خدمات برندینگ | پکیج خدمات تخصصی و حرفه ای برندسازی

خدمات برندینگ

هویت برند چیست (و چرا به آن نیاز دارید؟)

هویت برند مجموعه ای منسجم از عناصر برندسازی است که باعث می شود در نهایت شخصیت سازمانی شما ایجاد شود.

برندسازی روش هایی است که شرکت شما از آن طریق شخصیت خودش را نمایش می دهد، مانند تصاویر موجود در وب سایت شرکت شما یا پالت رنگی که برای برند خود انتخاب می کنید.

در واقع هویت نام تجاری شرکت شما مجموعه ای از روشهای نمایش برند شرکت شما است.

قبل از ایجاد هویت برند، باید دید روشنی از برند خود داشته باشید. از خود بپرسید: “می خواهم مشتریانم چگونه شرکت من را برای دوستانشان توصیف کنند؟”

چه چیزی هویت برند را تشکیل می دهد؟

همه عناصر طراحی مورد بحث ما روش هایی برای ارتباط با هویت برند شما هستند. این عناصر عبارتند از:

  • رنگها
  • شکل ها
  • فونت ها
  • گزینه های تصویر
  • صدا

هویت های رنگارنگ برند

پالت رنگ بخش مهمی از هرنوع هویت برند است. پس چرا این برند ها منحصر به فرد هستند؟ چون به جای استفاده از پالت های رنگی خود به عنوان بلوک های ساختاری برای هویت، پالت های رنگی هویت آنها هستند و عناصر برندسازی مانند فونت ها و شکل ها در جایگاه دوم قرار می گیرند.

خدمات برندینگ

خدمات برندینگ

هویت برندهای پیشرفته

برای برندهایی که به خریداران زیرک می پردازند، هدف اصلی از نام تجاری، نشان دادن این است که انتخاب شما ماهرانه است. اما شرکت هایی که به قدر کافی دقت ندارند، به راحتی از مرحله “پیشرفته” رد می شوند و در دام “دم دستی” می افتند.

هویت برند تیز و برنده

گاهی اوقات بهترین راه برای برقراری ارتباط با مخاطب هدف، کنار زدن همه افراد است. برندهایی که در حاشیه قرار دارند، جذابیت های واقعی دارند و یا هویت خود را بر روی منحصر به فرد بودنشان بنا می کنند (و همچنین منحصر به فرد بودن مخاطبان هدفشان) می توانند از هویت edgy استفاده کنند و یک رابطه سریع و قوی را با کسانی بسازند که قدردان شخصیت منحصر به فردشان هستند.

هویت بازیگرانه برند

برندسازی یک بیزنس جدی است اما این بدان معنی نیست که شما نمی توانید با هویت نام تجاری خود سرگرم شوید. یک هویت برند بازیگوش، می تواند انتخاب خوب و مناسبی برای هر شرکت بازی ساز یا تولید کننده اسباب بازی باشد اما این مدل هویت های برند نباید فقط در جعبه های اسباب بازی خلاصه شوند.

هویت برندهای هندسی

برای برخی از برندها، الگوهای هندسی تنها جزئی از هویت برند آنها نیست، بلکه خود آن برند هستند – دقیقاً مانند برندهایی که پالت های رنگی خود را از پایه ای تا پایه دیگر بالا می برند.

این شرکت ها مانند Emote ، آرم های هندسی خود را در جلو و مرکز قرار می دهند. با داشتن یک هویت برند هندسی، سایر عناصر برند مانند رنگ ها باید نسبتاً خنثی باشند.

هویت برند متمرکز بر ارزش

تمرکز بر ارزش به معنای ارزان بودن نیست. هنگامی که یک شرکت هویت مارک خود را در مورد چگونگی مقایسه قیمت های آنها با رقبای خود ترسیم می کند، روی ارزشی که به خریداران ارائه می دهد تمرکز می کند.

هویت نام تجاری منحصر به فرد خود را توسعه دهید

آیا برای ساختن هویت برند فراموش نشدنی خود آماده هستید؟ نمونه های هویت برند بالا را به عنوان نقطه شروع خود در نظر بگیرید. با ارزش و با صدای برند خود شروع کنید. در مورد پالت رنگ کامل خود فکر کنید.

نقش‌های مشتری محور در آژانس برندسازی

  1. مدیر حساب

این فرد پل ارتباطی میان تیم خلاق و مشتری است. آن‌ ها مسئول این موارد هستند:

  • هدایت تیم برای ارائه بالاترین سطح خدمات به مشتری
  • ارتقاء سطح توسعه کسب‌ و کار با مشتریان موجود
  • همکاری با سایر مدیران ارشد برای ایجاد حساب های جدید
  • استفاده از مهارت‌ های خود برای سوق ‌دهی مشتریان و آژانس به سوی رویکردهای خلاقانه و راهبردی
  1. رئیس حساب

رئیس حساب از نزدیک به صورت روزانه با مشتری کار می ‌کند. آن‌ها مطمئن می‌ شوند که کار به تیم خلاق ارسال شده و به موقع به مشتری برگردانده می ‌شود.

یک رهبر خلاق بودن، ارائه راه‌حل‌ های نوآورانه و داشتن تفکرات آرمانی حین صحبت از مشتریان برند، چیزی است که در این نقش اهمیت دارد.

  1. مدیر اجرایی حساب

مدیر اجرایی حساب دنبال هماهنگی ‌های روزانه در تیم حساب است. همچنین کسی است که به عنوان مهم ‌ترین مسئول هماهنگی با مشتری عمل می‌کند.

نقش ‌های خلاقانه/طراحی

  1. مدیر خلاقیت

این نقش مسئولیت کلی را در مورد کیفیت کار خلاقانه نهایی دارد. هدایت کردن یک تیم از کارمندان خلاق و داشتن دید برای برندها و مفاهیم کمپین ‌های خلاقانه آن‌ ها.

همچنین مسئولیت مدیر خلاقیت این است که مطمئن شود ارزش‌ ها و پیام ‌های برند در آثاری هنری نمایش داده می ‌شوند.

  1. مدیر هنری

مسئول خروجی بصری همه کارهاست. نظارت بر تمامی مراحل خلاقانه و پروژه‌ ها پیش از رسیدن به دست مشتری. فردی که چند کار همزمان را به خوبی انجام می ‌دهد و به طور کلی بسیار مد روز و آگاه از ترندهاست.

  1. مدیر طراحی

مدیر طراحی بر طراحی برند و تبلیغات برای مشتری نظارت دارد. آن‌ ها مسئول اطمینان یافتن از مطابقت با نیاز مشتری و همچنین تصویری که قرار است برای شرکت یا محصول خود ترویج بدهند، هستند.

  1. طراح

به نظر بسیاری از افراد، در مورد کلمه طراح با توجه به محبوبیت فراوان آن، ابهام زیادی وجود دارد. این نقش طیف گسترده‌ ای که از وظایف را پوشش داده و می ‌تواند از طراحی لوگو تا دیجیتال، بسته ‌بندی یا طراحی گرافیکی تا ورودی کمپین باشد.

  1. کپی ‌رایتر

بسیار خلاقانه و در کار با کلمات عملکرد خوبی دارد. با مدیر هنری روی کمپین ‌ها و تصاویر کار می ‌کند تا مطمئن شود که متن نشان‌ دهنده طرح است و بالعکس.

  1. عکاس/تهیه ‌کننده صوتی و تصویری

فرد مشتاق، می‌ داند که کدام تصویر داستان را بیان می ‌کند. برخی از آژانس ‌ها با عکاسان مستقل و تهیه‌ کنندگان صوتی و تصویری همکاری می ‌کنند.

نقش ‌های راهبردی

  1. استراتژیست/برنامه‌ ریز برند

هدف مطمئن شدن از تاثیرگذاری و عدم تناقض پیام برند از طریق تحقیقات، تجزیه‌ و تحلیل و ترندهای داده ‌های بازار است. ارائه گزارش‌ از حوزه ‌های رشد در آینده و نیز داده ‌ها و اطلاعات مربوط به مصرف ‌کننده است.

دیجیتال را فراموش نکنید

  1. رهبر دیجیتال/ استراتژیست دیجیتال/ توسعه دهنده/ توسعه‌ دهنده وب

اهمیت توسعه و رشد زمانی که نوبت به ارتباطات بازاریابی و پیام‌ رسانی برند می ‌شود، اهمیت پیدا می ‌کند. مطمئن شدن از اینکه کمپین ‌ها و تبلیغات می ‌توانند از وضعیت‌ های دشوار عبور کنند و آنلاین استفاده شوند نیز اهمیتی حیاتی دارد.

بازاریابی محتوا چیست و چرا برای برند شما ضروری است؟

طبق اعلام موسسه بازاریابی محتوا:

«بازاریابی محتوا یک رویکرد استراتژیک بازاریابی است که بر ایجاد و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و مداوم برای جذب و حفظ مخاطب – مخاطبی که از پیش مشخص و تعریف شده است – تمرکز دارد و در نهایت منجر به اقدامات سودآور مشتری ‌محور خواهد شد».

اما ایجاد محتوا چه فایده ای برای شما خواهد داشت؟

از طریق ایجاد محتوای هدفمند و ارزشمند، شما خواهید توانست:

  • مانند گذشته با مصرف کنندگان خود ارتباط برقرار کرده و در تعامل باشید.
  • با نمایش دانش و تخصص خود بین مصرف ‌کنندگان و برند خود اعتماد ایجاد کنید.
  • آنها را به سوی برند و محصولات خود جذب کنید و آن‌ ها را حفظ کنید.
  • بر درک و تصورات موجود از برندتان تأثیر بگذارید.
  • هویت برند خود را بسازید و تثبیت کنید.
  • این امر منجر به فروش بیشتر، افزایش وفاداری نسبت به نام تجاری شما و شکل گیری طرفداران جدیدی خواهد شد.

چگونه می ‌توان یک استراتژی بازاریابی محتوای حماسی را توسعه و فروش خود را افزایش داد:

1) بودجه و تیم خاصی را برای بازاریابی محتوای خود اختصاص دهید

قدم اول این است که شما باید بودجه و منابع لازم را به بازاریابی محتوا اختصاص دهید. این موضوع برای مدیریت مشاغل و نام تجاری شما در زمان ظهور برندتان بسیار ضرورت پیدا خواهد کرد و در ابتدای فهرست اولویت ‌هایتان قرار خواهد گرفت.

2) مصرف کنندگان خود را برای تسلط بر بازاریابی محتوا بشناسید و مشخص کنید

برای تسلط بر بازاریابی محتوا، باید یک قانون ساده را دنبال کنید:

مصرف کنندگان خود را در قلب استراتژی محتوای خود قرار دهید. هرقدر از اهمیت این اصل بگوییم، باز هم کم است: مصرف کنندگان خود را در قلب استراتژی محتوای خود قرار دهید.

3) درک کنید که مصرف ‌کنندگان شما به چه چیزی نیاز دارند و چه چیزی می خواهند

هنگامی که گروه ‌های هدف مختلف خود را تعیین کردید، باید آنها را درک کنید. آنها چه کسانی هستند؟ نیازها، مسائل، چالش ‌ها و آرزوهای آن ‌ها چیست؟ آنها نسبت به صنف و برند شما چگونه رفتار می ‌کنند؟

4) هدف (های) استراتژی محتوای خود را تعریف کنید

قبل از ایجاد محتوا، شما باید هدف استراتژی محتوای خود را تعریف کنید، و این هدف به گروه مخاطب شما بستگی دارد. هر مخاطبی به اهداف متفاوتی نیاز دارد.

5) برای ایجاد محتوای حماسی از این 4 قانون طلایی پیروی کنید:

هنگامی که مخاطبان خود را تعریف و درک کردید و هدف از استراتژی محتوای خود را بیان کردید، باید محتوای مرتبط، ارزشمند و هدفمند ایجاد کنید.

6) توزیع را فراموش نکنید

برای اینکه محتوای حماسی شما بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشد و برای اینکه بازاریابی محتوا بتواند ROI خود را افزایش دهد، باید آن را در مکانهای مناسب برای مخاطبان خود توزیع کنید، یعنی در جایی که در دسترس آنها باشد.

7) محتوای خود را بهینه کنید تا بیشتر با مصرف کننده پیوند برقرار کنید

شما همچنین باید محتوای خود را مطابق با پلتفرمی که توزیع کرده اید بهینه کنید. در برخی از پلتفرم‌ های خاص، انواع خاصی از محتوا بهتر دریافت می شوند و تأثیرگذارتر هستند. بنابراین باید محتوای خود را با پلتفرم‌ های مختلفی که در آن به اشتراک می گذارید تطبیق دهید.

8) ROI خود را افزایش دهید: 5 راه برای ردیابی اثربخشی بازاریابی محتوا

برای درک موفقیت کمپین محتوای خود و افزایش ROI آن، باید نتایج آن را پیگیری کنید. شما باید اقدامات خود را در حین برنامه ‌ریزی استراتژی محتوا و قبل از شروع کمپین محتوای خود تعریف کنید. فعالیت های لازم برای ردیابی اثربخشی محتوای شما بستگی به هدف استراتژی محتوای شما دارد.

یک برند لاکچری چیست؟

تعریف یک برند لاکچری بسته به نوع برندی که قصد توصیف آن را دارید، تغییر خواهد کرد.

درباره کالاهای مصرفی، لویی ویتون و مدهای لباس اوت کوتور گران‌قیمت نمونه بسیار خوبی است. از کیف ‌های دستی تا لوگوهای ورزشی و دستمال ‌گردن‌ هایی از برندهای کریستین دیور، بربری و شنل.

بنابر یافته‌های آماری، پنج عامل به وضوح یک برند لوکس را تعریف می‌کنند:

  • قیمت
  • کیفیت
  • طراحی
  • معنا
  • کمیابی
  • خدمات

چه چیزی باعث تمایز برندهای لوکس از یکدیگر می‌ شود؟

آنچه یک مارک لوکس را از بقیه برندها متفاوت می‌ کند، مستقیماً به تعریف اولیه ما باز می‌ گردد. قبلاً اشاره کردیم که تعریف یک نام تجاری لوکس از بازاری به بازار دیگر تغییر می ‌کند.

در حوزه کالاهای مصرفی، آنچه لوئی ویتون را از والمارت جدا می‌ کند، بدیهی است. با این حال، تفاوت بین لوئی ویتون و هرمس خیلی ظریف و جزئی است (نکته: گران‌ قیمت ‌ترین مارک همیشه لوکس‌ ترین نیست).

با در نظر گرفتن همان مثال لوئی ویتون در مقابل هرمس، دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود LV نمونه ‌ای از بهترینِ برندهای لوکس باشد:

  • این شرکت بدون تضعیف برند خود، روی همکاری با بسیاری از هنرمندان سرمایه ‌گذاری می ‌کند.
  • صرف ‌نظر از همکاری با مدیران هنری متفاوت، LV موفق به حفظ هویت پایدار برند خود شده است.
  • شرکت مادر لوئی ویتون، LVMH برندهای لاکچری دیگری را نیز در اختیار دارد، بنابراین آن ‌ها در این زمینه تجربه بسیار زیادی دارند.

شروع به کار با ساخت یک برند لوکس

کارشناسان راهبردی برند در مارتین رول، یک چارچوب پنج مرحله ‌ای را برای ایجاد یک برند لوکس قوی پیشنهاد می ‌کنند که شامل موارد زیر است:

  1. درباره گروه هدف خود، اطلاعات دقیقی کسب کنید. یک بازار نیچ وجود دارد که در آن افراد به برند شما اهمیت می ‌دهند. تحقیق کنید چه کسانی هستند و هنگامی که کارتان را شروع می ‌کنید، روی یک شخصیت خاص تمرکز کنید. بعد از اینکه برند شما به خوبی تثبیت شد، تعریف خود را از مشتری ایده‌ آل گسترش دهید.
  2. اقدامات خود را متفاوت انجام دهید. تمایز، شاه کلید برندهای نوظهور است. شرکت ‌هایی مانند لوازم آرایشی لاش برای متمایز کردن خود روی لوازم آرایشی دست ساز تمرکز دارد. همین موضوع، لاش را از فروشندگان دیگر با باکس ‌ها و استندهای بزرگ مانند صفورا بسیار متفاوت جلوه می‌ دهد.
  3. تبدیل به یک نماد شوید. روی این تمرکز کنید که در بازارهای نیچ برندتان، اینفلوئنسرها چطور از محصولات یا خدمات شما استفاده می ‌کنند. با ایجاد این تصور که تنها سخت‌ پسندها خریدار برند شما هستند، همه افراد در بازار هدف شما نیز به همین ترتیب عمل خواهند کرد.
  4. انحصار ایجاد کنید. برندهای لاکچری جدید می‌ توانند با ارائه قدرت ویژه به مشتریان موجود، به نوعی انحصار ایجاد کنند. اتیکت قیمت بالا و کمیابی هم راه‌ های دیگری برای بکارگیری این استراتژی است. استون مارتین هنگام ایجاد استون مارتین یک-77، دو مولفه قیمت بالا را با تعداد کم کالا ترکیب کرد. این خودروساز بریتانیایی مجموعاً 77 اتومبیل ساخت و هر کدام را 1.8 میلیون دلار فروخت.
  5. در تحقق وعده ‌های تجاری خود ثبات داشته باشید. بازار برندهای لوکس بسیار هواخواه دارد. باید دست بالا را بگیرید و وعده‌ های تجاری خود را در هر تعامل با مشتری حفظ کنید.

6 نکته مهم در مورد برندسازی که باید هنگام جهانی شدن به خاطر داشته باشید

  1. خط مشی های برند را تعیین کنید

شرکت شما قبل از تلاش برای توسعه یک برند در سطح جهانی، باید دستورالعمل های تجاری کاملاً تثبیت شده و مطلوبی داشته باشد. باید این دستورالعمل ها را در اختیار همه افرادی که به هر شکلی نماینده برند هستند قرار دهید و از پایبندی آنها اطمینان حاصل کنید.

  1. بر ارزشهای خود تأکید کنید

رهنمودهای برند شما باید شامل توضیحاتی از ارزش های شرکت باشند و از جنبه های گوناگون در مسیر جهانی شدن مورد تاکید قرار بگیرند.

این استراتژی شامل هم عناصر داخلی و همچنین مشتری مداری است و به برند کمک می کند تا جوهره خود را حفظ کند حتی اگر جزئیات در مورد نحوه عملکرد شرکت در بازارهای جدید کاملا متفاوت باشد.

  1. از تفاوت های فرهنگی و زبانی آگاه باشید

هر شرکتی قبل از گسترش کارش به منطقه جدید، باید تحقیق کند تا در مورد تفاوت های گوناگون فرهنگی یا زبانی که ممکن است بر نحوه درک برند آنها تأثیر بگذارد، اطلاع کافی پیدا کند.

  1. مشتری محور باشید

همانطور که نیاز به حفظ ماهیت و قوام برند خود دارید، در عین حال باید اطمینان حاصل کنید که برند خود را به گونه ای نمایش می دهید که با مشتریان جدیدی که می خواهید به آنها برسید، همصدا باشد. حتی شاید لازم باشد تغییرات کوچکی را برای جلب توجه مشتریان در مناطق مختلف انجام دهید.

5. فرآیند تأیید شدن خود را بهبود ببخشید

شركتها قبل از گسترش در سطح جهان باید یک فرآیند تأیید مشخص داشته باشند. این فرایند به کارکنان کمک می کند تا به راحتی متریالشان را ارائه دهند و رهبری شرکت را قادر می سازد از استحکام برند خود اطمینان حاصل کند.

    1. ارتقاء روابط داخلی مداوم

برای برپایی یک نام تجاری جهانی، یک شرکت به سیستم ارتباطی داخلی قوی نیاز دارد تا اطمینان حاصل شود که همه دفاتر، ادارات و کارمندان در دسترس قرار دارند.

شما به یک سیستم ارتباطی قابل اعتماد نیاز دارید تا همه افراد موجود در شرکت در مورد به روزرسانی دستورالعمل های برند، اطلاعات در مورد محصولات جدید، جزئیات مربوط به محصولات تبلیغاتی جدید و سایر موارد آگاهی پیدا کنند. قطع ارتباط داخلی، خطر ناسازگاری برند را ایجاد می کند.

 

نام برند خود را انتخاب کرده اید؟ در زمینه برندسازی چه کارهایی انجام داده اید؟

کارشناسان و متخصصین استراتژی برندینگ آران آماده ارائه خدمات برندسازی اصولی هستند.

با وارد کردن ایمیل/شماره تماس خود در این صفحه از خدمات مشاوره رایگان آران استفاده نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *