برندینگ و برندسازی | بهترین شرکت برندینگ

برندینگ و برندسازی | بهترین شرکت برندینگ:برندینگ یا برندسازی فرآیند ایجاد و قدرتمند کردن برند شماست.

تعریف برندسازی | برندینگ

وقتی ما به شرکت‌ها کمک می‌کنیم برندشان را بسازند، این فرآیند را به سه فاز تقسیم می‌کنیم:

  • اولین فاز هماهنگ‌کردن استراتژی برندتان با اهداف تجاری شماست.
  • دومین فاز توسعه تمام ابزارهایی است که برای القای برندتان نیاز دارید مثل لوگو، شعار و وب‌سایت.
  • درنهایت فاز سوم قدرتمندسازی و توسعه برند است.

استراتژی برند نحوه‌ی به انجام رساندن این وظایف است. اما برای ساده‌تر کردن، ساخت برند را به 9 مرحله تقسیم کرده‌ایم.

9 مرحله برای ساختن برند قوی | مراحل برندسازی

  1. تعیین راهبرد کلی تجاری

برندی قوی، که به‌خوبی از دیگر برند ‌ها تمییز داده می‌شود، کار توسعه دادن شرکت شما را راحت‌تر می‌کند. بنابراین تعیین کنید که چه نوع شرکتی می‌خواهید باشید.

  1. شناسایی مشتری‌های هدف

مشتری‌های هدف شما چه کسانی هستند؟ اگر بگویید «همه» مرتکب اشتباه بزرگی شده‌اید.

تحقیقات ما به‌روشنی نشان داده‌اند که شرکت‌هایی که رشد و درآمد بالایی دارند روی مشتری‌های خاصی متمرکز می‌شوند که به‌طور شفاف تعریف‌شده‌اند.

  1. تحقیق در مورد مشتری‌های هدف

شرکت‌هایی که روی گروه مشتری‌های هدفشان پژوهش انجام می‌دهند، سریع‌تر رشد می‌کنند و سودآورترند. تحقیقات به شما در درک دیدگاه و اولویت‌های مشتری‌های هدفتان کمک می‌کند، نیازهایشان را پیش‌بینی کنید و پیامتان را به زبانی منتقل کنید که در ذهنشان باقی بماند.

  1. مشخص کردن جایگاه برند

حالا آماده‌اید تا جایگاه برند شرکتتان را در بازار مشخص کنید. نقطه‌ی تمایز شرکت شما نسبت به دیگر شرکت‌ها چیست؟ چرا مشتری‌های بالقوه‌ی شما که در قلمرو مخاطبین هدف شما قرار دارند باید شما را برای همکاری انتخاب کنند؟

  1. تعیین استراتژی انتقال پیام

پنجمین مرحله از مراحل برندسازی تعیین استراتژی انتقال پیام است. استراتژی انتقال پیام جایگاه برندتان را به پیام‌هایی ترجمه می‌کند که برای مخاطبین هدف شما ارسال می‌شود.

  1. تعیین نام، لوگو و شعار

اغلب شرکت‌ها نیازی به تغییر نام ندارند اما اگر شرکت جدیدی را راه‌اندازی کرده‌اید، در حال ادغام واحدهای تجاری هستید یا نامی دارید که دیگر مناسب جایگاه شما نیست نیاز است نام شرکتتان را تغییر دهید. حتی اگر نام شرکتتان را تغییر ندهید، لوگو و شعار جدید می‌تواند برای حمایت بیشتر از جایگاه برندتان به کار بیاید.

  1. تدوین استراتژی بازاریابی محتوا

در عصر اینترنت، بازاریابی محتوا یکی از انواع دیجیتال ‌مارکتینگ است که نباید نادیده گرفته شود. این روش تمام‌ کارهایی را می‌کند که بازاریابی سنتی انجام می‌دهد اما به‌طور مؤثرتر. در بازاریابی محتوا از محتوای آموزشی ارزشمند برای جذب، پرورش و آماده‌سازی مشتری‌های بالقوه استفاده می‌شود.

  1. ایجاد وب‌سایت

وب‌سایت شما تنها ابزار و مهم‌ترین عامل توسعه برندتان است. جایی است که تمام مخاطبین شما مطلع می‌شوند چه‌کاری انجام می‌دهید، چگونه آن را به انجام می‌رسانید و مشتری‌هایتان چه کسانی هستند.

  1. اجرا، ره‌گیری و اصلاح

این مرحله در توسعه برند یکی از مهم‌ترین مراحل برندسازی است. واضح است که استراتژی توسعه برند هرقدر هم که قوی باشد اگر اجرایی نشود کار خاصی انجام نمی‌دهد.

برندینگ و برندسازی | بهترین شرکت برندینگ

برندینگ و برندسازی | بهترین شرکت برندینگ

مراحل برندینگ

1- هدف برندتان را کشف کنید

هر برند موفق یک هدف قدرتمند دارد و شما هم باید چنین هدفی داشته باشید. این هدف همان چیزی است که موجب می‌شود روزانه از خواب بیدار شوید. عرضه‌ی محصول یا خدمت‌تان برای رسیدن به همان هدف است.

2- برندهای رقیب صنعت خود را بشناسید و تحلیل کنید

شما نباید همان کاری را که برندهای بزرگ در صنعت شما انجام می‌دهند تقلید کنید. آنها را خوب بشناسید تا بتوانید خودتان را از آنها متمایز کنید. شما باید از نقاط قوت و ضعف آنها خبر داشته باشید.

3- مخاطب هدف برندتان را تعیین کنید

اساس برندینگ موفق تعیین مخاطب هدف و تمرکز روی آنهاست. یادتان باشد شما نمی‌توانید مطابق میل همه رفتار کنید، بنابراین مخاطبتان را خاص کنید و او را راضی نگه دارید.

4- تدوین سند مأموریت‌های برند

آیا در مورد مأموریت برندتان فکر کرده‌اید؟ اصولاً، باید توضیح شفافی از آنچه که شرکت‌تان بیشتر خواهان و مشتاق دستیابی به آن است، داشته باشید.

5- ویژگی‌ها و مزایای کلیدی‌ای را که برندتان پیشنهاد می‌دهد، مشخص کنید

همواره برندهایی با بودجه‌های کلان و منابع بیشتر وجود دارند که بر صنعت کسب‌وکار شما فرمانروایی می‌کنند. در این وضعیت بر ویژگی‌ها و مزایایی که شما را منحصربه‌فرد می‌کند، تمرکز کنید.

6- لحن برند منحصربه‌فردتان را تشکیل دهید

لحن شما به مأموریت‌ها، مخاطب و صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید بستگی دارد.

لحن برند ممکن است یکی از انواع زیر باشد:

  • حرفه‌ای
  • دوستانه
  •  آمرانه
  • فنی
  • تبلیغی
  • محاوره‌ای
  • عالمانه
  • و …

7- اجازه دهید شخصیت برندتان بدرخشد

مشتریان به دنبال یک کسب‌وکار یا شرکتی که مشابهش زیاد است نیستند. مثلا آنها دنبال کافه‌ای مانند همه‌ی کافه‌های دیگر نمی‌گردند. آنها به دنبال یک تجربه‌ی تازه برای رفع نیازهایشان هستند.

8- داستان برند خود را بسازید

برای اینکه یک برندینگ موفق داشته باشید، خیلی مختصر و مفید به مشتریان‌تان بگویید چه کسی هستید. از لحنی که برای برندتان انتخاب کرده‌اید، استفاده کنید.

9- یک لوگو و شعار برای برندتان خلق کنید

زمانی‌که درباره‌ی برندینگ موفق فکر می‌کنید، احتمالاً اولین چیزی که به ذهن می‌رسد، المان‌های تصویری است. ما تا به اینجای کار درباره‌ی این مرحله از روند برندسازی صحبتی نکرده بودیم. در این مرحله باید خلاقانه عمل کنید.

10- برندتان را در همه‌ی جنبه‌های کسب‌وکارتان وارد کنید

یک برندینگ موفق هرگز متوقف نمی‌شود. برندتان باید همیشه به چشم بیاید و هرجایی که مشتریان‌تان هستند آن را ببینند، بخوانند و بشنوند. اجازه دهید بیشتر توضیح دهیم.

11- به برندینگ‌تان پایبند باشید

اگر زمانی خواستید برندتان را تغییر دهید یا به اصطلاح ری‌برندینگ کنید ثبات و حفظ هماهنگی اهمیت بسیار خواهد داشت.

معنای «برندسازی ملی» چیست؟

خیلی ساده می‌توان گفت، برندسازی ملی، به معنای به‌کارگیری تکنیک‌های برندسازی برای کشورهاست. مشابهاً، متخصصان این صنعت، به آن «برندینگ مکانی» و «برندینگ شهری» نیز می‌گویند.

حوزه برندینگ ملی تا چه حد گستردگی دارد؟

تعیین گستره مشاوره در زمینه برندینگ ملی حدسی و تخمینی خواهد بود، باتوجه به این مسئله که شرکت‌های مشاوره‌دهنده به کشورها، عموماً مطرح نمی‌کنند که از مشتریان ویژه‌شان چقدر هزینه دریافت می‌کنند (یا حتی اینکه آیا با این کشورها قرارداد می‌بندند یا نه). همچنین، مشکلاتی درخصوص تعاریف آن هم وجود دارد.

شما چطور توان یک برند ملی را اندازه‌گیری می‌کنید؟

پروژه‌ اجرایی مشترکی از سوی سایمون آنهولت و یک شرکت نظرسنجی (به نام گلوبال مارکت اینسایت/ GMI) تنها منبع اصلی برای اطلاعات عددی در حوزه توان‌های نسبی برندهای ملی است.

هر سه ماه، آنهولت و GMI نظرات مشتریان را درخصوص 35 کشور جمع‌آوری می‌کنند، که اساساً این فعالیت در حیطه بازاریابی توسعه‌یافته با ردیابی ادراک‌شان از جنبه‌های متفاوت و متعدد تصویر ذهنی از یک کشور انجام می‌شود.

کدام کشورها در حال بهبود رتبه‌بندی برندشان هستند؟

اکنون کشورهای بسیار زیادی در حال همکاری با شرکت‌های روابط عمومی هستند و بسته به شرایط پیش روی هر کشور، به انواع ویژه‌ای از راهنمایی نیاز پیدا خواهند کرد. برخی کمپین‌های برندینگ به دنبال بهبود سطوح رقابت صادرات ملی کشور هستند.

سطح موفقیت فعالیت‌های برندسازی تا چه حد است؟

موفقیت پروژه‌های برندسازی به عوامل متعددی بستگی دارد اما اساساً به کیفیت محصول وابسته است. کمپین «بریتانیای خفن» تونی بلر، که به عنوان تغییردهنده پارادایم‌های سیاسی در یک کشور آزاد شناخته‌شده است، فوق‌العاده بود.

یکی از نکات جالب‌توجه آن کمپین تصمیم به تشویق مردم جهت اشاره به کشورشان به صورت «بریتانیا» بجای «بریتانیای کبیر» یا «پادشاهی متحد» بود.

ظهور برندسازی ملی برای خط‌مشی‌های خارجی چه معنایی دارد؟

آنهولت می‌گوید کشورها باید به سراغ شرکت‌هایی بروند که بتوانند مشکلات را حل کنند. «من به کشورها نمی‌گویم که چطور بازاریابی کنند. به آنها توصیه می‌کنم برای کسب اعتبار در خصوص چیزی که احساس می‌کنند، لایقش هستند، به چه خط‌مشی‌هایی نیاز دارند».

برندسازی محصولات فروشگاه

ممکن است تا اینجا برندینگ برای شما مفهومی مبهم باشد. اما خبر خوب این است که تا انتهای مقاله همه‌چیز را درباره برندسازی خواهید فهمید. اگر بتوانید برای برندسازی محصولات فروشگاهتان یک استراتژی بنویسید خواهید توانست کاری کنید که محصولات فروشگاه خودشان با مشتریان ارتباط برقرار کنند و احساسات مثبتی را در آنها برانگیزند.

کارهای تکراری| استراتژی خدمات به مشتری

تمرکز بر روی خدمات مشتری می‌تواند تصورات منفی را به نظرات مثبت (و مشتریان وفادار) تبدیل کند. بدین منظور لازم است دو کار انجام دهید:

1- ثبات داشته باشید

برندسازی محصول، نیازمند داشتن انسجام و ثبات در طراحی تصاویر، طراحی محصول، کیفیت و پیام‌رسانی است. برای ایجاد یک برند منسجم، اقدامات زیر را انجام دهید:

  • پیامِ برند واضحی ایجاد کنید که هر محصول باید آن را منتقل کند.
  • پالت رنگی برای طرح‌های خود مشخص کنید.
  • یک راهنما تهیه کنید تا به وضوح بیان کند که لحن برند شما چیست.

2- تیم خود را نیز درگیر کنید

اگر محصولات شما بتوانند ارتباطی عاطفی با مشتریان‌تان ایجاد کنند، درصورتی‌که تیم انسانی شما توان پشتیبانی از تلاش‌های برندسازی‌تان را داشته باشد، تصور کنید قادر به خلق چه شگفتی‌هایی خواهد بود. آنها را آموزش دهید که با هر خریداری تعامل برقرار کنند.

در ذهن داشتن نکات زیر، به شما در ایجاد هویت برای کالاهایی که می‌فروشید کمک می‌کند تا محصولات انتخابی شما بتوانند، در مقابل مشتریان خود خاص و منحصربه‌فرد ظاهر شوند:

  • برندسازی در مورد احساس و عواطف است. بگذارید ارزش‌ها و رسالت شما، شما را راهنمایی کند. از خودتان بپرسید می‌خواهم مشتریان راجع به فروشگاه خرده‌فروشی من و محصولات آن چگونه فکر کنند؟
  • اگر محصولات شما قول یک چیز را بدهند و مشتریان به چیز دیگری برسند، برندسازی خراب می‌شود. اطمینان حاصل کنید که هم در زمینه‌ی طراحی و بسته‌بندی و هم در پیام‌رسانی و تحویل خود، هماهنگ هستید.
  • برندسازی، نتیجه‌ی داشتن لوگوی عالی یا بسته‌بندی عالی یا محصول با کیفیت بالا نیست، بلکه ترکیب همه‌ی این چیزهاست. شما می‌توانید از طریق این عناصر ملموس مانند لوگو و طراحی، پیامی هماهنگ ایجاد کنید و تجربه‌ی خاصی را از طریق خود محصولات ارائه دهید؛ به نحوی که با احساسات و امیال مشتری‌تان صحبت کند. با انجام این کار به ایجاد وفاداری مشتریان به برند کمک می‌کنید.

۷ مرحله اصولی استراتژی برندینگ چیست؟

برندسازی شرکت شما از مهم‌ترین مراحل در ساخت شرکت است. این کار به شرکت شما شخصیتی منحصر به فرد می‌بخشد و برایتان موقعیتی متمایز در بازار ایجاد می‌کند که مشتریان مناسب را به خود جلب می‌کند.

اما برای بسیاری از استارت‌آپ‌ها، چنین امری می‌تواند یک چالش باشد. بدون بودجه و با منابع محدود برای استخدام آژانس‌های بزرگ برندسازی، استارت‌آپ‌ها معمولاً اشتباهات برندسازی مانند تعیین نکردن دستورالعمل‌های روشن برند را مرتکب می‌شوند که به‌نوبه خود غفلت می‌شود از اینکه به مشتریان بالقوه، ذهنیت اولیه‌ای قوی داده شود.

به تازگی با «زشان مالیک» بنیانگذار برنداتون، هکاتون برندسازی گفتگو کردم که برخی از بهترین خلاقیت‌های شهر را با برخی از درخشان‌ترین مراحل اولیه در اختیارتان قرار می‌دهد تا برند اصلی هر شرکت را دوباره تصور کنید.

در جریان کمک به شرکت‌های پیش‌رو برای برندسازی مجدد شرکت خود، «مالک» برخی از اصول اصلی مورد تبعیت‌شان را در اختیارشان قرار داد.

۱. بازار خود را حسابرسی کنید

۲. هنگام تصمیم‌گیری های خلاق زمانبندی قابل اجرا تعیین کنید

۳. به این سؤالات در مورد برندتان پاسخ دهید

۴. از خارج از دایره شرکت خود کمک بگیرید

۵. گزینه‌های خلاق Leaner را کاوش کنید

۶. مانیفست برند ایجاد کنید

۷. آمادگی این رو داشته باشید که هیچوقت ۱۰۰ درصد خیالتان از بابت همه چیز آسوده نخواهد بود

10 اصل راهنما برای برندسازی اثربخش

  1. تحلیلگر باشید.

باید سالانه نقاط قوت و ضعف کسب‌وکارتان را درخصوص چگونگی شیوه اجرای روند بازاریابی به دقت و موشکافانه تجزیه‌وتحلیل کنید.

  1. حواس‌جمع باشید.

مزیت نهفته احساسی در این بخش چیست؟

آیا در فعالیت‌های‌مان موفق شده‌ایم به آن نزدیک شویم؟

  1. کنجکاو باشید.

چطور می‌توانیم به شکل مطلوب‌تری ارزش پیشنهادی‌مان را اصلاح کنیم؟

چگونه می‌توانیم تصویر ذهنی/پرسونای برندمان را ارتقا دهیم؟

  1. مشاهده‌گر باشید.

آیا رقبایی در گروه‌های رقیب وجود دارند که از موقعیت بهتری نسبت به ما برخودار باشند؟

ما برای چه کسانی جذابیت داریم؟

  1. انسانی رفتار کنید.

تمام برندهای تاثیرگذار روی تصویر ذهنی‌شان از برند کار می‌کنند. آیا ما یک وجهه انسانی را به نمایش می‌گذاریم؟

آیا ما در چشم آن‌ها شهروند خوبی تلقی می‌شویم؟

  1. خیال پرداز باشید.

ایجاد یک چشم‌انداز برند نیازمند این است که فراتر از منطق، گاهی اوقات به قدرت تصورات و تخیلاتمان رجوع کنیم. تیم‌های خلاق نیاز آینده را آزادانه با پرش‌های خیال‌انگیز همراه می‌کنند.

  1. به دنبال احتمالات یکپارچه‌سازی باشید.

آیا ارتباطات را می‌توان در راستای ارزش ویژه برند، ارزش ویژه سلبریتی و مضامین موقعیت‌یابی برند اصلاح کرد؟

چه راه‌های خلاقانه‌ای جهت گسترش فعالیت برندینگ شرکت همراه با برندهای مشترک یا شرکای خلاق وجود دارد؟

  1. داستان‌پرداز باشید.

برنامه‌ریزان برند در بالاترین سطح نگران موفقیت داستان‌پردازی‌شان هستند. آیا رویکرد ما نسبت به داستان‌پردازی، نوآور و خلاقانه است؟

چطور می‌توانیم داستان‌های‌مان را گیرا، مرتبط و چشم‌گیر کنیم طوری که آن‌ها به ایجاد همبستگی بهتر برند به ما کمک کنند؟

  1. واقع‌گرا باشید.

برندها یا محصولات باید به محور اصلی چگونگی زندگی مصرف‌کنندگان بدل شوند. بااین‌حال، این فرضیه اغلب در پروژه‌های پژوهش مصرف‌کننده که در آن مجموعه محدودی از گزینه‌ها برای اکتشاف و تایید ارائه می‌شود، ایجاد می‌گردد.

مضمون واقع‌گرایانه برای درک درگیری مصرف‌کننده و علاقمندی‌اش به یک دسته‌بندی خاص، پیش‌نیازی است برای یک برنامه‌ریزی برند اثربخش.

  1. صبور باشید.

جابجایی تصویر ذهنی از برند در بسیاری از دسته‌بندی‌های دیگر، ماهیتاً می‌تواند روندی آهسته داشته باشد – سال‌ها اندازه‌گیری دقیق احساسات جاری به سوی یک برند، زمان می‌برد.

سه مورد از برترین مزایای آموزش برندینگ

  1. کارکنانی که برند را می‌شناسند، درگیرش می‌شوند و احساس قدرت به ایشان دست می‌دهد.

یک نظرسنجی انجام‌شده در گالوپ دریافت که 41 درصد از کارکنان نمی‌دانند که برندینگ شرکت‌شان واقعاً درباره چیست. اگر یک کارمند نداند که شرکت‌شان در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند، نمی‌توانند به سفیران برند بدل شوند.

  1. برندآموزی زمان و پول را ذخیره می‌کند.

من شرط می‌بندم که شما می‌توانید تعدادی از سلبریتی‌هایی که چهره برخی از برندهای مشهور هستند را نام ببرید. شرکت‌های ثروتمند از سلبریتی‌ها استفاده می‌کنند تا برند و محصولات‌شان را از طریق سلبریتی‌ها تایید کنند.

  1. سفیران برند با شرکت همراه خواهند بود.

کارکنان زمانی‌که به یک شرکت افتخار کنند، آن‌ را ترک نخواهند کرد. آن‌ها درباره برندشان صحبت خواهند کرد. نه تنها این مورد موجب حفظ و جذب مشتریان می‌شود، بلکه استعدادشان را حفظ و به سوی خود جلب می‌کند.

چهار استراتژی برای برندسازی از طریق‌ شبکه‌های اجتماعی

1- پلتفرم‌های مناسب انتخاب کنید

مخاطب هدف شما در همه‌ی شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد و شانس شما نیز برای موفقیت در همه‌ی آنها بالا نیست. فعالیت در کانال‌های متعدد، تعهد زیادی می‌خواهد و از شما انرژی می‌گیرد. اگر صاحب یک کسب‌وکار هستید، آن دسته از شبکه‌های اجتماعی را انتخاب کنید که می‌دانید مشتریان‌تان در آن حضور دارند.

2- پرسونای هریک از شبکه‌های اجتماعی را مشخص کنید

زمانی‌که پای حضور در شبکه‌های اجتماعی وسط می‌آید، به خاطر داشته باشید که مخاطبان‌تان در هرکدام از آنها با هم تفاوت دارند. در توییتر، ممکن است بیشتر دهه پنجاهی‌ها و شصتی‌ها را هدف قرار دهید، اما در اینستاگرام دهه هفتادی‌ها و هشتادی‌ها موردنظر شما هستند. اینکه بدانید دقیقاً چه کسانی را در کدام کانال اجتماعی هدف قرار می‌دهید، اهمیت زیادی دارد.

3- باثبات بمانید

هدف کلی از برندسازی این است که کسب‌وکار شما منحصربه‌فرد باشد و بازدیدکنندگان و مشتریان بتوانند به راحتی شما را شناسایی کنند. ایجاد برند-آگاهی (آگاهی مردم از وجود برند شما در بازار) با خلق عناصری آغاز می‌شود که منحصر به کسب‌وکار شما هستند. اگر از مؤلفه‌های فعلی کسب‌وکارهای دیگر را کپی کرده‌اید، از مخاطبان چطور انتظار خواهید داشت که شما را بشناسند؟

4- یک تم رنگی انتخاب کنید

با وجود میلیون‌ها برند موجود، فراموش شدن راحت است. شناسایی برند شما در برابر سایر برندها برای مخاطبان هدف‌تان دشوار خواهد بود، اگر یک تم رنگی خاص خودتان نداشته باشید.

برندینگ آنلاین: تاثیرگذاری مصرف‌کننده اجتماعی

تغییر قدرت

افزایش نفوذ اینترنت، قدرت را از دستان بازاریاب گرفته و در کف دستان مصرف‌کننده گذاشته‌ است. اکنون مصرف‌کنندگان نسبت به پیشنهادات متفاوت آگاهی دارند و به کمک اطلاعات دردسترس بر بستر اینترنت، مصرف‌کنندگان می‌توانند بینش معناداری نسبت به یک شرکت و محصولات‌شان پیدا کنند.

آیا شرکت‌ها بر برندها کنترل دارند؟

مشتریان همواره عقیده خاص خود را نسبت به برندهایی دارند که از آن‌ها استفاده می‌کنند، صرف‌نظر از اینکه این باور مثبت باشد یا منفی، آن‌ را به همتایان‌شان منتقل می‌کنند.

ارتباطات بازاریابی در دنیای دیجیتال

ارتباطات بازاریابی در دنیای دیجیتال در سه مرحله حیاتی شکل می‌گیرد: خلق حضور، خلق روابط و خلق ارزش مشترک.

راه‌های ایجاد ترافیک

تبلیغات بنری

تبلیغات بنری جهت ایجاد ارتباطات با دیگر صفحات وب مورداستفاده قرار می‌گیرند و بیشتر روی وبسایت‌هایی قرار می‌گیرند که از یک ترافیک قبلی برخوردارند.

بهینه‌سازی سایت

خود وبسایت یک ابزار ترویجی مناسب به شمار می‌رود و هرچه زمان بارگذاری یک وبسایت طولانی‌تر باشد، با انتقادات بیشتر و رتبه‌بندی منفی از سوی بازدیدکنندگان مواجه می‌شود. از همه بدتر، مصرف‌کننده به سوی وبسایت رقیب کشانده می‌شود.

دیگر راهبردهای ترویجی

جهت دستیابی به پدیداری آنلاین بهتر، سایت‌ها به محتوای مفید و بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو) نیازمندند. مشتریانی که به دنبال اطلاعات هستند، بیشتر به دنبال ده لینک برتر در نتایج جستجو می‌گردند.

خلق رابطه

روابط با مشتریان از طریق ارتباطات بهتر، سفارشی‌سازی، شخصی‌‍سازی، انجمن‌ها و خدمات زمان‌محور ساخته می‌شود. شرکت‌ها باید ارزش تعامل را ارتقا دهند، که موجب بهبود رضایت مشتری می‌شود و هر مشتری بدین صورت احساس خاص بودن به او دست می‌دهد.

خلق ارزش

مشارکت با مصرف‌کنندگان در انجمن‌های آنلاین، فرصتی در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهد تا مشتریان‌شان را بهتر درک کنند و بتوانند از آن دانش در خلق ارزش برای مصرف‌کنندگان‌شان استفاده کنند. هدف اصلی انجمن‌های برند، خلق ارزش برای همه ذی‌نفعان است.

چگونه می‌توان استراتژی بازاریابی محتوایی داشت و فروش خود را افزایش داد؟

1) بودجه خاصی را برای بازاریابی محتوای خود اختصاص دهید و یک تیم تشکیل دهید

2) مصرف کنندگان خود را برای تسلط بر بازاریابی محتوا بشناسید و مشخص کنید

3) درک کنید که مخاطبان شما به چه چیزی نیاز دارند و چه چیزی می‌خواهند

4) هدف (های) استراتژی محتوای خود را تعریف کنید

5) برای ایجاد محتوای ارزشمند از این 4 قانون طلایی پیروی کنید:

راز ایجاد محتوای ارزشمند این است که:

  • برای مخاطبان خود راه‌حل ارائه دهید
  • آگاهی‌بخش باشید
  • پیام برند خود را برسانید
  • با آهنگ و لحن صدای برند خود محتوا را بنویسید

6) توزیع را فراموش نکنید

7) محتوای خود را بهینه کنید تا بیشتر با مخاطبان پیوند برقرار کنید

8) ROI (نرخ بازگشت سرمایه‌ی) خود را افزایش دهید: 5 راه برای ردیابی اثربخشی بازاریابی محتوا

در اینجا 5 اقدام برای ردیابی اثربخشی بازاریابی محتوای شما ارائه شده است:

تعامل و پیوند:

برای هرگونه کمپین بازاریابی محتوایی، باید میزان تعامل آن را پیگیری کنید. کلیه‌ی مطالب باید جذاب و الهام‌بخش باشد تا بتواند مخاطبان را به طور مؤثر جذب و حفظ کند. چند نفر محتوای شما را به اشتراک می گذارند؟ چه کسی محتوای شما را به اشتراک می‌گذارد؟ چه تعداد در حال واکنش و تعامل با محتوای شما هستند؟ اکنون چند نفر در شبکه‌های اجتماعی برند شما را دنبال می کنند؟

توزیع:

اگر هدف استراتژی محتوای شما آگاهی از برند است، باید توزیع محتوای خود را نیز بسنجید. چند نفر محتوای شما را مشاهده می‌کنند؟ چه کسی محتوای شما را مشاهده می‌کند؟ چقدر وقت خود را برای دیدن محتوای شما می‌گذرانند؟

از طریق کلیک:

اگر هدف شما سنجش میزان آگاهی از برند است باید علاوه بر موارد قبلی، تعداد کلیک روی محتوای خود را هم پیگیری کنید. چند نفر روی قسمت تماس شما کلیک می‌کنند؟ چه کسی یا چه کسانی روی قسمت تماس شما کلیک می‌کنند؟ مخاطب هدف شما به دنبال چه اطلاعات اضافی است؟

تغییر تصویر یا لوگوی برند

در نهایت اگر هدف شما تغییر لوگو و تصویر برندتان است باید تصویر برندتان و میزان ارتباط برقرار کردن با آن و نحوه‌ی تغییر آنها را در ذهن مخاطبان خود بسنجید.

تفاوت بین طراحی لوگو و برند چیست؟

طراحی لوگو فرایند طراحی یک آرم است. برندسازی فرایند ساخت یک برند است. به عبارت دیگر، برندسازی یک استراتژی است که توسط شرکت‌ها طراحی شده‌است تا به افراد کمک کند بتوانند محصولات و شرکت را به سرعت شناسایی کنند و به آنها دلیلی برای انتخاب محصولات خود ارائه دهند. استراتژی برندسازی مشخص می‌کند که یک برند نمایانگر چه مفاهیمی است و چه چیزهایی را نمایش نمی‌دهد. برندسازی با استفاده از ابزارهای مختلف قابل انجام است. برخی از عناصری که در استراتژی برندسازی مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از:

  • تعریف برند: هدف، ارزش‌ها، مآمورریت
  • هویت برند: نام، لحن صدا، طراح هویت بصری (که شامل طراحی لوگو)
  • تبلیغات و جنبه‌های ارتباطی: تلویزیون، رادیو، مجلات، تبلیغات در فضای باز، وب‌سایت، برنامه‌های تلفن همراه…
  • حمایت مالی و مشارکت
  • طراحی محصول و بسته‌بندی
  • تجربه‌های محتمل در آینده
  • تجربه فضای کاری و سبک مدیریت
  • خدمات مشتری
  • استراتژی قیمت‌گذاری

همانطور که می‌بینیم، طراحی لوگو یکی از ابزاری‌هایی است که برای طراحی هویت بصری یک برند به کار می‌رود.

چرا وجود لوگو برای اهداف برندسازی بسیار مهم است؟

1- یک لوگوی خوب‌طراحی‌‎شده به افراد اجازه می‌دهد تا برند شما را به سرعت شناسایی کنند و به یاد آورند. به یاد داشته باشید وجود لوگو یکی از اصلی‌ترین عناصر شناسایی شما توسط مشتریان و مخاطبان است. در این صورت در عرض چند ثانیه، در کانال‌های مختلف ارتباطی تشخصی داده می‌شوید.

2- به انسجام و هماهنگی برند در کانال‌های ارتباطی شما با مشتری کمک می‌کند. این مسئله نوعی هارمونی در کانال‌های مختلف ارتباطی (که محصول در آنها تبلیغ می‌شود و در معرض دید عموم قرار می‌گیرد) ایجاد می‌کند. در دنیای امروز، مشاغل و سازمان‌ها روی پلتفرم‌های مختلفی از جمله وب‌سایت ها، وبلاگ‌ها، رسانه‌های اجتماعی، رویدادها، اعلامیه‌ها، بروشورها و کارت‌های ویزیت و غیره وجود دارند. داشتن یک لوگوی چندمنظوره به شما امکان می‌دهد به طور مناسب و هماهنگ و هارمونیک برند خود را به نمایش بگذارید.

3- بخشی از هویت برند شما است. لوگوی برند یا سازمان شما، بخشی از هویت بصری برند شما است. این موضوع بسیار مهم است، زیرا یکی از اصلی‌ترین ابزارها خواهد بود که به‌طور گرافیکی بتواند نام تجاری، ارزش‌ها و شخصیت شما را به مخاطبانتان نشان دهد.

4- نوعی تصویر حرفه‌ای از شما ایجاد می‌کند و انتظارات را بالا می برد. مردم انتظار دارند که یک برند، ظاهر حرفه‌ای داشته باشد و انتظارات آنها از لوگو شروع می‌شود. یک طراحی مناسب برای لوگوی محصولتان، که توسط یک طراح متخصص اجرا شده است باعث می‌شود برند شما در مقابل دیگر رقبا قد علم کند، همینطور قابل اعتماد‌تر به نظر برسد. استخدام یک طراح حرفه‌ای داشتن لوگویی منحصربه‌‌‌‌فرد و خلاقانه را، که نشانگر هویت برند شماست، افزایش می‌دهد.

5- این مارک شما را از در رقابت با رقبا متمایز می کند. برندها می‌توانند با لوگویشان خود را از رقبا متمایز کنند. استفاده از رنگ‌ها، شکل‌ها، استایل‌های متنوع، روشی عالی برای نشان دادن این است، که برند شما چه چیز هست و چه چیز نیست.

6- می‌تواند ارتباط عاطفی با سهامداران شما را تسهیل و وفاداری به برند را تقویت کند. مردم هنگام دیدن لوگوی شما باید فوراً با برند شما ارتباط برقرار کنند. طراحی لوگوی خوب باعث می‌شود افراد سازمان شما را به خاطر بسپارند و نسبت به شما و محصولتان یک احساس داشته باشند. اگر این احساس مثبت باشد پروسه‌ی برندینگ شما هم مثبت خواهد بود.

برندسازی مبتنی بر رنگ؛ موضوعی که در ارتباط با مشتریان هدف شماست

روش‌های بسیاری برای ترکیب رنگ در برند شما وجود دارد:

  • تبلیغات
  • کارت ویزیت‌ها
  • یونیفرم کارمندان
  • طراحی داخلی در فروشگاه‌های خرده فروشی (و در دفتر)
  • سربرگ
  • متریال بازاریابی
  • بسته‌بندی محصول
  • تابلوها
  • المان‌های گرافیکی در رسانه‌های اجتماعی
  • وبسایت

نحوه انتخاب رنگ برای برند

۱. قرمز

رنگ قرمز با هیجان، احساسات و حس اضطرار همراه است و می‌تواند احساس انرژی فعال، شور و اشتیاق، اعتماد، عشق، جوش و خروش، پرخاشگری، هیجان و اشتها را ایجاد کند.

۲. آبی

درحالیکه سایه‌های زیادی از رنگ آبی وجود دارد که به معنای چیزهای مختلف است، معمولاً رنگ آبی با عمق و پایداری همراه است و با قضاوت محافظه‌کارانه، اعتماد به نفس، حقیقت، نظم و درک همراه است.

۳. رنگ زرد

رنگ زرد رنگی روشن و زنده است که با انرژی مثبت، نور آفتاب و طراوت همراه است و این باعث می‌شود افراد احساس سر زندگی، پر انرژی بودن، شادی و خوشبین بودن کنند.

۴. بژ و عاجی

اگرچه زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد اما بژ و عاج می‌توانند احساس سادگی، آرامش و پایداری دلپذیر را ایجاد کنند.

۵. خاکستری

خاکستری با امنیت، قابلیت اطمینان، عزت نفس، کاربردی بودن، قضاوت محافظه‌کارانه، آرامش و شعور همراه است.

۶. سبز

رنگ سبز با هارمونی طبیعت، محیط و تجدیدپذیری همراه است. هنگام نگاه به رنگ سبز، افراد اغلب احساس آرامش، آسودگی، اعتماد، صلح، امیدواری و سلامت می‌کنند.

۷. رنگ ارغوانی

بنفش نمادی از تجمل گرایی‌، حق امتیاز، زرق و برق، قدرت، دلتنگی، احساس عاشقانه، درون‌گرایی، اشرافیت، معنویت و خرد است. همچنین باعث تحریک خلاقیت و حل مسئله می‌شود.

۸. نارنجی

رنگ نارنجی با شادی، خوشدلی، مرکبات و مناطق استوایی مرتبط است. نارنجی یک رنگ بازیگوش است و باعث می‌شود افراد احساس شوق، خلاقیت و مصمم بودن داشته باشند. این رنگ فعالیت ذهنی را تحریک می‌کند و از انرژی، نشاط و گرما حمایت می‌کند.

۹. سفید

سفید نمادی از پاکی، صلح، بی گناهی، جوانی، سادگی، پاکی و ایمنی است. باید یادآوری کنیم که رنگ‌ها در فرهنگ‌های مختلف معانی گوناگونی دارند و جالب است بدانید رنگ سفید در بسیاری از فرهنگ‌های آسیایی حاوی معنای مرگ و عزا است.

۱۰. سیاه

سیاه نمادی از تجملات و رمز و راز شب است. جسورانه، جدی، قدرتمند، ظریف، ثروتمند، شیک و پیچیده است.

۱۱. رنگ صورتی

صورتی نمادی از عشق، احساسات عاشقانه، حساسیت، دلسوزی، شیرینی، گرمی و شور جوانی است.

۱۲. رنگ قهوه ای

قهوه ای با زمین، قابلیت اطمینان، پشتیبانی، وابستگی، فضای بیرونی، سادگی، استقامت و پشتیبانی همراه است.

 

تجربه ای در زمینه برندینگ کشب و کار خود و همکاری با مشاوران برندسازی خود داشته اید؟

کدام یک از استراتژی های برندسازی را در کسب و کار خود استفاده کرده اید؟

چه میزان هزینه بابت مانیفست برند به متخصصین و مشاوران پرداخت کرده اید؟

تجربیات خود را با ما در میان بگذارید، کارشناسان ما به سوالات شما در کامنت ها پاسخ خواهند داد.

تیم تولید محتوای آران با بهره گیری از به روزترین اصول برندسازی و استراتژي های متناسب با توجه به اهداف و نوع کسب و کار شما، آماده ارائه خدمات مشاوره برندینگ و ماندگاری نام شما می باشد.

ما در این قاله در خصوص برندینگ و برندسازی | بهترین شرکت برندینگ با شما همراهان صحبت کردیم.شما می توانید جهت رزرو پکیج برندسازی استراتژیک آران ایمیل/شماره تماس خود را در این صفحه وارد نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *