهید بود درباره ترندهایی اطلاعات جمع ‌آوری کنید که به شما در یافتن پیشنهادات مناسب، مخاطب هدف یا نحوه پیام ‌رسانی کمک می ‌کند.

نباید: خیلی درگیر ترندها شوید

توجه به موارد فوق چیزی است که نباید شما را در ترندها گیر بیندازد به طوری که هسته اصلی کسب ‌وکارتان را فراموش کنید. برای مثال، اگر کسب ‌و‌کاری هستید که چیزی می‌ فروشید که به نظر افراد نوستالژیک و سنتی است، پس باید به دنبال چیزی سنتی ‌تر باشید تا ترندتر.

  1. باید: شخصیت برندتان را ارزیابی کنید.

بی­سر و شکل و بی­رنگ و لعاب خیلی مناسب برند نیست مگر این‌که دنبال بازاریابی غذاهای بی‌ مزه باشید.

(مطمئن باشید که این محصول راه به جایی نمی ‌برد)

برند شما باید، شخصیت یا حتی نگرشی خاص داشته باشد. به صفاتی فکر کنید که می ‌تواند شرکت شما را توصیف کند و از آن به عنوان پایه‌واساس بهره‌ مند شود.

مشخص کنید برند شما در کدام طیف شخصیتی قرار دارد:

  • شخصی یا شرکتی؟
  • پرانرژی یا مراقبتی؟
  • مدرن یا سنتی؟
  • در دست ساخت یا عرضه شده؟
  • سرگرم ‌کننده یا جدی؟
  • عمومی یا اختصاصی؟

برای مثال، یک شرکت مشاوره ممکن است روی خدمات اختصاصی و ویژه تمرکز کند. این باید بخشی از شخصیت برند باشد. شاید با پیچیده یا اختصاصی بودن در طبیعتش.

نباید: سخت تلاش کنید.

نباید با شخصیت ­سازی تا جایی پیش بروید که برند شما تبدیل به جوک شود. از روش ‌های کلیشه ‌ای پرهیز کنید.

شخصیت برند شما باید معتبر باشد و با مشتری هدف حرف بزند. بفهمید چه ویژگی ‌هایی را لازم است برندتان داشته باشد و این‌که با کدام ویژگی پرسونای خریدارتان متناسب است. این به برند شما کمک می‌ کند تا در ارتباطی حقیقی با مشتریان راغب و مشتریان موجود مشارکت کنید.

  1. فرهنگ کسب ‌و‌کاری منحصر به فرد، توسعه دهید.

یک فرهنگ منحصربه ‌فرد می ‌تواند به بخشی از برندسازی کسب‌ و‌کار و شخصیت برند شما تبدیل شود. منظور ما از فرهنگ چگونگی کسب ‌و‌کار شما است.

چگونه با کارمندان و مشتریانتان رفتار می ‌کنید؟

آیا شرکت شما برای کار گروهی و تیمی ارزش قائل می ‌شود؟

آیا مسائل خانوادگی از جمله مرخصی زایمان، بخشی از فرهنگ شرکتی شما است؟

این‌ ها همه‌ اش می‌ توانند به بخشی از برندسازی کسب ‌وکارتان تبدیل شود.

اهمیت دادن به کارمندانتان با فرهنگ کسب ‌و‌کار برند می ‌تواند منجر به موفقیتی ماندگار و طولانی مدت شود.

نباید: برخلاف ارزش ‌ها حرکت کنید.

به محض این‌که به یک فرهنگ کسب ‌و‌کار دست یافتید، نیاز دارید که با آن زندگی کنید. اگر نتوانید، پس به برندتان آسیب خواهید زد.

برند کسب‌ و‌کار قدرتمند از شرکت شروع می ‌شود. مطمئن شوید کارمندانتان، ارزش ‌هایی که کسب‌ وکارتان روی آن بنا شده را می ‌فهمند. این کار را در پروسه استخدام با بررسی افراد مناسب برای جمعتان، شروع کنید.

تیم خود را برای حمایت از برندتان، آموزش دهید، بشناسید و به آن ‌ها پاداش دهید.

  1. باید: برای برندتان علامت تجاری داشته باشید.

سر و کله زدن با نامی منحصر به فرد برای کسب ‌و‌کار هر روز سخت ‌تر می‌شود چرا که مدام استارتاپ ‌ها و کسب‌ وکارهای کوچک در حال توسعه هستند. شما می خواهید از برندتان در برابر تقلیدکنندگان مراقبت کنید. علامت تجاری، از نماد، نام، کلمه، لوگو یا طرحی که از آن برای ارائه تولید کننده محصولات استفاده شده، مراقبت می ‌کند.

به محض این‌که نام برند، لوگو و شعار خود را پیدا کردید، باید آن را به صورت رسمی ثبت کنید. این شامل پر کردن درخواست علامت تجاری می ‌شود که می‌ توانید با پرداخت هزینه ‌ای نه چندان بالا، انجامش دهید.

علامت تجاری رسمی در صورتی که کسی بخواهد دارایی ‌های اصلی برند شما را کپی کند یا بدزدد، از شما به شکل قانونی محافظت می‌ کند. بهتر این ‌که، علامت تجاری هرگز منقضی نمی ‌شود.

پیش از درخواست، ببینید کسی با هویت شما پیش از این علامت تجاری دریافت کرده است یا نه. این کار را می ‌توانید با جستجو در پایگاه داده علائم تجاری انجام دهید.

مهم است بدانید که علامت تجاری با حق ثبت اختراع فرق دارد و بهتر است با مشاور حقوقی مشورت کنید. البته این در صورتی است که نیاز به محافظت بیشتر از محصولات یا مالکیت معنوی دارید.

نباید: TM‌ها را همه‌جا بگذارید.

بدون توجه به این‌که علامت تجاری برای چیزی گرفته ‌اید یا نه، می ‌توانید TM را در انتهای نام برند یا محصولاتتان بگذارید. فقط به این نکته توجه کنید که بیش از حد انجامش ندهید.

  1. باید: از یک لحن مستمر استفاده کنید.

علاوه بر راهنمای سبک بصری، صدایی که از آن برای ارتباطاتتان به عنوان برند استفاده می‌ کنید نیز اهمیت دارد.

آیا لحنی معمولی دارید یا حرفه ‌ای؟

آیا مطالب وبلاگی که روی وب ‌سایت شما است، اول شخص نوشته شده یا دوم شخص یا سوم شخص؟

برای برند کسب‌و‌کار مالی، همچون شرکت حسابداری ممکن است بخواهید هنگام ارتباط کمی رسمی باشید. مگر این‌که بخواهید مسیر دیگری را پیش ببرید مثل “وکی اکانتنت”. البته چنین کاری کاملاً متمایز از دیگران خواهد بود.

نباید: لحن خود را خیلی تغییر دهید.

پس بیایید فرض کنیم که شما شرکت حسابداری هستید و می ‌خواهید آن را با برندسازی مجدد کمی سرگرم‌ کننده نمایید. اصلاً کار بدی نیست اما ممکن است نیاز داشته باشید که به این لحن تغییراتی را اضافه کنید.

کمی روی پایگاه مشتریان کنونی‌ تان آزمایش کنید و ببینید این لحن چه تأثیری رویشان خواهد داشت.

  1. باید: برندتان را توسعه دهید.

به محض این‌که نام، لوگو، شعار و داستان برندتان را پیدا کردید، مطمئن شوید که آن را به خوبی تبلیغ می‌ کنید. زیباترین لوگو نمی ‌تواند کاری برایتان بکند اگر کسی آن را نبیند.

وب ‌سایتی با رابط کاربری مناسب بسازید که به طور واضح توضیح دهد کسب ‌وکارتان چه کاری برای مصرف‌ کننده می ‌کند. به یاد داشته باشید که حتماً در تبلیغاتتان فراخوان به اقدامی داشته باشید که افراد را به مسیر درستی راهنمایی کنید (اکنون خرید کنید، برای تماس برنامه‌ ریزی کنید، ثبت‌ نام کنید). به آن‌ ها دقیقاً بگویید چه کاری انجام می ‌دهید.

طرح کسب‌ و‌کاری را توسعه دهید و به کار بگیرید. عناصر اساسی استراتژی برند دیجیتال باید شامل موارد زیر باشند:

  • بازاریابی محتوا
  • بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی
  • بازاریابی ایمیلی
  • بازاریابی پولی

نباید: درباره برندتان خجالتی باشید.

درنهایت، درباره برندسازی کسب ‌وکارتان خجالتی نباشید به خصوص اگر به‌ تنهایی مشغول کارآفرینی هستید. بگذارید افراد درباره برندتان بدانند و آن را با افتخار تبلیغ کنید.

کسب‌ وکارهای جهانی با 10 برندسازی برتر

آیا کنجکاو هستید کدام شرکت در سرتاسر جهان، باارزش ‌ترین برند را دارد؟ در ادامه فهرستی از 10 برند برتر طبق گزارش فوربز آمده است. از آن ‌ها الهام بگیرید یا با آن ‌ها رقابت کنید. این به خودتان بستگی دارد.

  1. اپل
  2. گوگل
  3. مایکروسافت
  4. آمازون
  5. فیسبوک
  6. کوکاکولا
  7. سامسونگ
  8. دیزنی
  9. تویوتا
  • مک ‌دونالدز

برندسازی کسب ‌وکارتان به شیوه‌ ای درست

برندسازی کسب ‌و‌کار از ابتدا یکی از اساسی ‌ترین چیزهایی است که برای رشد و ماندگاری طولانی ‌مدت باید انجام دهید. همچنین چیزی است که شرکت ‌های توسعه‌ یافته با آن می ‌توانند آگاهی بیشتری نسبت به برندشان دریافت کنند.

همیشه بگویید:

آگاهی بیشتر نسبت به برند = فروش بیشتر

و چه کسی دنبال فروش بیشتر نیست؟

هرگز برای شروع برندسازی کسب ‌و کارتان دیر نیست. از این نکات برای تمایز، هدف ‌گذاری و ارتباط استفاده کنید. مهم‌ تر از آن، جلوتر از رقبا باشید.

برنامه ای جهت توسعه برند خود دارید؟ مشاوران و متخصصان آران آماده ارائه استراتژی برندینگ شما هستند. جهت مشاوره با کارشناسان آران ایمیل/شماره تماس خود را در این صفحه وارد کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *